Серум Plasmolifting 

Уникална биоинжинерна козметика, която има подмладяващ ефект върху кожата, благодарение на състава си и вашата автоложна плазма.

За Plasmolifting

Какво е Plasmolifting Серум

Серума Plasmolifting®- обогатен с вашата собствена плазма, извлечена от кръвта ви. Това е уникална биоинжинерна козметика, която има подмладяващ ефект върху кожата ви, благодарение на състава си и вашата автоложна плазма.

Multi-Purpose Skin Cream е формула с тройно действие, която намалява мимическите линии, предотвратява и коригира възрастта. Multi-Purpose Skin Cream е формула с тройно действие, която намалява мимическите линии, предотвратяването и коригирате, свържете с възрастта промяна в контура на лицето и осигурява на кожата незабавна интензивна хидратация. предизвиква промени в контурите на лицето и осигурява на кожата незабавна интензивна хидратация.

Един изключителен серум, който ще бъде приготвен специално за вас, за да направи грижата за вашата кожа максимално ефективна и действително уникална.

Plasmolifting Cream

Невероятни Резултати

Какви са Предимствата

facial serum

Серум от Вашата Собствена Плазма за Уникален Ефект

Вашата плазма ще бъде поставена в серума и вие ще имате серум, който e специално приготвен за вас, за по-високи резултати, от всеки друг крем за лице

organic product

Изключително Ефективен Създаден Специално за Вас

Дава възможност за намаляване лицевите бръчки, предпазва и коригира възрастовите промени, водещи до загуба на формата на лицето

natural care

Невероятни Резултати с Естествени Елементи

Съдържа натурални масла, фосфолипиди, биологично активни компоненти за интензивно и дълготрайно овлажняване и подхранване

Силата на Серума Plasmolifting

Защо Plasmolifting е Толкова Ефективен

Серумът е ефективен, защото е съставен от вашата собствена кръвна плазма.
Кръвната плазма е течният компонент на кръвта, в който се намират кръвните клетки.
Съставена от 90% вода и 10% биологични компоненти – 20 аминокиселини, микро и макроелементи – K, Mg, Li, Zn, Ca, Fe, Br, растежни фактори, хормони, белтъци, ензими, пептиди, витамини – B, C, A, D, E, K, и други.

За Кожа Без Бръчки

За Кожа Без Бръчки

Малинови Център е единственият център, в южна България, който предлага подобна косметика специално за Вас.

За Свеж и Красив Външен Вид

За Свеж и Красив Външен Вид

След употребата на серума Plasmolifting, кожата връща младежкия вид с усещане за здраве, свежест и чувство на красота.

За 100% Защита на Кожата

За 100% Защита на Кожата

Серума е приготвен по такъв начин, че да гарантира 100% защитата на кожата от външните условия, за да бъдете здрави и красиви за по-дълго.

Plasmolifting – Специално за Вас

За Кого е Подходящ Серумът Plasmolifting

Plasmolifting е подходящ за всеки, който иска грижа за своята кожа по най-добрия начин, за да я хидратират и да не е кожата вече суха и дехидратирана.

Серумът е подходящ да бъде използван като превенция на процесите на стареене и като средство за подобряване на състоянието на кожата при вече появили се признаци на стареене.

Новата Криолиполиза

Уникална Висока Биотехнологична Козметика за Вас

Уникална, защото е изцяло от вашата кръвна плазма. Високотехнологична, защото са използвани само високотехнологични био технологии, за да се гарантират резултатите от използването на серума Plasmolifting.

Видими Резултати

С Какво Ще Ви Помогне Серума Plasmolifting

face wrinkles

Намалява Лицевите Бръчки

Дава възможност за намаляване лицевите бръчки, предпазва и коригира възрастовите промени, водещи до загуба на формата на лицето.

skincare

Здрава и Хидратирана Кожа

Осигурява интензивно и дълготрайно овлажняване и подхранване на кожата, това ще я направи нежна и ще й помогне да е винаги гладка и хидратирана.

epidermis shield

Цялостно Защитава Кожата

Серумът подобрява местния имунитет и повишава гъвкавостта и еластичността на кожата, като ефективно я предпазва от неблагоприятни външни фактори.

face cream

100% Хипоалергенен

Той не е токсичен и не предизвиква развитие на нежелани реакции, защото е 100% хипоалергенен и подходящ за всеки, без алергични реакции.

