Лазерна Епилация в Малинови Център

В Малинови Център град Пловдив предлагаме окончателна лазерна епилация на достъпни цени. Ние ви даваме 100% гаранция за вашия резултат. Доверете ни се! При нас лазерната епилация е бърза и безболезнена. Извършва се целогодишно, дори през летния сезон. Лазерната епилация е подходяща за жени и мъже, в областта на лицето и тялото. Най – желаните зони сред дамите са горна устна, подмишници, пълен интим и крака, а при мъжете – шия, подмишници, гърди, корем и гръб.

ИСТИНСКА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Как протича Лазерната Епилация в Малинови Център

Процедурата лазерна епилация в Малинови Център протича в спокойна и уютна обстановка. Нашите специалисти са изключително опитни и ще ви предразположат да се чувствате комфортно. В нашия център държим изключително много на дискретността и личното отношение към всеки наш клиент. Процедурата ще ви бъде извършена по всички високи стандарти за качество, хигиена и дезинфекция. Още след първата процедура ще забележите положителния ефект от промяната на вашето тяло.
лазерен център Малинови

Качествени и Дълготрайни Резултати

Предимствата от Лазерната Епилация в Малинови Център

Лазерната Епилация Гарантира Трайно Обезкосмяване

Лазерната епилация е методът за най-дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване от всяка зона на вашето тяло.
гарантирани резултати за всеки клиент

Лазерната Епилация Пести Вашите Средства

След направените процедури, вие спестявате всякакви странични разходи свързани с премахването на космите от вашето тялo.
по-добри резултати за по-кратко време

Лазерна Епилация Спестява Вашето Време

След лазерната епилация в нашия център, ще имате много повече свободно време, защото няма да ви се налага да губите часове в обезкосмяване.

МОДЕРНА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ДЪЛГОТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

Какво да Очаквате При Нас

В Малинови Център държим на индивидуалността на всеки наш клиент и подхождаме с разбиране към неговите нужди и специфики, затова предлагаме експертна консултация на всеки, който иска да постигне дълготрайни резултати.

След направените процедури в нашия център за лазерна епилация, вие ще имате гладка кожа. Ще приключите завинаги с досадните, болезнени, ежедневни и дълги процедури за обезкосмяване, с краткотраен ефект и нежелани странични ефекти.

При нас вие ще се чувствате в сигурни ръце, защото нашите специалисти са експерти в областта на лазерната епилация и грижата за кожата. В Малинови Център работим само с най – модерната, специaлизирана апаратура, защото за нас са важни не само комфорта, но и сигурността и здравето на всеки наш клиент.

Нашият експертен екип ще ви разбере и ще ви помогне, защото притежава необходимите сертификати за придобита експертна квалификация и работа с професионално лазерно оборудване, както и дългогодишен опит, придобит от работа с различни случаи.
Ние сме консултирали и помогнали на хиляди хора да се почувстват комфортно и да забравят за нуждата да мислят за обезкосмяването, за да имат време и да обърнат внимание на важните за тях неща.

Край на болките и неприятните преживявания. Със специализираната технология при нас процедурите ви ще са бързи, лесни и безболезнени, защото ние сме безкомпромисни в качеството на това, което ви предлагаме и залагаме винаги на най – доброто. По този начин ви гарантираме още по – голяма удовлетвореност от резултатите и сме сигурни, че ще бъдете много щастливи от ефекта, който ще постигнем заедно.

Може да се запознаете с цените за лазерна епилация тук и да ни се обадите на тел. 0877 535355  , за да запазите своя час за консултация.

 

Гарантирани Резултати

Гарантирани Резултати

Ние ще ви помогнем да постигнете резултатите, които желаете и да забравите досадните процедури на депилация.
Професионализъм и Експертиза

Професионализъм и Експертиза

Нашият експертен екип ще се погрижи не само за резултатите, но и за комфорта повреме на процедурите.
Безопасност и Сигурност

Безопасност и Сигурност

Технологията, с която работим, гарантира 100% сигурност по време на лазерната епилация в Малинови Център.

За Venus Velocity

Защо Лазерната Епилация с Venus Velocity?

Venus Velocity е медицински лазер за трайно премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото. Притежава FDA и СЕ сертификати, които гарантират 100% ефективност и безопасност на процедурата. Подходящ е за всички фототипове кожа, от най-светлата до най-тъмната. Както за големи, така и за деликатни зони. Благодарение на вградената патентована охлаждаща система, лазерната епилация с Venus Velocity е напълно комфортна и безболезнена.

 

venus velocity

Перфектно Гладката Кожа е Възможна Още Сега

В Малинови Център ще ви помогнем да премахнете нежеланото окосмяване по лицето и тялото ви.

С нас ще постигнете “свободата на гладката кожа” бързо, лесно и безболезнено с гаранция за качество , която няма да намерите на друго място.

