Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми.

Това е процедура, която чрез лимфен дренаж изхвърля от тялото токсините и излишните течности, като подобрява кръвообращението и лимфния поток и насища клетките с кислород, засилва метаболизма, премахва целулита и намалява обиколките на тялото. Още след първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. И всичко това, докато лежите и си почивате. Процедурата е изключително приятна.

Лимфният дренаж засилва и активира потока на лимфната течност през лимфните пътища в тялото. Тези пътища са отговорни за събиране и изхвърляне на отпадните продукти от тъканите, като влияят благоприятно на имунната система.

Пресотерапията е най-ефективна при:
– уморени и оточни крайници
– задържане на течности
– целулит
– излишни килограми, с нарушена обмяна на веществата в организма
– нарушено кръвообращение или се нуждаете от тонизиращ масаж
– обща релаксация и цялостно възстановяване на организма
– начална фаза на разширени вени
– активни спортисти
– след онкологични хирургични интервенции
– след липосукция
– задържане на течности от хормонален дисбаланс

За максимален ефект са необходими 10 – 15 процедури, които продължават 40 минути. Препоръчително е да се пие повече вода за максимално подпомагане на извеждането на токсини от тялото. Процедурата може да се извършва целогодишно , без ограничения в броя на процедури и няма възстановителен период.

Пресотерапията е апаратна процедура, която извършва приятен механичен масаж от ходилата до корема. Ползите от нея са толкова много, че може да се използва като превенция срещу целулит, застойни процеси в тялото и отоци.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top