Лифтинг с Venus Freeze Plus

procedure-mesotherapy

С времето човешкия организъм започва да произвежда все по-малки количества колаген, което води до отпускане на кожата и появата на фини линии и бръчки по лицето, шията и деколтето.

След 25-годишна възраст започват да се появяват първите признаци на стареене на кожата. Първо се появяват фини линии, а с течение на времето се забелязват бръчки, загуба на обем, загуба на еластичност и неравномерен тен.

Ние можем да ви помогнем ,като забавим процесите на стареене, и възвърнем, без болка, младия и свеж вид на вашата кожа.

Радиочестотния лифтинг с Venus Freeze Plus загрява дълбоките слоеве на кожата, като по естествен начин стимулира създаването на нови влакна колаген и еластин. Така резултатите, които нашите клиенти усещат са по-стегната, здрава, гладка и свежа кожа.

Как Помага Тази Процедура

Venus Freeze Plus е медицински апарат с иновативна патентована технология и притежава FDA сертификат за ефективност и безопастност. Той комбинира действието на мултиполярна радиочестота и пулсиращи електромагнитни полета.

Мултиполярната радиочестота загрява равномерно кожата в дълбочина, което стимулира процеса неоколагенеза (произвоство на нов колаген и еластин), благодарение на което кожата е видимо стегната и по-еластична.

Пулсиращите електромагнитни полета създават нова капилярна мрежа. Този процес се нарича ангиогенеза. Многократно се засилва кръвообращението в третираните зони, което води до увеличаване притока на кислород и хранителни вещества към кожата. Засилва се метаболизмът.

Venus Freeze Plus се отличава с автоматичен температурен контрол. Тази уникална характеристика позволява поддържането на постоянна терапевтична температура по време на цялата процедура, което води до оптимални резултати.

Автоматичният температурен контрол допринася значително и за безопасността и комфорта на терапията. Venus Freeze Plus оформя овала на лицето, стяга и подмладява кожата. Ефективна и безопасна процедура, без болка, без възстановителен период и сезонност.

 

25+

Подходяща Възраст

20 – 80 мин.

Времетраене

6-8

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата?

Радиочестотният лифтинг с Venus Freeze Plus е подходящ, ако усещате, че кожата на лицето ви се отпуска, а бръчките стават все по-видими.
Ако това е така, то най-вероятно вие се нуждаете от процедура, която да ви помогне да забавите ефектите на стареене, за да изглеждате млади по-дълго.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект са необходими 6 – 8 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от състояние на кожата. Процедурите се извършват през предварително определен интервал от време.

За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът от процедурата?

След направения пълен курс процедури кожата ще бъде по-стегната, здрава, подмладена, сияйна и с видимо подчертан овал на лицето.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е напълно безболезнена. Усеща се приятно загряване, което нашите клиенти описват като релаксиращо и приятно.

Може ли да се комбинира Venus Freeze Plus с други процедури?

За по-максимален резултат и цялостна грижа за всички слоеве на кожата, тази процедура се съчетава идеално с Venus Viva, Skin Booster, Плазмотерапия и Мезотерапия.

Отзиви от Нашите Клиенти

Прекрасен персонал, отношение и обстановка. Процедурата за лице и шия е много релаксираща и приятна. Резултатът е на лице. Кожата се стегна и освежи.

Димитрина Симеонова

Прекрасна процедура за лице, но най-важното е, че виждам резултат от нея. Благодаря ви. Бъдете винаги такива професионалисти в работата си и прекрасни хора.

Дарина Тодорова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Безплатна Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Безплатна Консултация

Всеки човек е различен и се нуждае от различни по вид и брой процедури, затова ние от Малинови предлагаме на нашите бъдещи клиенти Индивидуална Безплатна Консултация, с помощта на която да се запознаем със състоянието ви и да предложим това, което ще има най-голям ефект при вас, за да постигнете желаните резултати, с които ще сме щастливи.