Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Пълен синхрон – интервю за списание AMICA

„ХУБАВОТО ТЯЛО НЕ Е УТОПИЯ, А КОМБИНАЦИЯ ОТ ДОПЪЛВАЩИ СЕ ПРОЦЕДУРИ, ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ, МНОГО ВОДА И ДВИЖЕНИЕ“

Защо решихте да инвестирате в апарат за премахване на локални мазнини като cooltech?

Д-р Иван Малинов: През последната година натрупахме сериозен опит и знания в бодишейпинг процедурите. Разбрахме, че за постигане на желаните резултати трябва да се комбинират различни апаратни манипулации и технологии. Подходът трябва да е задълбочен и комплексен и да се използва синергизмът на отделните терапии, за да се извлече техният максимум. Проучвайки всички неинвазивни технологии за намаляване на локалните мастни натрупвания, установихме, че криолиполизата е сред най-успешните и най-надеждните и е с висок процент на удовлетвореност от клиентите. За нас е много важно да предложим висок клас медицинска апаратура на водещи естетични компании, притежаваща американски (FDA) и европейски медицински сертификати за качество, ефективност и безопасност. Именно в лицето на COCCON MEDICAL, чрез техния апарат за криолиполиза сooltech, ние намерихме решение в борбата срещу локалните мастни натрупвания.

Какви проблеми решава процедурата cooltech?

Валентина Малинова: Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията. Успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания както при жените, така и при мъжете, без да уврежда кожата и мускулите. Технологията работи посредством вакуумно контролирано изстудяване. При -8 градуса киселините в мастната клетка кристализират. Тя спира да функционира и по метаболитен път се изхвърля от организма. Веднъж унищожени, мастните клетки не се възобновяват, защото човек се ражда с определен брой, който е генетично заложен. При клинични проучвания е установено, че криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30% още с първата процедура. След пълния курс от 3 криолиполизи се достига до 70% унищожаване на мастните клетки. Подходяща е за меки мастни депа, като целта е да се намалят до минимум мастните клетки в зоната. Прилага се в следните зони: корем, паласки, бедра, бричове, колена, ръце и гръб.

Колко пъти трябва да се подложим на Cooltech и от какво зависи броят процедури?

Валентина Малинова: Препоръчителният брой процедури за една зона е три.
Прилага се по една всеки месец, за да се постигне оптимален резултат. Разбира
се, броят манипулации и интервалите между тях се определят строго индивидуално спрямо количеството мастно натрупване, начина на живот на дадения пациент, неговия хранителен режим, метаболизъм и двигателната му активност. Всяка манипулация трае 70 мин. Първите резултатите се наблюдават след 20 дни, като пълният ефект се разгръща до третия месец след целия цикъл за конкретната зона.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top