Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

"
n

Категория

l

Коментари

Публикувано

29.01.2021

Автор

Станислава Георгиева

Всяка жена иска да има гладка и нежна кожа. Мекият допир по краката или ръцете може да се сравни с нежно галене от перо и няма мъж, който да устои на това усещане. Знаем колко важна е за теб грижата за кожата, а също и колко досадна може да е борбата с нежеланото окосмяване. 

Ако си вече запозната с най-доброто решение за тяхното трайно премахване, сега е моментът да разбереш и колко важен е правилният избор на лазерен център и специалист, който да извършва процедурите. 

Не виждаш ефект от лазерната епилация

Лазерната епилация е възможно най-добрият метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

Все повече и повече дами се ориентират към трайно премахване на окосмяването в различни зони от тялото. Ако преди тези процедури се рекламираха и търсеха своите клиенти, то днес всяка приятелка ще ти сподели, че това е променило живота й. 

Ако обаче при теб ефект от лазерната епилация е липсвал, това може да се дължи на няколко причини и една от тях е, че си попаднала на грешното място. 

Има редица фактори, които влияят върху ефекта от лазерната епилация. Това зависи както от теб самата, така и от апарата, който се използва и професионалиста, който извършва процедурата. 

Може би всеки ще ти каже, че използва най-добрата и иновативна апаратура, но истината е, че масово се предлага лазерна епилация с неефективни апарати, с неясен произход и без да бъдат клинично тествани. 

Не прибързвай с това!

Просто пробвай друг център, но преди това направи необходимото проучване, за да си сигурна, че този път ще се насладиш на зашеметяващи резултати!

Направете Проучване

Как да си сигурен, че това е твоят център

Преди да запишеш час в избрания от теб център, допитай се до момичета, които вече са го изпробвали. Можеш да прочетеш ревюта в социалните мрежи или на сайта, за да разбереш какъв ефект е имало при другите клиенти на центъра. Разбира се, резултатът е строго индивидуален и зависи от дебелината и цвета на косъмчетата, от кожата, грижата за нея и много други фактори, но това ще се отрази единствено в броя процедури, които са ти необходими, а не и в крайния ефект.

Друг важен съвет, който имаме за теб, е консултацията в центъра, който си избрала, преди стартиране на процедурите. Това е една от най-важните стъпки, когато си решила да третираш кожата си с лазер, а ще се убедиш, че предимствата са много. 

Първо, както вече споменахме, професионализмът на екипа е много важен за успешното провеждане на процедурите – за безболезненото усещане, за информативността, комфорта и отношението. 

Когато избереш център, запиши си първо час за консултация. Задай необходимите въпроси – какъв лазер използват, какви са сертификатите, които имат, каква е спецификата на апаратурата и защо тя е по-добра от другите, какъв е правилният план за терапии за теб и твоята кожа.

Всичко това ще ти даде необходимата яснота за това какво те очаква, какви са реалните времеви рамки за постигане на резултати и разбира се, какво можеш да правиш ти, за да не пречиш на процеса.

Щастието от правилния избор

Как да помогнеш за успешния ефект

Трябва да знаеш, че за липсата на удовлетворяващ ефект може да има вина не само центърът, който си избрала, но и това как си третирала кожата между отделните процедури. Разбира се, това може да е вследствие на липсата на достатъчно напътствия от специалиста, който се грижи за теб, а не от твоето стриктно спазване.

Кои са най-често допусканите грешки

Освен неправилния избор на лазерен център, има и други грешки, които можеш да допуснеш съзнателно или не.

Първо и много важно е отношението ти към кожата по време на и между отделните процедури. Ако процедурите лазерна епилация съвпадат с летния сезон, важно е да знаеш, че зоната, която се третира, не трябва да бъде излагана на пряка слънчева светлина – седмица преди и седмица след процедурата. Това важи и за посещенията ти в солариум. В никакъв случай не ги съчетавай с лазерната епилация.

Друг важен фактор е процесът по обезкосмяване, който избираш между процедурите. За да може апарата да хване косъмчетата във фаза на растеж, ти трябва единствено да ги третираш със самобръсначка или тример. Епилатор и кола маска ще попречат на желания резултат. Ако пък третираш своите косъмчета и ги изрусяваш, съветваме те да го избягваш, защото светлите косъмчета се унищожават по-трудно и това може да забави процеса и да удължи броя процедури, които са ти необходими за перфектен резултат. 

Последно, но определено не и по значение, е пропускането на процедури или правенето на прекалено малко такива. Знаем колко много държиш да получиш резултат бързо, но това е процес, който отнема между 6 и 8 процедури и е важно интервалът между тях да е средно 45 – 60 дни. Ако не спазваш това, има риск, да не видиш желания резултат тогава, когато си очаквала.

Направи правилният избор

Довери се на професионализъм, на специално отношение и бъди информирана! Най-важно е да бъдеш сигурна и да не се подвеждаш по ниските цени, защото когато става дума за тялото ти, високото качество, ефективността и безопасността са на първо място. 

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...