Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала с едно от тези неща. Бръсненето всеки ден или премахването с епилатор или кола маска е досаден, болезнен и неприятен момент и какво получава човек две седмици гладка кожа, а след това косми отново.

Със сигурност и на теб ти е омръзнало от всичко това. Лятото преди да сложиш хубавата лятна рокля, първо поглеждаш дали косъмчетата не са за премахване отново, дали някъде не си изпуснала някой косъм, което е доста ограничаващо и досадно. Чудиш се кога точно да планираш почивката си или да отидеш на басейн и отново причината са космите.

Е аз ти давам решение на всички тези проблеми и ограничения и това е лазерната епилация. Разбира се не е нещо ново, което може би не знаеш, но пък може би все още не си правила лазерна епилация от страх? Тук е моментът да те успокоя, че наистина няма от какво да се страхуваш и притесняваш, защото това не е болезнена процедура. Даже ти гарантирам, че когато започнеш с лазерната епилация и видиш резултата от нея, комфорта и свободата, ще си зададеш въпроса – “Защо не го направих по-рано\”. Много е важно мястото, на което ще избереш да отидеш, екипа, на който ще попаднеш и също така лазерът, с който ще те работят.

Аз ще ти помогна с това решение и ще те поканя при нас в Малинови център. За нас е много важно, всеки един клиент, който идва на процедури да бъде доволен и гарантираме за качествено извършена процедура и разбира се за резултат.Няма просто да дойдеш при нас да ти направи процедурата и да те изпратим. Първо разбира се ще направим консултация ще отговорим на всички твои въпроси, ще те предразположим, за да се чувстваш спокойно и комфортно и не на последно място ще откриеш, че ние сме преди всичко добри хора, с които можеш да говориш и споделяш спокойно, защото за нас приятелството и доверието е преди всичко друго. Заповядай в Малинови Център и се убеди сама!

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top