Безболезнено премахване на мастните натрупвания по тялото с Криолиполиза Define

Единствено в Малинови Център град Пловдив премахваме безболезнено упоритите натрупани мазнини от тялото ви с най-новата и ефективна Криолиполиза Define. Неоперативно и без възстановителен период.

ПРЕМАХВАНЕ НА МАЗНИНИ ОТ ТЯЛОТО

Какво е Криолиполиза?

Криолиполизата е апаратна процедура, която трайно премахва натрупаните мазнини по тялото, като намалява обиколките в сантиметри.
Може да се прилага в зоните – корем, паласки, брич, вътрешни бедра, задни бедра, ръце, гръб, двойна брадичка и други. С помощта на вакуум се засмукват и замразяват на минусова температура подкожните мазнини. След като се унищожат мастните клетки се изхвърлят постепенно от организма. Процедурата е с продължителност 70 минути, безболезнена е и няма възстановителен период. Необходими са от 1 до 3 процедури в зона. Броят им зависи от обема на мазнината. Процедурата може да се извършва през цялата година. Първите резултати се наблюдават месец след процедурата. Криолиполизата е неоперативна алтернатива на липосукцията.

премахване на мазнини от корема

Ненадминати Резултати

Какви са Предимствата

Премахнете Мазнините от Всяка Зона на Вашето Тяло

Само с най – новата Криолиполиза могат да се премахват мазнини от всяка част на тялото.
Вече всичко е възможно.

по-добри резултати за по-кратко време

По-Големи Резултати за По-Кратко Време

С новата Криолиполиза за 70 мин. можем да обработим две зони, вместо една, което ще спести от вашето време.

гарантирани резултати за всеки клиент

Ненадминат Краен Резултат за Всеки Клиент

С най-новата Криолиполиза Define резултатите са много по-големи заради подобрената технология на апарата.

Най-модерната медицинска апаратура

Най-новата Криолиполиза Define в Малинови Център

Криолиполиза Define e най – новата медицинска апаратура за премахване на упорити мастни натрупвания по тялото. Тя е базирана на иновативна технология, която замразява мастните клетки и ги унищожава. Двойно по-силният вакуумът на апликаторите засмуква подкожната мазнина в проблемната зона и я изстудява на -11 градуса за 70 минути.

Само в Малинови Център разполагаме с 10 различни накрайника по големина и форма. Това ни позволява да премахваме натрупата мазнина от всички зони на тялото. Като например – корем, паласки, брич, вътрешни бедра, задни бедра, ръце, гръб, двойна брадичка и други труднодостъпни зони. За още по – големи резултати апликаторите са проектирани, така че да замразяват мастната тъкан в зоната от всички страни на 360°, което повишава в пъти резултата от процедурата.

В рамките на 1 процедура можем да обработим не една, а две зони едновременно, като това ще спести от вашето време, например зоните ръце и брич или корем и вътрешни бедра.

Криолиполиза Define ви гарантира забележителни резултати и 100% безопасност за вашето здраве, тъй като притежават FDA и CE сертификати.

Клиничните проучвания показват, че Криолиполиза Define замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликаторите. В резултат на това се унищожават много по – голям брой мастни клетки само след една криолиполиза. Процедурата е безопасна, защото апаратът работи със специално разработени и патентовани предпазни мембрани. Всяка от тези мембрани има собствен уникален код, който Криолиполиза Definе трябва да разпознае, за да бъде стартирана процедурата. Това ви гарантира 100%  защита, сигурност и комфорт, в  постигането на желаните резултати в Малинови Център.

Само в Малинови Център

Само в Малинови Център

Единствената ултрамодерна технология в цяла Южна България, която може да намерите само в Малинови Център.

Дългогодишен опит

Дългогодишен опит

Специалистите в Малинови Център са висококвалифицирани и с голям опит. За нас най-важни са отношението, резултатите и вашето доверие.

За всяка зона от тялото

За всяка зона от тялото

Десетте различни по размер и форма апликатори позволяват процедурата да се прилага във всяка една зона от тялото, независимо от нейната форма.

БЕЗБОЛЕЗНЕНА ПРОЦЕДУРА

Как протича Криолиполизата в Малинови Център

След индивидуална консултация с експерт от Малинови Център, ще ви бъде изготвен план за изпълнение на процедурите, за да имате най-добри резултати. Нашите специалисти са изключително опитни и ще ви предразположат да се чувствате комфортно по време на процедурата. В нашия център държим изключително много на дискретността и личното отношение към всеки клиент. Криолиполизата ще ви бъде извършена по всички високи стандарти за качество, хигиена и дезинфекция. По време на процедурата ще може да релаксирате, да слушате приятна музика или да четете любимата ви книга. Още след първата процедура ще забележите положителния ефект от промяната на вашето тяло.

