Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Част от нашите доволни клиенти

Поли Дюлгерова

Play Video

Като човек, който държи на външния вид, Василена избра Малинови Център и остана със силни впечатления, които пожела да ги сподели с вас. Вижте какво има да ни каже прекрасната Василена, след направения избор.

Мария Вълчанова

Play Video

Мария е очарователна млада жена, която държи на комфорта, външния вид и стила. Тя никога не прави компромиси и затова дойде в нашия център. Мария сподели своите впечатление от Малинови Център. Ето какво ни разказа тя.

Никола Николов

Play Video
Никола е един млад мъж, който е бил в търсене на подходящото място, за себе си, което да оправдае неговите очаквания. Вижте какво споделя той във видеото си.

Моника Стоева

Play Video

Моника е красива млада жена, за която са важни не само красивия външен вид и увереността, но също така и удобството, сигурността и комфорт. С нея се запознахме в нашия център. Вижте какво сподели тя в нейното видео.

Василена Иванова

Play Video
При нас идват хора с високи очаквания и вяра, които ние всеки път трябва да оправдаем. Това го правим много добре, защото ние самите имаме високи стандарти.

Поли не е изключение. Тя винаги търси възможно най-доброто и затова дойде на консултация при нас в Малинови Център. Ето какво сподели тя.

Елена и Силвия Минкови

Play Video

Две невероятни момичета със собствен стил и красота.
Те избраха да се доверят, след като разбраха за нас от своите близки. Ние, в Малинови Център, държим на качеството, също както и тези две прекрасни момичета. Вижте какво пожелаха да споделят с вас.

Виктория Цветкова

Play Video

Виктория е едно невероятно красиво и мило момиче, което още с идването си, тя ни даде нещо, което ние считаме за голяма отговорност – своето доверие.
След като разбрахме нейните нужди и желания, решихме да й предложим наистина най-доброто, затова тя е наш доволен клиент, който има какво да сподели с вас, вижте какво споделя тя.

Милена Хаджиева

Play Video

Милена е чудесна млада жена, която държи на комфорта, удобството, увереността и сигурността, затова посети Малинови Център, за да разбере повече за нашите услуги.
Ето какво сподели тя с нас.

Кристиана Райчева

Play Video

Запознахме се с чаровната Кристиана, когато тя дойде на консултация в Малинови Център.
Като човек с високи стандарти, ние разбрахме какво ще е най-подходящо за нея и разбрахме от какво се нуждае тя. Вижте какво мисли тя за нашата работа, във видеото, което споделя с вас.

Симона Петрова

Play Video

Симона Петрова клиент на Малинови Център.
Тя ни се довери, за да й помогнем да има перфектно гладка кожа и ние го направихме. Ето какво има да ни сподели лъчезарната Симона.

Антоанета Козуева

Play Video

Слънчевата Антоанета е една прекрасна млада жена, която се довери на Малинови Център, защото беше в търсене на място, на което да се чувства комфортно и да получи това, което очаква. Тя пожела да сподели нейните впечатления с вас, защото е един от нашите доволни клиенти.

Разгледай още

Какви резултати постигаме?

Тяхното мнение е важно за нас

Василена Иванова

Ходя на Лазерна епилация при Козметичен център Малинови и мога да кажа, че съм изключително доволен от услугите и персонала им. Всичко е на ниво и цените са повече от добри.

Елеонора Къосева

Професионализъм, отношение, качество, прецизност, видими резултати още след първата процедура, приятна обстановка, приятелско отношение и това е само малка част от всичко останало, което ще получите в Малинови Лазер Център ! Изключително съм доволна, благодарна и щастлива, че след дълго търсене и избиране на лазерен център попаднах именно на Вас! Човек не трябва и не бива да прави компромиси особено, когато става дума за грижата към собственото си тяло! В Малинови Лазер Център ще получите всичко това , от което имате нужда! Това е най-добрата инвестиция, която съм правила за себе си!

Георги Делев

Ходя на Лазерна епилация при Козметичен център Малинови и мога да кажа, че съм изключително доволен от услугите и персонала им. Всичко е на ниво и цените са повече от добри.

Ирина Начева

Горещо препоръчвам!!! Изключително доволна съм от резултатите, които бяха видими още от първата процедура лазерна епилация! Отношението е много професионално, посрещането винаги топло и с усмивка! Желая ви още много доволни клиенти!!

