Venus Freeze Plus

procedure-mesotherapy

Да се справите с отпуснатата кожа по тялото ви не е никак лесно. Това е проблем, който не може да се коригира с тренировки или диета, но оказва сериозен ефект върху външния вид и вашето самочувствие.

Нехирургичният радиочестотен лифтинг с Venus Freeze Plus стяга отпуснатата кожа по цялото тяло, като загрява дълбоките слоеве на дермата и по естествен път стимулира образуването на нов колаген и еластин.

Резултатът е стегната кожа, красив и оформен силует, най-хубавото, е че това се постигна без болка и без операция.

Как Помага Тази Процедура

Venus Freeze Plus е медицински апарат с иновативна патентована технология и притежава FDA и СЕ сертификат за ефективност и безопасност.

Той комбинира действието на мултиполярна радиочестота и пулсиращи електромагнитни полета. Мултиполярната радиочестота загрява равномерно кожата в дълбочина, което стимулира процеса неоколагенеза (производство на нов колаген и еластин), благодарение на което кожата е видимо стегната и по-еластична.

Пулсиращите електромагнитни полета създават нова капилярна мрежа.
Този процес се нарича ангиогенеза. Многократно се засилва кръвообращението в третираните зони, което води до увеличаване притока на кислород и хранителни вещества към кожата. Засилва се метаболизмът.

Venus Freeze Plus се отличава с автоматичен температурен контрол.
Тази уникална характеристика позволява поддържането на постоянна терапевтична температура по време на цялата процедура, което води до оптимални резултати. Автоматичният температурен контрол допринася значително и за безопасността и комфорта на терапията.

Зоните, които се обработват с Venus Freeze Plus са – ръце, горна част на дланите, корем, паласки, седалище и бедра.

Venus Freeze Plus оформя тялото, стяга и подмладява кожата. Ефективна и безопасна процедура, без болка, без възстановителен период и сезонност.

18+

Подходяща Възраст

60 – 120 мин.

Времетраене

8-10

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Радиочестотният лифтинг с Venus Freeze Plus е подходяща процедура за всички, които имат проблем с отпуснатата кожа.
Медицинският апарат Venus Freeze Plus прави вашата кожа стегната, гладка и нежна и оформя вашето тялото.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 8 – 10 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състоянието на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време. За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът от процедурата?

Медицинският апарат Venus Freeze Plus прави вашата кожа стегната, гладка и нежна и оформя вашето тялото. Благодарение на технологията кожата е видимо подмладена. Индивидуална информация и повече детайли може да получите на безплатна консултация с експерт от нашия център.

Болезнена ли е процедурата?
  1. Тази процедура е напълно безболезнена. Нашите клиенти усещат приятно затопляне, което описват като СПА масаж.
Може ли са се комбинира Venus Freeze Plus с други процедури?

За по-голям резултат и цялостна грижа, тази процедура се съчетава идеално с Криолиполиза, EMSHAPE PRO, радиална терапия и Venus Viva.

Отзиви от Нашите Клиенти

След 8 процедури на бедрата с апарата и кожата ми е видимо по-стегната и еластична. Силно препоръчвам!

Антония Миланова

Бях приятно изненадана от обстановката, отношението и хигиената. Процедурите не са болезнени, което беше моето притеснение. Много съм доволна от постигнатия резултат.

Веси Апостолова

Въпреки, че спортувам имах отпусната кожа. Процедурите много ми помогнаха. Персоналът е много любезен и си разбира от работата, а хигиена е впечатляваща.

Теодора Манолова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.