EMSHAPE PRO

procedure-mesotherapy

18+

Подходяща Възраст

30 мин.

Времетраене

8

Необходими Процедури

Апаратна

Вид Процедура

EMSHAPE PRO e иновативна и ултрамодерна апаратура, с която се извършват бързи и лесни процедури за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата и ханша.
С тези процедури, нашите клиенти постигат фитнес резултати на цялото тяло и едновременно изгаряне на мазнини.

За тази процедура се използва високотехнологична апаратура, която има доказано клинични резултати, които показват увеличаване на мускулната маса с над 16% и редуциране на мастните клетки с 19%.

В България ние сме първите, които предлагаме тази процедура с такъв висок интензитет и дълбоко мускулно моделиране. 

Вече не е нужно да отделяте часове в тренировки, за да тонизирате и стегнете мускулите на вашето тяло. Трябва ви само 30-минутна сесия и сте готови за лятото.
Най-хубавото е, че тази релаксираща процедура се извършва бързо и лесно в приятната обстановка на естетичния център на Малинови.

Как Помага Тази Процедура

EMSHAPE PRO използва електромагнитна технология с висока интензивност. Това е изключително иновативна и ефективна технология, която работи с електромагнитни импулси. Те имитират сигналите на централната нервна система и карат мускулите да се свиват и отпускат в поредица от интензивни контракции. Чрез тези контракции апаратът стимулира отделни мускули или цели мускулни групи, което води до едновременно изграждане и стягане на мускулните влакна и намаляване на мастните клетки. Мазнините, съхранявани под формата на триглицериди, се разграждат до свободни мастни киселини и глицерол, които след това се използват като енергийни източници. Благодарение на интензивните контракции се подобрява кръвообращението и се стимулира метаболизмът.

Мускулно развитие

Интензивните контракции на EMSHAPE PRO стимулират реакцията на мускулите с дълбоко преустройство на тяхната вътрешна структура, тоест растежа на миофибрилите (мускулна хипертрофия) и създаването на нови вериги на протеини и мускулни влакна (мускулна хиперплазия). Процесът води до по-висока плътност и мускулен обем.

Изгаряне на мазнините

Чрез своята технология EMSHAPE PRO увеличава освобождаването на епинефрин, което предизвиква каскаден ефект, който води до липолиза в мастните клетки. С помощта на тази неинвазивна технология, стимулирането на мускулите води до бърз ефект, без болка и без да се налага да прибягваш до радикални хирургични намеси или часове наред прекарани във фитнеса. Силно интензивната мускулна тренировка по време на една сесия – средно с над 20 000 контракции на мускулите, надминава и най-интензивните тренировки, които могат да бъдат постигнати във фитнеса.  

EMSHAPE PRO е подходящ за хора, които:

  • не искат да губят време и усилия във фитнес залата.
  • не искат да прибягват до инвазивни намеси за постигане на мечтаната фигура.
  • искат да оформят и стегнат тялото си бързо и ефективно.
  • искат трайни резултати без болка.

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата EMSHAPE PRO?

Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат бързи и трайни резултати, без да губят време и усилия във фитнес залата.

Колко процедури са необходими?

За максимален резултат и дълготраен ефект препоръчителни са 8-10 процедури. Винаги трябва да имаме предвид, че от нашата физика зависят и броя на процедурите. След безплатна индивидуална консултация в нашите центрове, може да получите конкретен отговор на този въпрос.

Какъв е ефектът от процедурата?

Тази процедура ще ви помогне да тренирате и оформите вашите мускули, като същевременно с това изгаряте и излишната мазнина в зоната. Резултатите, които постигаме с нашите клиенти, са увеличаване обема и плътността на мускулите, чрез което формата на тялото визуално се променя, човек придобива спортна физика. Засилва се метаболизмът и се изгарят мазнините.

Болезнена ли е процедурата?

 Процедурата е напълно безболезнена. Повечето наши клиенти усещат контракциите на мускулите, които описват като приятни и масажиращи, в областта на зоната, която се обработва.

Може ли да се комбинира EMSHAPE PRO с други процедури за тяло?

EMSHAPE PRO може да се комбинира с други процедури за по-голям ефект и цялостен завършен цикъл, което ще гарантира възможно най-големите резултати, с които ще сте щастливи.
EMSHAPE PRO може да се комбинира с радиална терапия, Venus Freeze Plus и Криолиполиза, като по този начин се ускорява клетъчния метаболизъм, подобрява се лимфния дренаж, стяга се кожата и се моделира цялостния силует.

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Отзиви от Нашите Клиенти

Кожата ми е супер хидратирана и най-хубавото, е че ефекта се появи още след първата процедура. Благодаря ви за всичко!

Стефани Пеева

Добре, че ви срещнах! След последните няколко процедури вече се чувствам превъзходно и получих точно, което исках! Благодаря ви!

Михаела Трайкова

Бъдете много успешни! Вие помагате на хората и правите всичко за тях, дано ви има още много, много дълги години!

Мария Братоева

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.