Най-добре пазените тайни за лазерната епилация, които трябва да знаете

"

Лазерната епилация е траен метод за премахване на нежеланото окосмяване, която позволява на жените и мъжете да постигнат по-гладка, по-мека кожа без кола маска, бръснене или болезнено скубане. Но не всичко изглежда такова, каквото е на пръв поглед, когато става въпрос за лазерна епилация. В следващите редове ще ви разкрием скритите тайни на лазерната епилация.

 

Не всички косми ще бъдат премахнати

Лазерната епилация премахва около 82 % – 86 % от космите в определена зона. Повечето хора са доволни от количеството отстранени косми и вече не е необходимо да бръснат тази област.

Необходимо е повече от една манипулация

Препоръчителният брой процедури е между шест и осем за дадена зона. Макар че може да видите подобрение след първата или втората процедура, няма да забележите най- голямата разлика, докато не сте извършили пълния курс процедури.

Лазерното обезкосмяване изисква поддръжка

Повечето реклами за лазерна епилация не обсъждат факта, че е необходима поддръжка, но това е реалност. Не се притеснявайте обаче. Поддържащите процедури са редки.

Не всеки е подходящ кандидат за лазерна епилация

Да се подлагат ли хората с бели косми на лазерна епилация? Когато видимата част на косъма е бяла, а фоликулът има пигмент, лазерната епилация ще бъде успешна. Но по друг начин стои въпросът при бял фоликул и косъм с пигмент – в този случай не очаквайте положителен резултат.

Някои усложнения, които може да предизвика лазерната епилация

Въпреки че лазерната епилация е обикновено  безопасна процедура, има някои усложнения, които могат да възникнат – хипо- или хиперпигментация изгаряния на кожата. Пигментните промени в кожата, особено за по-тъмните хора, са временни. Лазерната епилация е медицинска процедура и трябва да се извършва само от акредитиран и обучен медицински персонал.

Лазерната епилация може да ви спести много пари

Макар че лазерната епилация изисква по-голяма инвестиция, тя спестява пари в дългосрочен план. Няма да ви се налага да се бръснете всеки ден или да ходите на кола маска през две седмици с краткотраен резултат. С течение на времето сесиите за лазерна епилация се изплащат многократно.

Как да избера къде да отида

Сега, когато познавате най-добре пазените тайни на индустрията, е време да разберете дали лазерната епилация е подходяща за вас. Когато избирате лазерен център, който използва сертифицирана медицинска апаратура , и знаете какво да очаквате, можете да получите желаните резултати.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...