Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Празнични съвети за бляскава визия

За всяка уважаваща себе си и външния си вид дама, бляскавата и безупречна новогодишна визия е също толкова важна, колкото и перфектната коледна трапеза.

И докато приготовленията в кухнята за Коледа започват малко преди празника, то по отношение на новогодишния външен вид е необходимо да се заемете от доста по-рано с подготовката. Все пак хората казват, че както я посрещнете, такава ще бъде и цялата година. Затова задължително тя трябва да бъде красива, щастлива, покоряваща с естествения си чар – също като Вас самите!
И ако все още не сте подготвили списъка с приготовления за новогодишната Ви визия, ние ще Ви помогнем да не пропуснете най-важните точки в подготовката си:

1. Тоалет

Тържествената вечер предполага много танци и забавления и именно затова Ви съветваме тоалетът да бъде не само красив, но и удобен, за да имате свободата да изразите себе си и танцовите си умения, без да се притеснявате дали ще можете да изпълните Вашия любим танц, без роклята Ви да пострада. По отношение на цветовете за тази година, ние бихме посъветвали да изберете стилна класика в черно или червено с подходящи аксесоари за акцент или да заложите на бляскави, открояващи се цветове, които не се нуждаят от бижута, а само от щастливия празничен блясък в очите Ви.

2. Прическа и грим

Прическата и гримът трябва да бъдат строго съобразени с тоалета, като ако сте се спрели на по-семпло и елегантно облекло, то бихме посъветвали да заложите на по-нестандартна прическа и грим, които да привлекат към Вас всички погледи. При положение обаче, че сте решили да заложите на бляскав тоалет, то всичко, което Ви е необходимо за допълнение към него е небрежно вдигната коса, красиво подчертани очи с тъмна очна линия и неутрален цвят червило.

3. Красива кожа

На последно място, но не по важност поставяме безупречната кожа на лицето ни, тъй като никой грим не би седял добре на суха, повяхнала и дехидратирана кожа, колкото и слоя макиаж да бъде положен върху нея. А и всички онези спомени, които ще запечатаме на снимки от новогодишната нощ… няма как да останем неподготвени и по тази точка! Силно препоръчваме нашето ново попълнение в портфолиото ни от услуги – процедурата Мезопийл. Тя съчетава предимствата на мезотерапията с тези на лек химичен пилинг, като озарява моментално кожата и веднага след процедурата тя е видимо стегната, хидратирана и подмладена. А от Вас се иска само да добавите и най-прекрасната си усмивка за перфектния завършек на бляскавата новогодишна визия!

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top