Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Забави процесите на стареене с процедурата ни Collagen 90+

С възрастта кожата започва да се променя. Процесът на обновяване на клетките се забавя, кожата изтънява и задържа по-малко вода, като става по-чувствителна към стреса от околната среда. Всички типове кожа са уязвими към тези промени.

Колагенът играе ключова роля в поддържането на младостта и здравето на кожата ни. Той осигурява здравината, свежестта и еластичността й. С времето обаче, производството на колаген в тялото намалява, което води до видими промени по кожата. Тя започва да губи своята форма, еластичността и хидратацията си, като се появяват първите признаци на стареене – фините линии и бръчките.

Ефективният начин да се борим с тези промени е чрез приемане на колаген както чрез храна или специални добавки, така и чрез процедури за кожата. Затова е от съществено значение да се грижим за кожата си още преди появата на белезите на стареене, за да забавим процесите и да запазим младежкия й вид.

Представяме ти най-новата ни процедура – Collagen 90+. Това е много приятна и ефективна процедура, подходяща за всички типове кожа. Чрез нея ще хидратираме, подсилим и укрепим кожата ти, помагайки за намаляването на появата на бръчки. Collagen 90+ е единствената процедура, за която се използва 100% чист лист колаген, борейки се ефективно с признаците на стареене. След първата процедура ще усетиш кожата си видимо по-стегната, подхранена и сияйна. Процедурата е приятна и релаксираща, с продължителност от 90 минути, като през това време ще се насладиш на заслужена почивка, докато ние се грижим за твоята кожа. Обещаваме ти, че ще останеш много доволна от резултата.

Moжеш да научиш повече за процедурата Collagen 90+  тук.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top