Skin Booster

Стабилизирана Хиалуронова Киселина

procedure-mesotherapy

Skin Booster е стабилизирана хиалуронова киселина, която се инжектира в дълбоките слоеве на кожата на лицето, шията и деколтето. Хиалуроновата киселина е основен естествен компонент в нашата кожа.

Skin Booster предизвиква мощна хидратация, като в резултат на това кожата става гладка, хидратирана и еластична.
Skin Booster e съставен от неживотинска стабилизирана хиалуронова киселина, при която е сведен до минимум рискът от алергична реакция.

Как Помага Тази Процедура

Въз основа на хиалуроновата киселина, която естествено съществува в човешкия организъм, Skin Booster e предназначен за подобряване и дълбоко хидратиране на кожата.
Чрез инжектиране на разпределени количества в средните до дълбоките слоеве на кожата, Skin Booster e в състояние да възстанови загубената хидратация.

30+

Подходяща Възраст

60 мин.

Времетраене

3

Необходими Процедури

Инжекционна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Можете да се възползвате от скинбустер, ако имате суха и дехидратирана кожа или наблюдавате отпуснатост или бръчки на вашата кожа.
Скинбустер процедурата ще ви помогни да решите тези проблеми бързо и ефективно.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 3-5 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.

За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът от процедурата?

Skin Booster хидратира и възстановява кожата в дълбочина, като заличава фините линии и намалява бръчките. Така след направената при нас процедура вие ще видите ефекта, който ще направи вашата кожа по-млада и красива и ще имате резултати, с които да се чувствате щастливи.

Болезнена ли е процедурата?

Преди процедурата се нанася обезболяващ крем, за да се уверим, че ще се чувствате комфортно.

Може ли да се комбинира Skin Booster с други процедури?

За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus, Venus Viva и Плазмотерапия.

Отзиви от Нашите Клиенти

Кожата ми е супер хидратирана и най-хубавото, е че ефекта се появи още след първата процедура. Благодаря ви за всичко!

Стефани Пеева

Добре, че ви срещнах! След последните няколко процедури вече се чувствам превъзходно и получих точно, което исках! Благодаря ви!

Михаела Трайкова

Бъдете много успешни! Вие помагате на хората и правите всичко за тях, дано ви има още много, много дълги години!

Мария Братоева

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.