Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Бляскава и свежа кожа за празничните дни само след една процедура?

Преди бихме ви отговорили, че е невъзможно, но сега, в Малинови Център – Пловдив, разполагаме с медицинския апарат за бляскава и свежа кожа, още след първата процедура. За празничните дни всяка жена иска кожата и да бъде перфектна дори  в домашна обстановка, затова ние предлагаме бърз и ефективен метод с помощта на диамантите – Diamond Glow е най-новият апарат в Малинови Център. Нашите клиенти са много доволни от резултата, а ние като специалисти виждаме промяната в тяхната кожата.

Тази невероятна процедура за лице и шия не само ще направи вашата кожа бляскава и свежа, но  има много ползи и осигурява цялостна грижа за различни типове кожа. Терапията с Diamond Glow дава възможност на нашите специалисти да персонализират процедурата, за да отговори на специфичните нужди на вашата кожата.

С Diamond Glow третираме кожата ви по три различни начина:

Ексфолиация– за разкриване на нова, здрава и обновена кожа.

Екстракция – за дълбоко почистване на кожата и отстраняване на токсините.

Инфузия – за вливане в кожата ви на четири различни серума, според нуждите й.

Терапията помага за подобряването на еластичността на кожата, тонуса, тена и чистотата й. Серумите, които използваме по време на терапията са без сулфати, парабени и без аромати. Процедурата е подходяща за нормална, суха, мазна и акнеична кожа, както и за кожа с петънца и неравномерен тен. Може да се извършва целогодишно и няма възстановителен период. Единственото условие е да се нанася слънцезащита 10 дни след процедурата.

Едно от най-важните условия, за да имате бляскава и свежа кожа е правилното функциониране на хидролипидния слой, защото той защитава кожа от външната среда и предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Точно това е една от силните характеристики на терапията с Diamond Glow, защото възстановявя защитната функция на кожата.

Процедурата толкова много ще ви хареса, че няма да искате да свършва. Ако желаете да сте бляскави и неотразими за Новата Година, все още не е късно  да си подарите едно невероятно изживяване. Резултатът ще ви впечатли!

Време траене на процедурата: 45 минути.

Цената на една процедура е 160 лв (със серуми хидратиращ, подхранващ или богат на Витамин Д) и  170 лв (с избелващ серум).

Разбира се разполагаме и с пакетни цени, които можете да погледнете тук

Колко често: четири пъти през две седмици след това веднъж месечно. Това е минимума грижа, който трябва да помагаме, за да имаме здрава и блестяща кожа.

За повече информация и как протича процедурата можете да види и чуете тук

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top