Празнични съвети за бляскава визия

"

За всяка уважаваща себе си и външния си вид дама, бляскавата и безупречна новогодишна визия е също толкова важна, колкото и перфектната коледна трапеза.

И докато приготовленията в кухнята за Коледа започват малко преди празника, то по отношение на новогодишния външен вид е необходимо да се заемете от доста по-рано с подготовката. Все пак хората казват, че както я посрещнете, такава ще бъде и цялата година. Затова задължително тя трябва да бъде красива, щастлива, покоряваща с естествения си чар – също като Вас самите!
И ако все още не сте подготвили списъка с приготовления за новогодишната Ви визия, ние ще Ви помогнем да не пропуснете най-важните точки в подготовката си:

1. Тоалет

Тържествената вечер предполага много танци и забавления и именно затова Ви съветваме тоалетът да бъде не само красив, но и удобен, за да имате свободата да изразите себе си и танцовите си умения, без да се притеснявате дали ще можете да изпълните Вашия любим танц, без роклята Ви да пострада. По отношение на цветовете за тази година, ние бихме посъветвали да изберете стилна класика в черно или червено с подходящи аксесоари за акцент или да заложите на бляскави, открояващи се цветове, които не се нуждаят от бижута, а само от щастливия празничен блясък в очите Ви.

2. Прическа и грим

Прическата и гримът трябва да бъдат строго съобразени с тоалета, като ако сте се спрели на по-семпло и елегантно облекло, то бихме посъветвали да заложите на по-нестандартна прическа и грим, които да привлекат към Вас всички погледи. При положение обаче, че сте решили да заложите на бляскав тоалет, то всичко, което Ви е необходимо за допълнение към него е небрежно вдигната коса, красиво подчертани очи с тъмна очна линия и неутрален цвят червило.

3. Красива кожа

На последно място, но не по важност поставяме безупречната кожа на лицето ни, тъй като никой грим не би седял добре на суха, повяхнала и дехидратирана кожа, колкото и слоя макиаж да бъде положен върху нея. А и всички онези спомени, които ще запечатаме на снимки от новогодишната нощ… няма как да останем неподготвени и по тази точка! Силно препоръчваме нашето ново попълнение в портфолиото ни от услуги – процедурата Мезопийл. Тя съчетава предимствата на мезотерапията с тези на лек химичен пилинг, като озарява моментално кожата и веднага след процедурата тя е видимо стегната, хидратирана и подмладена. А от Вас се иска само да добавите и най-прекрасната си усмивка за перфектния завършек на бляскавата новогодишна визия!

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...