Радиочестотен лифтинг и твоята ТОП форма: 6 неща, които трябва да знаеш

"

С напредването на годините, твоето тяло започва да произвежда все по-малки количества колаген – протеинът, който прави така, че кожата ти да е стегната и еластична. В резултат на това започваш да наблюдаваш първите признаци на стареене по лицето си (бръчки, загуба на еластичност), а фигурата по тялото ти вече не може да бъде изваяна само с тренировки или диета.

Вместо на прибягваш до радикални мерки (като пластична операция, например), ти препоръчваме да прочетеш повече за радиочестотния лифтинг – процедура, която отдавна не звучи екзотично и чиито резултати не можем да отречем!

 

Радиочестотен лифтинг: какво представлява?

Радиочестотната терапия с Venus Freeze Plus е една от най-ефективните и най-популярните неоперативни процедури за т.нар. лифтинг – повдигане, стягане и изглаждане на кожата. Чрез комбинираното действие на мултиполярна радиочестота и електромагнитна енергия, ние загряваме твоята кожа в дълбочина.

По-високата температура стимулира естествения синтез на колаген и еластин в организма, а това са двете основни съставки на младата и стегната кожа.

Защо всички предпочитат радиочестотен лифтинг с Venus Freeze Plus?

Радиочестотната терапия на лице и тяло е предпочитана от всички посетители в Malinovi Esthetics, защото не боли, а постигнатите резултати са невероятни.

Само в рамките на няколко процедури, кожата на лицето ти оживява – става по-стегната, по-сияйна и по-младолика. А ако използваш радиочестотния лифтинг за контуриране на тялото си, ще имаш подчертано нежен и елегантен силует в рамките на няколко седмици – без болка и неприятни усещания!

Ако трябва да обобщим: радиочестотният лифтинг стяга отпуснатата кожа по тялото и прави лицето по-гладко и по-сияйно, като кара бръчките да станат по-незабележими.

Радиочестотен лифтинг в обедната почивка? Защо не?

Средната продължителност на една радиочестотна процедура е между 30 и 60 минути, в зависимост от зоната, на която я извършваме. Нещо повече – тъй като терапията е неоперативна, тя не изисква допълнителен период, в който да се възстановяваш. Какво имаме предвид ли?

Радиочестотният лифтинг няма по никакъв начин да попречи на деня ти. Дори и да го направиш в обедната си почивка, никой няма да разбере. А може би дори ще получиш комплимент, че изглеждаш изключително свежа, когато се върнеш обратно в офиса.

 

Радиочестотeн лифтинг: по-младо лице и по-стегнато тяло

Радиочестотният лифтинг не само те спасява от отпусната кожа по лицето, но ти помага и да подчертаеш естествените извивки на своя силует, като намалиш обиколката му и го направиш още по-елегантен!

Освен в областта на лицето, шията и деколтето, радиочестотната терапия с Venus Freeze Plus е подходяща и за зоните:

  • Корем и талия
  • Ръце
  • Бедра и колене
  • Седалище
  • Длани

Имай предвид, че лифтингът на тяло е ефективен само ако не си с наднормено тегло! Не възприемай процедурата като начин за трайно отслабване, а по-скоро като таен коз, с който да направиш формите си гладки и изваяни – особено за топлите месеци.

Процедурата лесно може да се комбинира с криолиполиза, тъй като след бързото редуциране на мастната тъкан, кожата в третираната зона се отпуска повече, отколкото ти се иска.

Радиочестотният лифтинг е подходящ за…

… теб – без значение дали си жена или мъж!

Терапията е подходяща за теб, ако:

  • забелязваш първите признаци на стареене по лицето си
  • кожата в зоната на лицето, шията и деколтето ти започна да се отпуска
  • искаш да оформиш силуета си и да го направиш още по-изискан

И паралелно с това не желаеш да прибягваш до хирургични операции, които ще ти причинят болка и ще отнемат седмици, докато се възстановиш напълно.

 

Радиочестотен лифтинг в Malinovi Esthetics

Нашият екип вярва, че заедно с теб можем да постигнем блясъка и самочувствието, които заслужаваш! След като те консултираме напълно безплатно, ще създадем терапевтичен план, който ще включа препоръчителния брой процедури, разпределени през даден период от време.

Отделно от това, ще получиш комплект от препоръки, свързани с хранителния ти и двигателния ти режим, които ще ти помогнат да постигнеш топ форма за по-бързо и по-лесно.

Запази своята безплатна, индивидуална консултация сега.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...