Липосукция без операция в Малинови Център
Трайно премахване на подкожните мазнини
С най-новата Криолиполиза Define

За кого е подходяща процедурата?

1. За жени от 18 до 60 години.
2. За жени, които са натрупали мазнини в зоните на корема, паласките, брича, бедрата, ръцете, гърба или двойната брадичка.
3. За жени, които нямат време да спортуват и да спазват хранителен режим.
4. За жени, които спортуват, но въпреки това имат зони по тялото с повече подкожна мазнина.
5. За жени, които искат да оформят и намалят обиколките на тялото си.

Какво получаваш?

• Консултация с опитен специалист
• Съвети и насоки за преосмисляне на здравословното състояние
• Индивидуален план за премахване на подкожните мазнини
• Проследяване на резултатите
• Съвети как да запазиш постигнатия ефект

ЕДИНСТВЕНАТА КРИОЛИПОЛИЗА DEFINE В ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ

Как пoмага криолиполиза Define?

Криолиполиза Define е апаратна процедура. Тя трайно премахва излишните подкожни мазнини по тялото. Апликаторите на апарата засмукват мазнината в желаната зона и замразяват мастните клетки на -11 градуса. На тази температура мазнините кристализират и се унищожават. Постепенно мастните клетки се изхвърлят от организма по естествен път.
Зоните, в които могат да се премахнат излишните мазнини са:
Корем,  Паласки,  Брич,  Бедра,  Ръце,  Гръб,  Двойна брадичка

• Продължителност на процедурата – 70 минути
• Необходими са от 1 до 3 процедури в зона
• Може да се извършва целогодишно

Какво е криолиполиза

Предимства

Намаляване на обиколките

Трайно премахване на подкожните мазнини във всяка една зона на тялото, без диети или спорт. Оформяне на красив силует, без усилия.

Най-новата Криолиполиза Define

Най-новата Криолиполиза Define

Замразява мастните клетки на -11° и ги унищожава. Притежава FDA и CE сертификати,които гарантират ефективност и безопасност.

по-добри резултати за по-кратко време

Спестява време

За 70 минути могат да се обработят две зони едновременно . Например – ръце и брич или паласки и бедра.

Дългогодишен опит

Дългогодишен опит

Специалистите в Малинови Център са висококвалифицирани и са направили 1175 процедури криолиполиза.

гарантирани резултати за всеки клиент

Без болка и възстановителен период

При Криолиполиза Define няма възстановителен период и болка след процедурата.Връщане веднага към ежедневните задължения.

Видим резултат след 1 процедура

Видим резултат след 1 процедура

Още след първата процедура се забелязва намаляване на обема подкожна мазнина в обработваната зона и промяна в силуета.

Преди и след криолиполиза в Малинови Център

Нашите резултати

В Малинови Център сме помогнали на много наши клиенти и сме премахнали над 1800 см. от обиколките на телата им. Това промени техния живот, придобиха по-голяма увереност и самочувствие. За нас най-важни са отношението, резултатите и спечеленото доверие.

Отзиви от Нашите Клиенти

„Уникален резултат“

Имам уникален резултат от криолиполизата на брича от 1 процедура. Много съм доволна и препоръчвам процедурата на всяка жена, която има повечко мазнини в тази част на тялото. Благодаря ви Малинови Център!

Петя Димитрова

„От 40 размер дънки минах на 38“

Първото нещо , с което ме спечелиха в Малинови Център беше отношението. А след втората криолиполиза на корема от 40 размер дънки минах на 38. Супер доволна съм от резултата.

Иванка Атанасова

„Препоръча ми ги моя приятелка“

Дойдох в Малинови Център по препоръка на моя приятелка, която си беше правила криолиполиза и е много доволна. Аз я пробвах на ръцете и след 1 месец видях разликата. Препоръчвам процедурата и благодаря за милото отношение на екипа.

Ивелина Колева

Опитни медицински специалисти

Нашият екип от медицински специалисти ще извърши процедурата по най-добрият начин, така както бихме я извършили за най-близките си хора.

Индивидуална консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален подход

Индивидуалният ни похдод ни гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Предложения

1 процедура Криолиполиза

700 лв.

2 процедури Криолиполиза

1300 лв.

3 процедури Криолиполиза

1800 лв.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация ние специалистите на Малинови Център, ще се запознаем с вашия проблем и това, което искате да подобрим. Ще преценим как можем да ви помогнем и ще се погрижим за вас по-най добрия начин.От нас вие ще получите приятелско отношение, етичност, доверие, решение на проблема ви, ценни съвети и насоки и силно желание да ви  помогнем. Специалистите ни ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви изготвян индивидуален план спрямо вашите нужди с много внимание и грижа.

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща криолиполизата?
Криолиполизата е подходяща за всички, които искат да премахнат излишните мастни натрупвания по различни части от тялото си, без да е необходимо да спортувате и спазвате диети, т.е без усилие от ваша страна или за тези от вас, които въпреки че спортуват и имат диетичен хранителен режим не могат да премахнат мазнините в конкретна зона от тялото си.
Колко процедури са необходими?
За максимални резултати и дълготраен ефект в една зона от тялото е препоръчително да се направят 3 процедури, но конкретния брой е индивидуален за всеки. Броят процедури се определя от зоната, която ще се обработва и от нейната големина и обем.
За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект при вас, за да постигнете желаните резултати.
Какъв е ефектът и кога се забелязва?
Първите резултати се наблюдават между 20 и 30 дни след първата процедура и зависят от вашия метаболизъм. Това, което ще забележите е видимо намаляване обема на мазнините в обработената зона, което от своя страна намалява обиколките и извайва вашето тялото. Максималният резултат е видим 3 месеца след края на последната процедура.
Безопасна ли е процедурата?
Ние от Малинови работим само и единствено с най-модерната и високотехнологична апаратура, защото искаме да предоставим най-доброто качество и резултати на нашите клиенти, затова при нас Криолиполизата с медицинския апарат Define е напълно безопасна и няма риск за вашето здраве. Процедурите се изпълняват от обучен и сертифициран екип и се използват само специалните патентовани предпазни мембрани – Cool Gel Pad за пълна безопасност на процедурата.
Може ли да се комбинира Криолиполиза с други процедури?
Криолиполизата може успешно да се комбинира за още по-големи резултати с радиална терапия, Venus Freeze Plus и EMSHAPE PRO, като по този начин се ускорява клетъчния метаболизъм, подобрява се лимфния дренаж, стяга се кожата и се моделира цялостния силует. Комбинацията на няколко апарата и технологии води до още по-голям резултат и цялостен завършен цикъл, за да бъдем заедно доволни и щастливи от постигнатото.
За кого не е подходяща процедурата?
Криолиполиза не се прилага при бременни и кърмещи жени, както и по време на инвитро процедури с оглед на тяхното по-специално и деликатно състояние.
Колко време отнема възстановяването?
При Криолиполизата няма възстановителен период, тъй като тя е неинвазивна процедура и позволява на клиентите да се върнат към обичайните си дейности незабавно.