Най-добре пазените тайни за лазерната епилация, които трябва да знаете

"

Лазерната епилация е траен метод за премахване на нежеланото окосмяване, която позволява на жените и мъжете да постигнат по-гладка, по-мека кожа без кола маска, бръснене или болезнено скубане. Но не всичко изглежда такова, каквото е на пръв поглед, когато става въпрос за лазерна епилация. В следващите редове ще ви разкрием скритите тайни на лазерната епилация.

 

Не всички косми ще бъдат премахнати

Лазерната епилация премахва около 82 % – 86 % от космите в определена зона. Повечето хора са доволни от количеството отстранени косми и вече не е необходимо да бръснат тази област.

Необходимо е повече от една манипулация

Препоръчителният брой процедури е между шест и осем за дадена зона. Макар че може да видите подобрение след първата или втората процедура, няма да забележите най- голямата разлика, докато не сте извършили пълния курс процедури.

Лазерното обезкосмяване изисква поддръжка

Повечето реклами за лазерна епилация не обсъждат факта, че е необходима поддръжка, но това е реалност. Не се притеснявайте обаче. Поддържащите процедури са редки.

Не всеки е подходящ кандидат за лазерна епилация

Да се подлагат ли хората с бели косми на лазерна епилация? Когато видимата част на косъма е бяла, а фоликулът има пигмент, лазерната епилация ще бъде успешна. Но по друг начин стои въпросът при бял фоликул и косъм с пигмент – в този случай не очаквайте положителен резултат.

Някои усложнения, които може да предизвика лазерната епилация

Въпреки че лазерната епилация е обикновено  безопасна процедура, има някои усложнения, които могат да възникнат – хипо- или хиперпигментация изгаряния на кожата. Пигментните промени в кожата, особено за по-тъмните хора, са временни. Лазерната епилация е медицинска процедура и трябва да се извършва само от акредитиран и обучен медицински персонал.

Лазерната епилация може да ви спести много пари

Макар че лазерната епилация изисква по-голяма инвестиция, тя спестява пари в дългосрочен план. Няма да ви се налага да се бръснете всеки ден или да ходите на кола маска през две седмици с краткотраен резултат. С течение на времето сесиите за лазерна епилация се изплащат многократно.

Как да избера къде да отида

Сега, когато познавате най-добре пазените тайни на индустрията, е време да разберете дали лазерната епилация е подходяща за вас. Когато избирате лазерен център, който използва сертифицирана медицинска апаратура , и знаете какво да очаквате, можете да получите желаните резултати.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...