Ремоделиране на Кожата с Venus Viva

procedure-mesotherapy

Знаем, че несъвършенствата по лицето, като дълбоки бръчки, разширени пори и повърхностни белези от акне, могат да са повод за несигурност и ниско самочувствие.
Ние от Малинови помагаме на нашите клиенти да възвърнат своята увереност и да имат здрава и красива кожа.

Venus Viva е нехирургична иновация, която в рамките на няколко процедури ремоделира структурата на кожата. Фините линии и бръчките се заличават, белезите от акне стават почти незабележими, премахват се пигментните петна, а разширените пори ще останат само лош спомен.

Как Помага Тази Процедура

Venus Viva ремоделира кожата, като предизвиква процеса аблация (контролирано повърхностно изгаряне на кожата). Технологията използва 160 миниатюрни пина, чрез които пренася висока енергия в нейните горни и средни слоеве. Това води до серия от възстановителни процеси, които позволяват на организма да преструктурира колагена в третираната зона и да „довърши“ несъвършенствата по кожата на тялото.

След процедурата третираната зона е зачервена, което е напълно нормално, защото кожата реагира. Има възстановителен период, който обикновено продължава 3 дни. Необходимо е да се използват хидратиращи, епитализиращи и слънцезащитни кремове, за чийто избор ще ви посъветваме.

18+

Подходяща Възраст

30-90 мин.

Времетраене

3-6

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Ремоделирането с нанофракционна радиочестота е предназначено за жени и мъже, които искат да заличат фините линии и бръчки, да свият порите по кожа на лицето, да премахнат несъвършенствата по кожната текстура и пигментациите.

  Колко процедури са необходими?

  За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 3 – 6 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.

  За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

  Какъв е ефектът от процедурата?

  Фините линии и бръчките се заличават, белезите от акне стават почти незабележими, премахват се пигментните петна и се свиват разширените пори. Ефектът се наблюдава 30 дни след първата процедура.

   Болезнена ли е процедурата?

   Преди процедурата се нанася обезболяващ крем, за да се уверим, че ще се чувствате комфортно.

   Може ли да се комбинира Venus Viva с други процедури?

   За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus, Skin Booster, Плазмотерапия и Мезотерапия.

   Какво не трябва да се прави след процедурата?

   По време на възстановителния период не трябва да се излага зоната на пряка слънчева светлина и да се ползва солариум. В рамките на 48 часа след процедурата:

   • да не се спортува
   • да не се посещават сауна, парна баня, басейн
   • да не се нанася грим върху третираната зона
   • да не се консумират алкохол и съдоразширяващи медикаменти

   Отзиви от Нашите Клиенти

   Фините линии около очите ми са вече в миналото. Много благодаря за топлото отношение и професионализма.

   Татяна Любенова

   Прекрасна процедура. Ефектът е страхотен и си заслужава. Персоналът е на ниво. Препоръчвам.

   Светослава Апостолова

   Доволна съм от резултата след процедурата. Има възстановителен период от няколко дни, но кожата след това е топ.

   Злати Стефанова

   Натурални Резултати

   Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

   Индивидуална Консултация

   Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

   Индивидуален Подход

   Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

   Индивидуална Консултация

   По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.