Мезотерапия

procedure-mesotherapy

Мезотерапията е подходяща за всеки, който иска младо и сияйно лице. Мезотерапията е една от най-популярните процедури в естетичната медицина.

Посредством много фина и тънка игла, инжектираме коктейл от подхранващи и хидратиращи вещества (хиалуронова киселина, витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и др.) в кожата на лицето, шията и деколтето. Това я хидратира и подхранва в дълбочина.

Стимулира естественото образуване на колаген и еластин. Ефектът е по-свежа, здрава, плътна и сияйна кожа за по-дълго време.

Как Помага Тази Процедура

Преди да се убедите в ползите на мезотерапията, ние ще ви консултираме безплатно, за да можем да обърнем специално внимание на вас и вашите индивидуални нужди.

Преди процедурата, ние прецизно ще почистим зоната и ще нанесем обезболяващ крем, за да сме сигурни, че ще се чувствате комфортно.

Непосредствено след премахването на анестетика отново ще почистим и дезинфекцираме зоната и ще преминем към инжектирането на мезотерапията. Мезотерапията ще върне здравия и младежки вид на кожата.

25+

Подходяща Възраст

60 мин.

Времетраене

4-6

Необходими Процедури

Инжекционна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата Мезотерапия?

Мезотерапията е подходяща процедура при дехидратирана и изтощена кожа, без блясък. Ние можем да направим вашата кожа бляскава и гладка, но за целта трябва да видим нейното състояние и да определим индивидуалния подход, който би довел до резултатите, които желаете.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 4 – 6 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състоянието на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.

За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът от процедурата?

След направения курс от процедури кожата ви ще бъде хидратирана, подхранена, здрава и сияйна.

Какви са ефектите от тази процедура?

Веднага след процедурата ти ще имате по-млада и по-сияйна кожа, защото мезотерапията направена от нашите специалисти ще подхрани и възстанови кожата ви в дълбочина. Трайните резултати ще са видими още на същия ден.

Болезнена ли е процедурата?

Възможно е да се усети лек дискомфорт, но не и болка. След процедурата кожата може да бъде с леки зачервявания, подпухналост, които отшумяват в рамките на няколко часа.

Може ли да се комбинира мезотерапия с други процедури?

За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus, Venus Viva, Плазмотерапия.

Отзиви от Нашите Клиенти

След процедурите кожата ми стана свежа и сияйна. Определено ще си направя пак.

Стаси Цветкова

Много съм доволна! Отново ще дойда при вас, препоръчвам ви на всичките си приятелки, защото съм изключително щастлива от резултатите.

Михаела Стоянова

Чудесни резултати, благодаря ви!

Ива Михайлова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.