Радиална Терапия Adipo Wave

procedure-mesotherapy

Радиалната терапия Adipo Wave използва силата на насочените вибрации, познати като радиални шокови вълни или акустични вълни, за да неутрализира факторите, които нарушават добрия вид на кожата в областта на корема, дупето и бедрата.

  Как Помага Тази Процедура

  Подобрява се текстурата на кожата и се тонизира. Засилва се лимфния дренаж и значително се ускорява постигането на перфектни резултати след криолиполиза, бори се с целулита.

  Механичната стимулация засилва доставката на кислород в клетките, повишава кръвоснабдяването и отстранява излишъка от междуклетъчна течност.
  По този начин кожата се освобождава от натрупаните излишни мазнини и токсични вещества.
  Паралелно с това, вибрациите подобряват клетъчния метаболизъм и стимулират отделянето на така важния колаген – протеинът, който поддържа кожата стегната.

  18+

  Подходяща Възраст

  20-80 мин.

  Времетраене

  10-12

  Необходими Процедури

  Апаратна

  Вид Процедура

  Често Задавани Въпроси

  За кого е подходяща процедурата?

  Радиалната терапия Adipo Wave е силно препоръчителна за всеки, при когото има лимфен застой, целулит или преминава през серия от процедури с криолиполиза и иска да постигне оптимални резултати още по-бързо.
  Радиалната терапия Adipo Wave е подходяща за всеки, който иска да подобри външния вид на кожата си в различни области на тялото.

  Колко процедури са необходими?

  За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 10 – 12 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на белезите и стриите.

  Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.
  За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

  Какъв е ефектът от процедурата?

  Подобрява се тонусът, засилва се кръвообращението и метаболизма, подобрява се вида на кожата и се редуцира целулита.

  Болезнена ли е процедурата?

  Процедурата е напълно безопасна и безболезнена. По време на терапията се усеща натиск, който наподобява лимфен масаж.

  Може ли са се комбинира Adipo Wave с други процедури?

  За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus и Криолиполиза.

  Отзиви от Нашите Клиенти

  Много мил и отзивчив персонал. Хигиената е безупречна. Процедурата определено заличи целулита ми.

  Севда Каменарова

  Резултатите ми се появиха почти веднага. Споделих на една приятелка, която ходи при ваши конкуренти, но нямаше толкова големи резултати, затова я насочих към вас, защото вие наистина помагате на хората, знам го от личен опит.

  Росица Михайлова

  Не мога да бъда по-доволна, защото получих всичко, от което се нуждая. Супер сте, продължавайте все така!

  Теодора Господинова

  Натурални Резултати

  Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

  Индивидуална Консултация

  Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

  Индивидуален Подход

  Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

  Индивидуална Консултация

  По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.