Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

"
апарат за стопяване на мазнини и отслабване

Решение за хора, които не правят компромиси

Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите ви са загубили форма и обем?  Каквато и да е причината тя влияе на самочувствието и увереността ви. Ние, Малинови водени от желaниетo да ви помогнем и да постигнете резултатите, които желаете ви предлагаме експертно, индивидуално решение и заставаме до вас по пътя към мечтаната фигура. В наше лице вие ще намерите партньор, на когото може да се доверите, защото ние винаги подхождаме към нашите клиенти с разбиране и прецизност.

За пореден път водени от желанието ни да бъдем безкомпромисни в качеството, което ви предлагаме, решихме, че е време отново да заложим на най-доброто. Именно затова сме много щастливи, че най-новата Криолиполиза Define на световния бранд Cocoon Medical  е вече при нас. Криолиполизата е метод, чрез който се премахват мастните натрупвания в различни части на тялото. Мазнините биват замразени, след което се отстраняват от организма чрез лимфната система. Зоните, в които се прилага тази процедура са корем, паласки, бричове, бедра, колене, ръце, гръб, двойна брадичка. 

Избрахме най – новата Криолиполиза Define, защото тя е много по – ефективна в премахването на мастните натрупвания по тялото в сравнение с предходната Криолиполиза на Cooltech. По този начин ще гарантираме на вас, нашите клиенти, още по – голяма удовлетвореност от  резултатите и ще ви направим щастливи от ефекта, който ще постигнем заедно.
Една от причините за много по – добрите резултати и по-голямата ефективност, е че  Define замразява мастните клетки на – 11°C, а при старата – Cooltech на -8°C.
Това оказва голямо влияние върху крайния резултат от процедурата и има своето научно обяснение. 

Как действа Криолиполизата и защо тя е така ефективна

Mастната клетка се състои от 5 ненаситени мастни киселини, които са термочувствителни и замръзват на различна температура:

  1. Олеинова киселина 13 °C
  2. Палмитолеинова киселина 0 °C
  3. Линолова киселина -5 °C
  4. Линоленова киселина -11 °C
  5. Арахидонова киселина -49 °C

Досега въздействахме само на три от петте ненаситените мастни киселини  (олеинова, палмитолеинова и линолова).
С Криолиполизата Define замразяваме четири от петте мастни киселини, т.е унищожават се много по – голям брой мастни клетки. Клиничните проучвания показват, че Define замръзява 90% от мастната тъкан попаднала в апликаторите, докато с Cooltech не повече от 70% от мазнините кристализират по време на процедурата. Много по – мощният вакуум засмуква повече подкожна мазнина в сравнение с предишната Криолиполиза и от своя страна допринася за още по – голямата ефективност на Define. 

апарат за стопяване на мазнини и отслабване

При най – новата Криолипилиза имаме и промяна в апликаторите. Те са проектирани, така че охлаждат цялата подкожна мастна тъкан попаднала в тях от всички страни на 360°C, а не както досега на 180°C. Още една предпоставка за несравними резултати. При Define могат да работят едновременно четири апликатора за по-равномерни и цялостни резултати в контурирането на тялото и за да спестим от вашето време. 

Ние, Малинови сме единственият център в България разполагащ с 10 апликатора, различни по размер и форма, с които ще бъдем изключително ефективни във всички зони с мастни натрупвания. Апаратът има накрайници, които позволяват да се третират и труднодостъпни части от тялото като двойна брадичка, ръце, колене и дори твърди бричове, както и зони с малки мастни натрупвания, които старата Криолиполиза  Cooltech не може да обработи.  Вече е възможно пълно контуриране на тялото без операции. Клиничните проучвания показват, че 70-минутната процедура с Define  е с 30% по-добри резултати от тази с Cooltech. Само след една процедура има по – голям процент елиминирани мастни клетки, а патентованите предпазни мембрани – Cool Gel Pad осигуряват пълна безопасност при извършване на процедурата.

Най- новата и усъвършенствана Криолиполиза  Define променя изцяло представите за контурирането на тялото. С тази технология и нашия опит, вие ще имате фигурата, за която винаги сте мечтали. 

Ние вярваме, че всичко е възможно, ако бъде направено по правилния начин с екип от квалифицирани, опитни специалисти и висококачествена  медицинска апаратура. Нашето желание е да ви бъдем полезни и с внимание и грижа към всеки ваш проблем да постигнем трайни и качествени резултати.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...