Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

"
апарат за стопяване на мазнини и отслабване
n
l

Коментари

Публикувано

04.04.2021

Автор

Валентина Малинова

Решение за хора, които не правят компромиси

Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите ви са загубили форма и обем?  Каквато и да е причината тя влияе на самочувствието и увереността ви. Ние, Малинови водени от желaниетo да ви помогнем и да постигнете резултатите, които желаете ви предлагаме експертно, индивидуално решение и заставаме до вас по пътя към мечтаната фигура. В наше лице вие ще намерите партньор, на когото може да се доверите, защото ние винаги подхождаме към нашите клиенти с разбиране и прецизност.

За пореден път водени от желанието ни да бъдем безкомпромисни в качеството, което ви предлагаме, решихме, че е време отново да заложим на най-доброто. Именно затова сме много щастливи, че най-новата Криолиполиза Define на световния бранд Cocoon Medical  е вече при нас. Криолиполизата е метод, чрез който се премахват мастните натрупвания в различни части на тялото. Мазнините биват замразени, след което се отстраняват от организма чрез лимфната система. Зоните, в които се прилага тази процедура са корем, паласки, бричове, бедра, колене, ръце, гръб, двойна брадичка. 

Избрахме най – новата Криолиполиза Define, защото тя е много по – ефективна в премахването на мастните натрупвания по тялото в сравнение с предходната Криолиполиза на Cooltech. По този начин ще гарантираме на вас, нашите клиенти, още по – голяма удовлетвореност от  резултатите и ще ви направим щастливи от ефекта, който ще постигнем заедно.
Една от причините за много по – добрите резултати и по-голямата ефективност, е че  Define замразява мастните клетки на – 11°C, а при старата – Cooltech на -8°C.
Това оказва голямо влияние върху крайния резултат от процедурата и има своето научно обяснение. 

Как действа Криолиполизата и защо тя е така ефективна

Mастната клетка се състои от 5 ненаситени мастни киселини, които са термочувствителни и замръзват на различна температура:

  1. Олеинова киселина 13 °C
  2. Палмитолеинова киселина 0 °C
  3. Линолова киселина -5 °C
  4. Линоленова киселина -11 °C
  5. Арахидонова киселина -49 °C

Досега въздействахме само на три от петте ненаситените мастни киселини  (олеинова, палмитолеинова и линолова).
С Криолиполизата Define замразяваме четири от петте мастни киселини, т.е унищожават се много по – голям брой мастни клетки. Клиничните проучвания показват, че Define замръзява 90% от мастната тъкан попаднала в апликаторите, докато с Cooltech не повече от 70% от мазнините кристализират по време на процедурата. Много по – мощният вакуум засмуква повече подкожна мазнина в сравнение с предишната Криолиполиза и от своя страна допринася за още по – голямата ефективност на Define. 

апарат за стопяване на мазнини и отслабване

При най – новата Криолипилиза имаме и промяна в апликаторите. Те са проектирани, така че охлаждат цялата подкожна мастна тъкан попаднала в тях от всички страни на 360°C, а не както досега на 180°C. Още една предпоставка за несравними резултати. При Define могат да работят едновременно четири апликатора за по-равномерни и цялостни резултати в контурирането на тялото и за да спестим от вашето време. 

Ние, Малинови сме единственият център в България разполагащ с 10 апликатора, различни по размер и форма, с които ще бъдем изключително ефективни във всички зони с мастни натрупвания. Апаратът има накрайници, които позволяват да се третират и труднодостъпни части от тялото като двойна брадичка, ръце, колене и дори твърди бричове, както и зони с малки мастни натрупвания, които старата Криолиполиза  Cooltech не може да обработи.  Вече е възможно пълно контуриране на тялото без операции. Клиничните проучвания показват, че 70-минутната процедура с Define  е с 30% по-добри резултати от тази с Cooltech. Само след една процедура има по – голям процент елиминирани мастни клетки, а патентованите предпазни мембрани – Cool Gel Pad осигуряват пълна безопасност при извършване на процедурата.

Най- новата и усъвършенствана Криолиполиза  Define променя изцяло представите за контурирането на тялото. С тази технология и нашия опит, вие ще имате фигурата, за която винаги сте мечтали. 

Ние вярваме, че всичко е възможно, ако бъде направено по правилния начин с екип от квалифицирани, опитни специалисти и висококачествена  медицинска апаратура. Нашето желание е да ви бъдем полезни и с внимание и грижа към всеки ваш проблем да постигнем трайни и качествени резултати.

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Всяка жена иска да има гладка и нежна кожа. Мекият допир по краката или ръцете може да се сравни с нежно галене от перо и няма мъж, който да устои на това усещане. Знаем колко важна е за теб грижата за кожата, а също и колко досадна може да е борбата с нежеланото...