Затичайте се към красивия силует или как да отслабнете щастливо

"

Красивият и стегнат силует е комплексен резултат, както от външни, така и от вътрешни фактори. Докато ние имаме нужния опит и апаратура, за да се погрижим за вашия външен вид, то има и редица фактори, на които ние не можем пряко да влияем, а са от съществено значение за резултатите, които постигаме заедно.

Натовареното ежедневие, стресът и заседналият начин на живот са основните причини за натрупването на излишни мазнини.

И докато стресът и натовареното ежедневие не винаги могат да бъдат контролирани, то тогава можем да вложим енергията си в по-активен начин на живот, а това със сигурност е и по-щастлив начин на живот.

Защо ли?

Доказано е, че след тренировка самочувствието и настроението ни се повишават, а пък мазнините – намаляват. Тогава ние ще го наречем “щастливо отслабване”.

За тези от вас, които тепърва излизат от рамката на заседналия начин на живот, бихме препоръчали постепенно да включите в ежедневието си повече физически дейности, като например да замените използването на градски транспорт или автомобил с ходене пеша и асансьора с изкачването на стълби. Физически дейности, които повечето от нас избягват, но ако само знаехте, че един час изкачване на стълби изразходва 720 калории, то със сигурност щяхте да ги избягате, а не избегнете, нали? 🙂

След като вече сте направили първата крачка към здравословния и активен начин на живот, то е необходимо да включите кардио и силови упражнения в програмата на вашето “щастливо отслабване”.

Чудите се може би защо и двете?

По време на кардио упражнения тялото ни гори енергия, а колкото повече мускулна маса имаме, толкова повече енергия ще изразходим, а с това ще изгорим и повече от излишните мазнини. Именно затова не трябва да пропускате тренировките с тежести, които не само ще стегнат и извят мускулатурата на тялото ви, но и ще помогнат в изгарянето на мазнините.

Независимо дали правите кардио упражнения или силови тренировки, в първите 20 минути от активната физическа дейност, тялото черпи енергия от гликогена в тялото ни – това са въглехидрати, чрез които тялото ни се запасява, за да осигури нужната енергия. След изчерпването на тези запаси, постепенно започваме да горим натрупаните мазнини. Ето защо ви препоръчваме кардио тренировките да бъдат с продължително натоварване повече от 20 минути, за да изпълнят целта си.

Затова смело можем да кажем – затичайте се към мечтаното тяло и ще го получите!

Много често въпреки цялата вложена енергия и мотивация в тренировки, някои зони си остават проблемни, каквото и да правим. Такава зона е именно коремът – област, в която се получават концентрирани зони на мастни натрупвания. Точно тук, на ръба на демотивацията по пътя на „щастливото отслабване“ се намесваме ние от Малинови Естетикс и последните иновации в естетична медицина – криолиполиза за трайно премахване на мазните в проблемните зони, радиална шокова терапия за стимулиране изхвърлянето на унищожените мастни клетки и борба с целулита и мултиполярна радиочестота за стягането на Вашия нов естествено красив силует.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...