Празнични съвети за бляскава визия

"

За всяка уважаваща себе си и външния си вид дама, бляскавата и безупречна новогодишна визия е също толкова важна, колкото и перфектната коледна трапеза.

И докато приготовленията в кухнята за Коледа започват малко преди празника, то по отношение на новогодишния външен вид е необходимо да се заемете от доста по-рано с подготовката. Все пак хората казват, че както я посрещнете, такава ще бъде и цялата година. Затова задължително тя трябва да бъде красива, щастлива, покоряваща с естествения си чар – също като Вас самите!
И ако все още не сте подготвили списъка с приготовления за новогодишната Ви визия, ние ще Ви помогнем да не пропуснете най-важните точки в подготовката си:

1. Тоалет

Тържествената вечер предполага много танци и забавления и именно затова Ви съветваме тоалетът да бъде не само красив, но и удобен, за да имате свободата да изразите себе си и танцовите си умения, без да се притеснявате дали ще можете да изпълните Вашия любим танц, без роклята Ви да пострада. По отношение на цветовете за тази година, ние бихме посъветвали да изберете стилна класика в черно или червено с подходящи аксесоари за акцент или да заложите на бляскави, открояващи се цветове, които не се нуждаят от бижута, а само от щастливия празничен блясък в очите Ви.

2. Прическа и грим

Прическата и гримът трябва да бъдат строго съобразени с тоалета, като ако сте се спрели на по-семпло и елегантно облекло, то бихме посъветвали да заложите на по-нестандартна прическа и грим, които да привлекат към Вас всички погледи. При положение обаче, че сте решили да заложите на бляскав тоалет, то всичко, което Ви е необходимо за допълнение към него е небрежно вдигната коса, красиво подчертани очи с тъмна очна линия и неутрален цвят червило.

3. Красива кожа

На последно място, но не по важност поставяме безупречната кожа на лицето ни, тъй като никой грим не би седял добре на суха, повяхнала и дехидратирана кожа, колкото и слоя макиаж да бъде положен върху нея. А и всички онези спомени, които ще запечатаме на снимки от новогодишната нощ… няма как да останем неподготвени и по тази точка! Силно препоръчваме нашето ново попълнение в портфолиото ни от услуги – процедурата Мезопийл. Тя съчетава предимствата на мезотерапията с тези на лек химичен пилинг, като озарява моментално кожата и веднага след процедурата тя е видимо стегната, хидратирана и подмладена. А от Вас се иска само да добавите и най-прекрасната си усмивка за перфектния завършек на бляскавата новогодишна визия!

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...