Новата Криолиполиза

Криолиполиза Define – Най-бързият и безболезен начин за премахване на мазнини

Само Малинови Център в град Пловдив работи с най-новата Криолиполиза Define. Нашият екип, от сертифицирани експерти, е с дългогодишен опит в премахването на мазнините от тялото чрез метода Криолиполиза. Помогнали сме на много наши клиенти и сме премахнали над 1800 см. от обиколките на телата им. Това промени техния живот, придобиха по-голяма увереност и самочувстие.

За нас най-важно е вие да се чувствате щастливи и да получите желаните резултати.

Видими Резултати

Какво Ще Постигнете

Премахване на мазнини

Премахване на мазнини и контуриране на тялото

Премахване на мастните натрупвания, без диети или спорт.
Оформяне на красив силует, без усилия от ваша страна.

 

Намаляване на обиколката на тялото

Намаляване на обиколката на вашето тяло

Видимо намаляване на обиколката и обема на тялото.
Постигане на желаните от вас резултати.

естествени резултати

Естествен и Дълготраен Резултат

Резултатът с най-новата Криолиполиза Define е естествен и дълготраен, без възстановителен период и операции.

без двойна брадичка

Без „Двойна Брадичка“

Премахването на двойната брадичка ще върне младежкия вид на лицето ви и ще подчертае овала.

Често Задавани Въпроси

За кого е подходяща криолиполизата?

Криолиполизата е подходяща за всички, които искат да премахнат излишните мастни натрупвания по различни части от тялото си, без да е необходимо да спортувате и спазвате диети, т.е без усилие от ваша страна или за тези от вас, които въпреки че спортуват и имат диетичен хранителен режим не могат да премахнат мазнините в конкретна зона от тялото си.

Колко процедури са необходими?

За максимални резултати и дълготраен ефект в една зона от тялото е препоръчително да се направят 3 процедури, но конкретния брой е индивидуален за всеки. Броят процедури се определя от зоната, която ще се обработва и от нейната големина и обем.
За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект при вас, за да постигнете желаните резултати.

Какъв е ефектът и кога се забелязва?

Първите резултати се наблюдават между 20 и 30 дни след първата процедура и зависят от вашия метаболизъм. Това, което ще забележите е видимо намаляване обема на мазнините в обработената зона, което от своя страна намалява обиколките и извайва вашето тялото. Максималният резултат е видим 3 месеца след края на последната процедура.

Безопасна ли е процедурата?

Ние от Малинови работим само и единствено с най-модерната и високотехнологична апаратура, защото искаме да предоставим най-доброто качество и резултати на нашите клиенти, затова при нас Криолиполизата с медицинския апарат Define е напълно безопасна и няма риск за вашето здраве. Процедурите се изпълняват от обучен и сертифициран екип и се използват само специалните патентовани предпазни мембрани – Cool Gel Pad за пълна безопасност на процедурата.

Може ли да се комбинира Криолиполиза с други процедури?

Криолиполизата може успешно да се комбинира за още по-големи резултати с радиална терапия, Venus Freeze Plus и EMSHAPE PRO, като по този начин се ускорява клетъчния метаболизъм, подобрява се лимфния дренаж, стяга се кожата и се моделира цялостния силует. Комбинацията на няколко апарата и технологии води до още по-голям резултат и цялостен завършен цикъл, за да бъдем заедно доволни и щастливи от постигнатото.

За кого не е подходяща процедурата?

Криолиполиза не се прилага при бременни и кърмещи жени, както и по време на инвитро процедури с оглед на тяхното по-специално и деликатно състояние.

Колко време отнема възстановяването?

При Криолиполизата няма възстановителен период, тъй като тя е неинвазивна процедура и позволява на клиентите да се върнат към обичайните си дейности незабавно.

Отзиви от Нашите Клиенти

Срахотен екип. Не спирайте да се развивате и да правите клиентите си красиви.

Велизара Стоянова

Винаги бъдете така мили и отзивчиви, а резултатите са супер при мен.

Петя Николова

Невероятни хора и специалисти. За мен сте номер едно в процедурите за тяло.

Здравка Пехливанова

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.