Криолиполиза

procedure-mesotherapy

Криолиполиза е модерна технология за трайно премахване на локални мастни натрупвания по тялото и е нехирургична алтернатива на липосукцията. Тя помага да се разделите с мастните натрупвания, чрез замразяване на мастните клетки, което от своя страна кара тялото да ги изхвърли и вие да имате така желания строен силует, бързо и ефективно.

Зоните, които могат да бъдат обработени с криолиполиза са горна част на ръцете, корем, паласки, гръб, бедра, брич и колене. За да постигнем перфектни резултати, ние сме единствения естетичен център, в който задължително комбинираме криолиполиза с радиална терапия, което ускорява локалните метаболитни процеси. Затова нашите клиенти постигат огромни резултати за своето тяло по-бързо и по-лесно.

Как Помага Тази Процедура

CoolTech е най-безопасната технология за провеждане на криолиполиза.
При нея се използва специален апликатор, който засмуква мастната тъкан в третираната зона и предизвиква нейното контролирано изстудяване. Температурата в мастните клетки спада до -8 градуса, те кристализират (замръзват) и се наблюдава т.нар. апоптоза (или умъртвяване). Тялото разпознава, че третираните клетки вече не извършват своето предназначение и ги отделя по естествен път.

Уникалното предимство на криолиполизата е, че влияе единствено и само върху натрупаните мазнини и не засяга прилежащи тъкани и органи. Веднъж унищожени мастните клетки не се появяват никога повече. Това е така, защото всеки от нас се ражда с генетично заложен брой мастни клетки, които могат да променят обема, но не и количеството си. Криолиполизата може да се извършва целогодишно.
Винаги комбинираме криолиполизата с радиална терапия, за да ускорим локалните метаболитни процеси и да подобрим крайния резултат на нашите клиенти, които остават щастливи от постигнатите резултати.

  18+

  Подходяща Възраст

  90 мин.

  Времетраене

  1-3

  Необходими Процедури

  Апаратна

  Вид Процедура

  Често Задавани Въпроси

  За кого е подходяща криолиполизата?

  Криолиполизата е подходяща за хора, които изпитват трудности да премахнат излишните мастни натрупвания по тялото си.

  Колко процедури са необходими?

  За максимални резултати и дълготраен ефект повечето хора се нуждаят от 3 процедури, като конкретният брой е индивидуален за всеки и зависи изцяло от неговото състояние. Процедурите се извършват през предварително определен интервал.
  За да разберете колко процедури ще бъдат необходими във вашия случай, трябва да се консултирате с наш експерт, който да определи вашите нужди и да ви предложи това, което ще има най-голям ефект за вас, за да постигнете желаните резултати.

  Какъв е ефектът и кога се забелязва?

  Първите резултати се наблюдават до 20 дни след първата процедура. Може да очаквате около 20-30% по-малко мазнини в третираната зона.

  Максималният ефект е до 70% по-малко мастни натрупвания, а резултатът е видим до 3 месеца след края на последната процедура.

  Безопасна ли е процедурата?

  Ние от Малинови работим само и единствено с най-модерната и високотехнологична апаратура, защото искаме да предоставим най-доброто на нашите клиенти, затова при нас криолиполизата е напълно безопасна и няма риск за вашето здраве.

  Може ли да се комбинира Криолиполиза с други процедури?

  Криолиполизата може да се комбинира с радиална терапия, Venus Freeze Plus и EMSHAPE PRO като по този начин се ускорява клетъчния метаболизъм, подобрява се лимфния дренаж, стяга се кожата и се моделира цялостния силует. Комбинацията на няколко апарата и технологии ще доведе до още по-голям резултат и цялостен завършен цикъл, за да бъдем доволни и щастливи.

  Отзиви от Нашите Клиенти

  Направих си криолиполиза на корема и резултатът беше видим още след първата процедура. Оправдахте очакванията ми. Много съм доволна от резулта

  Гергана Димитрова

  Изключителни професионалисти. Мили и внимателни към клиента. Резултатът след процедурите е страхотен. Благодаря ви!

  Славка Петкова

  Изключително доволна съм от резултата от криолиполизата. Горещо препоръчвам.

  Даниела Станкова

  Компетентен персонал, с грижа към клиента. А криото е супер.

  Петя Вълчева

  Натурални Резултати

  Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

  Индивидуална Консултация

  Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

  Индивидуален Подход

  Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

  Индивидуална Консултация

  По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.