Плазмотерапия

procedure-mesotherapy

Плазмотерапията (наричана още плазмолифтинг или вампирски лифтинг) е единствената по рода си инжекционна процедура, при която се използват качествата на собствената плазма, извлечена от кръвта на човек. Чрез нея се постига биостимулация и подмладяване на кожата на лицето, шията, деколтето и външната част на дланите.

При плазмотерапията в желаната зона се инжектира напълно естествен продукт – кръвна плазма, съставена от 90% вода и 10% биологични компоненти (растежни фактори, хормони, белтъци, ензими, витамини и др.)

Тя е изключително богата на тромбоцити, които възстановяват и подмладяват кожата.
Веднъж инжектирана в дермата, плазмата стимулира отделянето на растежни фактори, които стягат, обновяват, изравняват и подмладяват кожата.

Плазмотерапията е подходяща за всяка жена, която иска да има винаги млада кожа без бръчки, но не желае да прибягва до оперативни корекции. Процедурата се препоръчва за хора, при които има риск от алергична реакция към синтетични подхранващи вещества, използвани в други видове инжекционни процедури.

Как Помага Тази Процедура

Плазмотерапията е идеална антиейдж процедура, която помага да запазим кожата си здрава, млада и сияйна през годините. Тя дава отлични резултати, когато се прилага като превантивна мярка, за да може максимално да се отложат естествените процеси на стареене и отпускане на кожата.

Цялостно се регенерира и уплътнява структурата на кожата.Плазмотерапията е единственият метод, който води до изграждане на нова, здрава, плътна и изцяло подмладена тъкан. Тя има доказани регенеративни свойства и е идеална процедура за кожата, когато търсим естествен начин за подмладяване.

В специална стерилна епруветка се взема венозна кръв, която се центрофугира на високи обороти в специален медицински апарат. По този начин се отделя плазмата (тромбоцитите) от другите формени елементи на кръвта и се инжектира в различните слоеве на кожата.

20+

Подходяща Възраст

60-90 мин.

Времетраене

4-6

Необходими Процедури

Инжекционна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени и мъже, които желаят по напълно естествен начин да подмладят своята кожа.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 4 – 6 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.

За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какви са ефектите от тази процедура?

Плазмата, която инжектираме във вашата кожа, освобождава растежни фактори, които на свой ред по естествен начин стимулират производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина в тъканите.

 

Позитивните резултати за вас са:

  • Чиста, плътна и напълно възстановена кожа, която е видимо по-млада
  • Силно редуцирани тъмни кръгове и торбички около очите
  • По-малко бръчки и по-млад външен вид
  • Напъло премахване на фините линии
  • Изравняване на тена на кожата
  • Регулирана мастна секреция
  • Подобрено локално кръвообращение
Болезнена ли е процедурата?

 Преди процедурата се нанася обезболяващ крем, за да се уверим, че ще се чувствате комфортно.

Може ли да се комбинира Плазмотерапия с други процедури?

За по-голям резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Freeze Plus, Venus Viva, Skin Booster и Мезотерапия.

Отзиви от Нашите Клиенти

Това е любимата ми процедура. Препоръчвам ви на всички.

Лидия Георгиева

Много съм доволна от резултата след плазмотерапията, а също и от любезното отношение и грижата, която получих от вас.

Нина Радова

Благодаря ви за всичко, което направихте за мен!

Цвети Господинова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.