Редуциране на Белези с Venus Viva

procedure-mesotherapy

Venus Viva е медицински апарат за ремоделиране на кожата, без аналог. Революционна технология, която в рамките на няколко процедури коригира структурата на кожата и прави постоперативните белези, например от поставени импланти или раждане със секцио почти незабележими. Стриите, появили се след промяна в теглото или бременност, видимо се заличават.

Как Помага Тази Процедура

Venus Viva ремоделира кожата, като предизвиква процеса аблация (контролирано повърхностно изгаряне на кожата). Технологията използва 160 миниатюрни пина, чрез които пренася висока енергия в нейните горни и средни слоеве. Това води до серия от възстановителни процеси, които позволяват на организма да преструктурира колагена в третираната зона и да „довърши“ несъвършенствата по кожата на тялото.

Процедурата е кратка, с видими резултати и напълно безопасна. Ремоделирането с Venus Viva е значително по-комфортно от това с CO2 лазер и в същото време не прави компромис с ефективността и крайния резултат.

След процедурата третираната зона е зачервена, което е напълно нормално, защото кожата реагира. Има възстановителен период, който обикновено продължава 3 дни. Необходимо е да се използват хидратиращи и епителизиращи кремове, за чийто избор ще ви посъветваме в нашия център.

18+

Подходяща Възраст

10-30 мин.

Времетраене

6-8

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата

Ремоделирането с нанофракционна радиочестота е предназначено за жени и мъже, които искат да заличат белези и стрии по тялото си.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 6 – 8 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на белезите и стриите. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време. За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът от процедурата?

Намалява се дължината и ширината на стриите, а белезите се заличават.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е напълно комфортна.

Може ли са се комбинира Venus Viva с други процедури?

За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus и Плазмотерапия.

Какво не трябва да се прави след процедурата?

След процедурата не трябва:

– да не се спортува
-да не се посещават сауна, парна баня, басейн, плаж и солариум

Тази процедура мога ли да я комбинирам с други терапии?

Ремоделирането с Venus Viva се съчетава идеално с радиочестотен лифтинг с Venus Freeze Plus.

Отзиви от Нашите Клиенти

Препоръчвам с две ръце. При мен имаше страхотен резултат за стриите.

Лиляна Христова

Бях качила много килограми през бременността и ми се появиха стрии. След процедурите доста се заличиха.

Мария Пейчинова

Доста добри резултати за няколко процедури. Доволна съм и ще продължа да идвам, защото сте наистина добри.

Петрана Георгиева

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.