EMSHAPE PRO – Революция в Моделирането на Тялото

Тренирай, и изгради тялото, за което мечтаеш, докато си почивваш с последно поколение, ултрамодерната медицинска апаратура – EMSHAPE PRO в центровете на Малинови.

За EMSHAPE PRO

Какво е EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO e иновативна и ултрамодерна апаратура, с която се извършват бързи и лесни процедури за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата и ханша.
С тези процедури, нашите клиенти постигат фитнес резултати на цялото тяло и едновременно изгаряне на мазнини.

За тази процедура се използва високотехнологична апаратура, която има доказано клинични резултати, които показват увеличаване на мускулната маса с над 16% и редуциране на мастните клетки с 19%.
В България ние сме първите, които предлагаме тази процедура с такъв висок интензитет и дълбоко мускулно моделиране.

Вече не е нужно да отделяте часове в тренировки, за да тонизирате и стегнете мускулите на вашето тяло. Трябва ви само 30-минутна сесия и сте готови за лятото. Най-хубавото е, че тази релаксираща процедура се извършва бързо и лесно в приятната обстановка на естетичния център на Малинови.

Несравнимо Качество

Какви са Предимствата

Оформено Тяло

Оформянето на тялото става без физически натоварвания и без болка,  бързо и лесно.

Бърза и Ефективна Процедура

30 мин. процедура се равнява на 25 000 коремни преси или клекове, без болка, без риск от травми.

Забележителни Резултати

Стегнато, мускулесно и оформено тяло, без мазнини, с повече тонус и прилив на енергия.

Професионална Апаратура

Какъв Апарат Използваме

Ние сме перфекционисти и винаги се стремим към възможно най-добрите резултати.
За да сме сигурно в ефективността на нашите процедури при нас работят едни от най-добрите специалисти и използваме най-добрата, сигурна и ултрамодерна апаратура, за да дадем най-доброто на нашите клиенти.

EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO използва ултрамодерна, електромагнитна технология с висока интензивност, която повлиява позитивно на тялото.

EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO

Процедурите с EMSHAPE PRO кара мускулите да растат като създава нови вериги протеини и мускулни влакна.

EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO

Новата технология на EMSHAPE PRO увеличава освобождаването на епинефрин, и това води до липолиза в мастните клетки.

EMSHAPE PRO Процедура

Как Протича Процедурата с EMSHAPE PRO

След индивидуална, безплатна консултация с експерт от Малинови, ние ще ви изготвим правилния план за изпълнение на процедурите, който е изцяло съобразен с вашето физическо състояние. Този индивидуален план се изготвя така, за да имате възможно най-големите резултати.

Процедурата протича бързо и лесно. Тя продължава 30 минути, като за това кратко време вие ще усетите приятния ефект от EMSHAPE PRO.

Видими Резултати

Какво Ще Постигнете

Мускулно Развитие

Мускулите се развиват, тялото става по-силно и здраво, това допринася за цялото физическо състояние.

Изгаряне на Мазнини

Изгарянето на голямо количество мазнини става без усилие, докато си почивате и се наслаждавате на ефективната процедура.

Стегнато Бразилско Дупе

С EMSHAPE PRO лесно се постига стройна, красива фигура и стегнато бразилско дупе, без интензивни тренировки и загуба на време.

Повече Сила и Тонус

Усеща се прилив на сила и тонус, които ускоряват метаболизма на тялото, което увеличава и изгарянето на мазнини.

Увеличен Мускулен Обем

Процедурите с EMSHAPE PRO спомагат за увеличаване на мускулния обем на тялото, което гарантира по-голяма издражливост.

Оформено Тяло

Ефектите започват да се усещат веднага, а промяната на оформеното тяло се забелязва от всички след първите няколко процедури.

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща процедурата EMSHAPE PRO?

Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат бързи и трайни резултати, без да губят време и усилия във фитнес залата.

Колко процедури са необходими?

За максимален резултат и дълготраен ефект препоръчителни са 8-10 процедури. Винаги трябва да имаме предвид, че от нашата физика зависят и броя на процедурите. След безплатна индивидуална консултация в нашите центрове, може да получите конкретен отговор на този въпрос.

Какъв е ефектът от процедурата?

Тази процедура ще ви помогне да тренирате и оформите вашите мускули, като същевременно с това изгаряте и излишната мазнина в зоната. Резултатите, които постигаме с нашите клиенти, са увеличаване обема и плътността на мускулите, чрез което формата на тялото визуално се променя, човек придобива спортна физика. Засилва се метаболизмът и се изгарят мазнините.

Болезнена ли е процедурата?

 Процедурата е напълно безболезнена. Повечето наши клиенти усещат контракциите на мускулите, които описват като приятни и масажиращи, в областта на зоната, която се обработва.

Може ли да се комбинира EMSHAPE PRO с други процедури за тяло?

EMSHAPE PRO може да се комбинира с други процедури за по-голям ефект и цялостен завършен цикъл, което ще гарантира възможно най-големите резултати, с които ще сте щастливи.
EMSHAPE PRO може да се комбинира с радиална терапия, Venus Freeze Plus и Криолиполиза, като по този начин се ускорява клетъчния метаболизъм, подобрява се лимфния дренаж, стяга се кожата и се моделира цялостния силует.

Отзиви от Нашите Клиенти

EMSHAPE PRO ми се стори доста интересно решение, което не изисква да се хвърля пот, за да имам резултатите, към които винаги съм се стремяла.

Весела Маркова

EMSHAPE PRO е страхотна процедура, която аз комбинирам с моите фитнес тренировки и така резултатите ми бяха видими едва след втората процедура.

Михаела Трайкова

Страхотно! Много приятна процедура, която релаксира и същевременно получаваш това, за което винаги се е налагало стриктен режим и лишения!

Стефка Коцева

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.