Видими Резултати

Какво Ще Постигнете

Премахване на мазнини

Перфектно Гладка Кожа

Гаранция за наистина перфектно гладка кожа, която при докосване ще доставя истинско удоволствие, с усещане за свобода и лекота.
Намаляване на обиколката на тялото

Дълготрайни Резултати

След приключване на процедурите за лазерна епилация, сме сигурни, че няма да мислите за тези неудобства с години.
естествени резултати

Удобство и Комфорт

След направените процедури при нас, ще забравите за досадното бръснене и епилиране и ще имате повече време за себе си.
без двойна брадичка

Гаранция за Качество

Единствено ние предлагаме 100% гаранция за качество. Ако нямате никакъв резултат, ние ще ви върнем парите.

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?
Процедурата лазерна епилация е подходяща за жени и мъже, които искат да премахнат трайно нежеланото окосмяване по своето тяло.
Колко процедури са необходими?
Препоръчителният брой процедури за тяло е между 6-8, а за лице между 10-12.
Какъв е ефектът от процедурата?
Ефектът от процедурите е гладка и нежна кожа, която носи усещането за лекота и мекота при допир. Нашите клиенти виждат резултат още след първата процедура. За нас е най-важно вашите процедури да бъдат комфортни и със страхотен резултат.
Болезнена ли е процедурата?
Благодарение на технологията и патентованата охлаждаща система на медицинския апарат Venus Velocity, процедурата е напълно комфортна. Усеща се единствено от леко до умерено боцкане.
Как да подготвите зоните преди лазерната епилация?
Зоните трябва да бъдат гладко избръснати 12 часа преди процедурата.
Какво не трябва да правим преди лазерна епилация?
Две седмици преди да се подложите на лазерна епилация не трябва да премахвате окосмяването с кола маска/епилатор/пинсета, а да използвате единствено самобръсначка или тример. Седмица преди процедурата не трябва да посещавате плаж, солариум, сауна, парна баня. Не трябва да се използват бронзанти и да се ексфолира кожата.
Какво не трябва да се прави след лазерна епилация?
Седмица след процедурата обработените зони не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина, плаж, солариум, сауна, парна баня и да се ексфолират. Необходимо е да се използва слънцезащитен крем.

Отзиви от Нашите Клиенти

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив с най-добрите профисионалисти!!! Прекрасен екип, прекрасни хора които знаят какво правят! Резултатите са на лице веднага след първата процедура!!! Благодаря ви!!!

Ирина Панева

Най-добрите. Направих си пълен итим и подмишници, разликата от първата процедура до последната е уникална. Нямам дори и мъхчета.

Виктория Кисова

Страхотно вежливо и професионално отношение на екипа! Посещението е удоволствие, а процедурата - дълготрайно ефективна! Многократно бих Ви препоръчала!

Аделина Василева

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив и отношение на професионалисти. Всеки, който иска перфектно гладка кожа без косми, това е правилното място!!

Джулия Чалова

Уникално посрещане, страхотен резултат, страхотен персонал, лъчезарни предразполагат те да се чувстваш перфектно управителката е страхотен човек,и резултатите не закъсняват. Аз съм доволна ефектът е на лице.

Юлия Асанова

Невероятен център, добър персонал и страхотни резултати!Благодаря за отношението!

Никол Иванова

Искам да споделя, че видях резултат още след първата процедура. Много професионално и любезно отношение. Получих индивидуална консултация преди да започна процедурите и всичката необходима информация, за да се чувствам комфортно. Мястото е изключително стилно издържано, атмосферата е прекрасна. Препоръчвам на всички, които все още се колебаят!

Ивелина Искилиева – Димитрова

Започнах да посещавам центъра, преди по-малко от 2 месеца. Тогава беше и моята първа процедура на зона пълен интим. Резултатът е забележителен още от първата процедура, усещаше се съвсем леко боцкане. Екипът е изключителен и предразполагащ клиента. Благодаря Ви. Желая ви много успехи!

Соня Михайлова

Изключително квалифициран екип! Много внимателни и любезни. Професионална и индивидуална консултация, спрямо изискванията, очакванията и проблемите на клиентите. Ефект още след първата процедура! Изключително комфортна и стилна обстановка в кабинета. Лазер от последно поколение. Много съм доволна! С удоволствие ходя на процедури там!

Милена Хаджиева

Много приятно изненадана бях от професионалната атмосфера, апаратура от най-висок клас и не на последно място квалифициран, обслужващ екип, който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително релаксиращо. Много съм щастлива от избора си, напълно ще им се доверя до последното живо косъмче. Препоръчвам на всички горещо!

Бистра Димитрова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително съм впечатлена от условия ,апаратура и не на последно място квалифициран обслужващ екип който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително приятно. Препоръчвам на всички горещо!

Радостина Николова

Комфортна обстановка и невероятен екип с внимание към клиента. Като човек с нисък праг на болка преди трудно издържах процедурите с другите лазери, но за този лазер мога да кажа, че процедурата е напълно безболезнена, дори приятна, бърза и с дълготраен ефект!

Десислава Виглова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови Център гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.