Лазерна Епилация

procedure-mesotherapy

Ние Малинови имаме една вдъхновяваща цел – да направим кожата ви завинаги гладка и красива. Ето защо използваме най-съвременните технологии за лазерна епилация, които са в сигурните ръце на нашия страхотен екип от квалифицирани специалисти. Щом прекрачите прага на нашия център, ще усетите уютната атмосфера и ще се почувствате като в свой собствен дом. А само след няколко лазерни процедури, ще изпитате свободата на гладката кожа и ще заживеете комфортно и с пълна увереност.

Как Помага Тази Процедура

Ние от Малинови работим със златният стандарт в лазерната епилация – последно поколение високотехнологична апаратура с FDA и CE сертификати – Venus Velocity. Апаратът е известен със своята висока ефективност и ненадмината безопасност.
Той може да третира по-голяма площ, което прави процедурата по-кратка и спестява вашето време. Благодарение на вградената охлаждаща система, лазерната епилация с Venus Velocity е комфортна и не причинява болка.

Лазерните процедури в Малинови са подходящи както за жени, така и за мъже, независимо от техния фототип кожа и сезонност.В нашия център предоставяме дълготрайни резултати и комфортно изживяване на нашите клиенти.

 

КАКВО ДА ОЧАКВАTE ОТ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ В МАЛИНОВИ

Когато ни посетите, ще получите не просто процедури, а цялостно преживяване! Преди да се подложите на лазерна епилация, нашият екип ще ви консултира напълно безплатно и ще определи броя процедури, от които се нуждаете. Лазерната епилация в Малинови може да трае от няколко минути до повече от час – това зависи от зоната, която ще обработим.
Можете да очаквате абсолютен комфорт и пълна безопасност по време на процедурите и най-важното – гарантирани резултати със световен стандарт за качество.

18+

Подходяща Възраст

5-90 мин.

Времетраене

6-8

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата лазерна епилация е подходяща за жени и мъже, които искат да премахнат трайно нежеланото окосмяване по своето тяло.

Колко процедури са необходими?

Препоръчителният брой процедури за тяло е между 6-8, а за лице между 10-12.

Какъв е ефектът от процедурата?

Ефектът от процедурите е гладка и нежна кожа, която носи усещането за лекота и мекота при допир. Нашите клиенти виждат резултат още след първата процедура. За нас е най-важно вашите процедури да бъдат комфортни и със страхотен резултат.

Болезнена ли е процедурата?

Благодарение на технологията и патентованата охлаждаща система на медицинския апарат Venus Velocity, процедурата е напълно комфортна. Усеща се единствено от леко до умерено боцкане.

Как да подготвите зоните преди лазерната епилация?

Зоните трябва да бъдат гладко избръснати 12 часа преди процедурата.

Какво не трябва да правим преди лазерна епилация?

Три седмици преди да се подложите на лазерна епилация не трябва да премахвате окосмяването с кола маска/епилатор/пинсета, а да използвате единствено самобръсначка или тример. Седмица преди процедурата не трябва да посещавате плаж, солариум, сауна, парна баня. Не трябва да се използват бронзанти и да се ексфолира кожата.

Какво не трябва да се прави след лазерна епилация?

Седмица след процедурата обработените зони не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина, плаж, солариум, сауна, парна баня и да се ексфолират. Необходимо е да се използва слънцезащитен крем.

Отзиви от Нашите Клиенти

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив с най-добрите профисионалисти!!! Прекрасен екип, прекрасни хора които знаят какво правят! Резултатите са на лице веднага след първата процедура!!! Благодаря ви!!!

Ирина Панева

Най-добрите. Направих си пълен итим и подмишници, разликата от първата процедура до последната е уникална. Нямам дори и мъхчета.

Виктория Кисова

Страхотно вежливо и професионално отношение на екипа! Посещението е удоволствие, а процедурата - дълготрайно ефективна! Многократно бих Ви препоръчала!

Аделина Василева

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив и отношение на професионалисти. Всеки, който иска перфектно гладка кожа без косми, това е правилното място!!

Джулия Чалова

Уникално посрещане, страхотен резултат, страхотен персонал, лъчезарни предразполагат те да се чувстваш перфектно управителката е страхотен човек,и резултатите не закъсняват. Аз съм доволна ефектът е на лице.

Юлия Асанова

Невероятен център, добър персонал и страхотни резултати!Благодаря за отношението!

Никол Иванова

Искам да споделя, че видях резултат още след първата процедура. Много професионално и любезно отношение. Получих индивидуална консултация преди да започна процедурите и всичката необходима информация, за да се чувствам комфортно. Мястото е изключително стилно издържано, атмосферата е прекрасна. Препоръчвам на всички, които все още се колебаят!

Ивелина Искилиева – Димитрова

Започнах да посещавам центъра, преди по-малко от 2 месеца. Тогава беше и моята първа процедура на зона пълен интим. Резултатът е забележителен още от първата процедура, усещаше се съвсем леко боцкане. Екипът е изключителен и предразполагащ клиента. Благодаря Ви. Желая ви много успехи!

Соня Михайлова

Изключително квалифициран екип! Много внимателни и любезни. Професионална и индивидуална консултация, спрямо изискванията, очакванията и проблемите на клиентите. Ефект още след първата процедура! Изключително комфортна и стилна обстановка в кабинета. Лазер от последно поколение. Много съм доволна! С удоволствие ходя на процедури там!

Милена Хаджиева

Много приятно изненадана бях от професионалната атмосфера, апаратура от най-висок клас и не на последно място квалифициран, обслужващ екип, който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително релаксиращо. Много съм щастлива от избора си, напълно ще им се доверя до последното живо косъмче. Препоръчвам на всички горещо!

Бистра Димитрова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително съм впечатлена от условия ,апаратура и не на последно място квалифициран обслужващ екип който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително приятно. Препоръчвам на всички горещо!

Радостина Николова

Комфортна обстановка и невероятен екип с внимание към клиента. Като човек с нисък праг на болка преди трудно издържах процедурите с другите лазери, но за този лазер мога да кажа, че процедурата е напълно безболезнена, дори приятна, бърза и с дълготраен ефект!

Десислава Виглова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.