Най-добре пазените тайни за лазерната епилация, които трябва да знаете

"
n

Категория

l

Коментари

Публикувано

29.01.2021

Автор

Станислава Георгиева

Лазерната епилация е траен метод за премахване на нежеланото окосмяване, която позволява на жените и мъжете да постигнат по-гладка, по-мека кожа без кола маска, бръснене или болезнено скубане. Но не всичко изглежда такова, каквото е на пръв поглед, когато става въпрос за лазерна епилация. В следващите редове ще ви разкрием скритите тайни на лазерната епилация.

 

Не всички косми ще бъдат премахнати

Лазерната епилация премахва около 82 % – 86 % от космите в определена зона. Повечето хора са доволни от количеството отстранени косми и вече не е необходимо да бръснат тази област.

Необходимо е повече от една манипулация

Препоръчителният брой процедури е между шест и осем за дадена зона. Макар че може да видите подобрение след първата или втората процедура, няма да забележите най- голямата разлика, докато не сте извършили пълния курс процедури.

Лазерното обезкосмяване изисква поддръжка

Повечето реклами за лазерна епилация не обсъждат факта, че е необходима поддръжка, но това е реалност. Не се притеснявайте обаче. Поддържащите процедури са редки.

Не всеки е подходящ кандидат за лазерна епилация

Да се подлагат ли хората с бели косми на лазерна епилация? Когато видимата част на косъма е бяла, а фоликулът има пигмент, лазерната епилация ще бъде успешна. Но по друг начин стои въпросът при бял фоликул и косъм с пигмент – в този случай не очаквайте положителен резултат.

Някои усложнения, които може да предизвика лазерната епилация

Въпреки че лазерната епилация е обикновено  безопасна процедура, има някои усложнения, които могат да възникнат – хипо- или хиперпигментация изгаряния на кожата. Пигментните промени в кожата, особено за по-тъмните хора, са временни. Лазерната епилация е медицинска процедура и трябва да се извършва само от акредитиран и обучен медицински персонал.

Лазерната епилация може да ви спести много пари

Макар че лазерната епилация изисква по-голяма инвестиция, тя спестява пари в дългосрочен план. Няма да ви се налага да се бръснете всеки ден или да ходите на кола маска през две седмици с краткотраен резултат. С течение на времето сесиите за лазерна епилация се изплащат многократно.

Как да избера къде да отида

Сега, когато познавате най-добре пазените тайни на индустрията, е време да разберете дали лазерната епилация е подходяща за вас. Когато избирате лазерен център, който използва сертифицирана медицинска апаратура , и знаете какво да очаквате, можете да получите желаните резултати.

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...