Нашите Доволни Клиенти

01

Василена Иванова

Като човек, който държи на външния вид, Василена избра Малинови Център и остана със силни впечатления, които пожела да ги сподели с вас. Вижте какво има да ни каже прекрасната Василена, след направения избор.

 

02

Елена и Силвия Минкови

Две невероятни момичета със собствен стил и красота.
Те избраха да се доверят, след като разбраха за нас от своите близки. Ние, в Малинови Център, държим на качеството, също както и тези две прекрасни момичета. Вижте какво пожелаха да споделят с вас.

03

Виктория Цветкова

Виктория е едно невероятно красиво и мило момиче, което още с идването си, тя ни даде нещо, което ние считаме за голяма отговорност – своето доверие.
След като разбрахме нейните нужди и желания, решихме да й предложим наистина най-доброто, затова тя е наш доволен клиент, който има какво да сподели с вас, вижте какво споделя тя.

04

Антоанета Козуева

Слънчевата Антоанета е една прекрасна млада жена, която се довери на Малинови Център, защото беше в търсене на място, на което да се чувства комфортно и да получи това, което очаква. Тя пожела да сподели нейните впечатления с вас, защото е един от нашите доволни клиенти.

05

Кристиана Райчева

Запознахме се с чаровната Кристиана, когато тя дойде на консултация в Малинови Център.
Като човек с високи стандарти, ние разбрахме какво ще е най-подходящо за нея и разбрахме от какво се нуждае тя. Вижте какво мисли тя за нашата работа, във видеото, което споделя с вас.

06

Никола Николов

Никола е един млад мъж, който е бил в търсене на подходящото място, за себе си, което да оправдае неговите очаквания. Вижте какво споделя той във видеото си.

07

Милена Хаджиева

Милена е чудесна млада жена, която държи на комфорта, удобството, увереността и сигурността, затова посети Малинови Център, за да разбере повече за нашите услуги.
Ето какво сподели тя с нас.

08

Симона Петрова

Симона Петрова клиент на Малинови Център.
Тя ни се довери, за да й помогнем да има перфектно гладка кожа и ние го направихме. Ето какво има да ни сподели лъчезарната Симона.

09

Моника Стоева

Моника е красива млада жена, за която са важни не само красивия външен вид и увереността, но също така и удобството, сигурността и комфорт. С нея се запознахме в нашия център. Вижте какво сподели тя в нейното видео.

10

Мария Вълчанова

Мария е очарователна млада жена, която държи на комфорта, външния вид и стила. Тя никога не прави компромиси и затова дейде в нашия център. Мария сподели своите впечатление от Малинови Център. Ето какво ни разказа тя.

11

Поли Дюлгерова

При нас идват хора с високи очаквания и вяра, които ние всеки път трябва да оправдаем. Това го правим много добре, защото ние самите имаме високи стандарти.
Поли не е изключение. Тя винаги търси възможно най-доброто и затова дойде на консултация при нас в Малинови Център. Ето какво сподели тя.

Отзиви от Нашите Клиенти

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив с най-добрите профисионалисти!!! Прекрасен екип, прекрасни хора които знаят какво правят! Резултатите са на лице веднага след първата процедура!!! Благодаря ви!!!

Ирина Панева

Най-добрите. Направих си пълен итим и подмишници, разликата от първата процедура до последната е уникална. Нямам дори и мъхчета.

Виктория Кисова

Страхотно вежливо и професионално отношение на екипа! Посещението е удоволствие, а процедурата - дълготрайно ефективна! Многократно бих Ви препоръчала!

Аделина Василева

Най-добрия център за лазерна епилация в Пловдив и отношение на професионалисти. Всеки, който иска перфектно гладка кожа без косми, това е правилното място!!

Джулия Чалова

Уникално посрещане, страхотен резултат, страхотен персонал, лъчезарни предразполагат те да се чувстваш перфектно управителката е страхотен човек,и резултатите не закъсняват. Аз съм доволна ефектът е на лице.

Юлия Асанова

Невероятен център, добър персонал и страхотни резултати!Благодаря за отношението!

Никол Иванова

Искам да споделя, че видях резултат още след първата процедура. Много професионално и любезно отношение. Получих индивидуална консултация преди да започна процедурите и всичката необходима информация, за да се чувствам комфортно. Мястото е изключително стилно издържано, атмосферата е прекрасна. Препоръчвам на всички, които все още се колебаят!

Ивелина Искилиева – Димитрова

Започнах да посещавам центъра, преди по-малко от 2 месеца. Тогава беше и моята първа процедура на зона пълен интим. Резултатът е забележителен още от първата процедура, усещаше се съвсем леко боцкане. Екипът е изключителен и предразполагащ клиента. Благодаря Ви. Желая ви много успехи!

Соня Михайлова

Изключително квалифициран екип! Много внимателни и любезни. Професионална и индивидуална консултация, спрямо изискванията, очакванията и проблемите на клиентите. Ефект още след първата процедура! Изключително комфортна и стилна обстановка в кабинета. Лазер от последно поколение. Много съм доволна! С удоволствие ходя на процедури там!

Милена Хаджиева

Много приятно изненадана бях от професионалната атмосфера, апаратура от най-висок клас и не на последно място квалифициран, обслужващ екип, който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително релаксиращо. Много съм щастлива от избора си, напълно ще им се доверя до последното живо косъмче. Препоръчвам на всички горещо!

Бистра Димитрова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително любезни и внимателни благодаря за което обстановката е уникална процедурата безболезнена .Благодаря за вниманието, което получих от екипа.

Юлия Асанова

Изключително съм впечатлена от условия ,апаратура и не на последно място квалифициран обслужващ екип който направи моите процедури. Усещането беше напълно безболезнено дори изключително приятно. Препоръчвам на всички горещо!

Радостина Николова

Комфортна обстановка и невероятен екип с внимание към клиента. Като човек с нисък праг на болка преди трудно издържах процедурите с другите лазери, но за този лазер мога да кажа, че процедурата е напълно безболезнена, дори приятна, бърза и с дълготраен ефект!

Десислава Виглова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.