Доби Николова

Препоръчвам силно ! Изключително доволна от постигнатите резултати след завършен пълен курс и видим ефект още от първата процедура лазерна епилация ! Невероятен професионализъм и индивидуално внимание и отношение към всеки клиент ! Всяко посещение и посрещане в Malinovi - Esthetics & Laser Center е удоволствие и удовлетворение ! Успехи за напред !

Анше Карадон

Страхотни резултати още от първите процедури. Много внимателни към работата, която вършат, с особено внимание към клиента. Всичко се обяснява много подробно, без да остава съмнение в професионализма им. Препоръчвам. Успех на екипа и пожелавам още много доволни клиенти.

Рая Стоянова

Чудесни, видими резултати още от първо посещение. Безупречни професионалисти и коректно отношение. Силно препоръчвам!

Димитър Маринчев

Malinovi Esthetics, поздравления за професионализма! Много съм доволен. Препоръчвам горещо! Желая ви успех!

Ивелина Костова

Силно препоръчвам! За всеки, който се колебае, ефектът е безупречен. Бих им се доверила отново, отново и отново!

Ирина Чапкънова

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив с най - добрите профисионалисти !!! Прекрасен екип ,прекрасни хора които знаят какво правят! Резултатите са на лице веднага след първата процедура !!! Благодаря ви !!!

Теодора Милушева

Прекрасен персонал, стерилно и безопасно място както и очаквани перфектни резултати от процедурите! Силно препоръчвам!

Запази си час за консултация

И още хора, които са доволни от нас

Юлия Асанова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Радостина Николова

Изключително съм впечатлена от условия ,апаратура и не на последно място квалифициран обслужващ екип който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително приятно. Препоръчвам на всички горещо! Изключително съм доволна, благодарна и щастлива, че след дълго търсене и избиране на лазерен център попаднах именно на Вас! Човек не трябва и не бива да прави компромиси особено, когато става дума за грижата към собственото си тяло! В Малинови Лазер Център ще получите всичко това , от което имате нужда! Това е най-добрата инвестиция, която съм правила за себе си!

Десислава Виглова

Комфортна обстановка и невероятен екип с внимание към клиента. Като човек с нисък праг на болка преди трудно издържах процедурите с другите лазери, но за този лазер мога да кажа, че процедурата е напълно безболезнена, дори приятна, бърза и с дълготраен ефект!

Ирина Панева

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив с най-добрите профисионалисти!!! Прекрасен екип, прекрасни хора които знаят какво правят! Резултатите са на лице веднага след първата процедура!!! Благодаря ви!!!

Виктория Кисова

Най-добрите. Направих си пълен итим и подмишници, разликата от първата процедура до последната е уникална. Нямам дори и мъхчета.

Аделина Василева

Страхотно вежливо и професионално отношение на екипа! Посещението е удоволствие, а процедурата - дълготрайно ефективна! Многократно бих Ви препоръчала!

Джулия Чалова

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив и отношение на професионалисти. Всеки, който иска перфектно гладка кожа без косми, това е правилното място!!

Юлия Асанова

Уникално посрещане, страхотен резултат, страхотен персонал, лъчезарни предразполагат те да се чувстваш перфектно управителката е страхотен човек,и резултатите не закъсняват. Аз съм доволна ефектът е на лице.

Никол Иванова

Невероятен център, добър персонал и страхотни резултати!Благодаря за отношението!

Соня Михайлова

Започнах да посещавам центъра, преди по-малко от 2 месеца. Тогава беше и моята първа процедура на зона пълен интим. Резултатът е забележителен още от първата процедура, усещаше се съвсем леко боцкане. Екипът е изключителен и предразполагащ клиента. Благодаря Ви. Желая ви много успехи!

Милена Хаджиева

Изключително квалифициран екип! Много внимателни и любезни. Професионална и индивидуална консултация, спрямо изискванията, очакванията и проблемите на клиентите. Ефект още след първата процедура! Изключително комфортна и стилна обстановка в кабинета. Лазер от последно поколение. Много съм доволна! С удоволствие ходя на процедури там!

Бистра Димитрова

Много приятно изненадана бях от професионалната атмосфера, апаратура от най-висок клас и не на последно място квалифициран, обслужващ екип, който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително релаксиращо. Много съм щастлива от избора си, напълно ще им се доверя до последното живо косъмче. Препоръчвам на всички горещо!

0877 535 355
Scroll to Top