Често Задавани Въпроси

Кой е производителят на серума Plasmolifting?

Серумът Plasmolifting е произведен в научната лаборатория “Josev Durolf Naturproducte” Gmbh., Франкфурт на Майн, Германия, съгласно най-високите изисквания на Европейските норми на GMP за производство на козметична продукция, под ръководството на разработчика на технологията Plasmolifting професор, доктор на медицинските науки, пластичният хирург Ренат Ахмеров.

Какво съдържа серумът Plasmolifting?

Серумът Plasmolifting съдържа следните съставки:

– собствената ви плазма

– плазма на растения

– природно-натурални масла

– аминокиселини

–  къси пептиди, пантенол, керемиди 

– синергично подбран мултивитаминен комплекс – А, В, С, Е

– висококачествена минерална вода 

Какво означава серумът да е направен специално за мен?

Вашата плазма ще бъде поставена в серума и вие ще имате персонално приготвен серум, който e приготвен специално за вас. Впечатляващото е, че при съчетаване на компонентите от серума с автоложната тробмоцитна плазма, тяхното действие взаимно се усилва.

Какви са ползите от използването на серума Plasmolifting?

Серумът , в който се съдържат натурални масла, фосфолипиди, естествени биологично активни компоненти и комплекс от къси пептиди, осигурява интензивно и дълготрайно овлажняване и подхранване на кожата. Дава възможност за намаляване лицевите бръчки, предпазва и коригира възрастовите промени, водещи до загуба на формата на лицето. Серумът подобрява местния имунитет и повишава гъвкавостта и еластичността на кожата, като ефективно я предпазва от неблагоприятни външни фактори. Той не е токсичен и не предизвиква развитие на нежелани реакции, защото е хипоалергенен.

Как да използвам и правилно да дозирам серума?

Нанасяйте сутрин и вечер след предварително почистена кожа с леки масажни движения. За нанасяне на крема върху кожата с площ, съответстваща на размера на една длан (приблизително 100 cm2), се препоръчва да се използва количеството серум, получен в резултат на две натискания върху помпата на флакона. За площта на повърхността на лицето – 4 натискания, шията-2 натискания, деколтето-3 натискания.

Подходящ ли е за мен този серум?

Серумът Plasmolifting е подходящ за всички, които искат да се грижат по най-добрия начин за своята кожа или тези, които я усещат суха и дехидратирана.Серумът може  да бъде използван като превенция на процесите на стареене и като средство за подобряване на състоянието на кожата при вече появили се признаци на стареене.

Каква е процедурата, къде се извършва и за колко врме?

Процедурата по изготвяне на специалният за вас серум Plasmolifting се извършва от специалист с медицинско образование в Малинови Център. Той ще бъде приготвен пред вас само за 10 минути, за да направи грижата за вашата кожа максимално ефективна и действително уникална за дълго време като премахне или забави прицнаците на стареене и се погрижи за вашия външен вид.

Отзиви от Нашите Клиенти

Нещото, в което не вярвах като чух за този серум, защото не е често срещана практика да се предлагат подобни продукти и услуги, но след използването сега вече разбирам защо това е така. Просто не всеки може да го направи. Аз го ползвам и съм изключително доволна от резултата и препоръчвам на всички да опитат поне веднъж.

Гери Щерева

Моя приятелка ми го препоръча и след втория ден на употреба вече имаше наистина страхотни резултати. Аз съм изключително довона. Препоръчвам на 100%.

Никол Стоянова

Използвам много козметика и мога да кажа, че това е една от най-добрите, които някога съм опитвала. Най-много ми харесва, че е направен специално за мен!

Георгия Георгиева

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.