Моята лична история за лазерната епилация

"
Beautiful Valentina Malinova

Здравейте! Аз съм Валентина Малинова, собственик и дермато-естетичен експерт в Малинови Център.
Днес искам да ви разкажа за лазерната епилация, но без параметри, без марки и без технологии. Искам да ви споделя чисто човешки моите лични впечатления от лазерната епилация в нашия център и какво трябва да очаквате след извършен курс от процедури.

Аз бях от жените, които предимно използваха бръсненето като метод за обезкосмяване и понякога през летните месеци, преди морето и кола маска. Знам какво е да имаш враснали косъмчета от употребата на епилатор и дискомфорт след използването на самобръсначка. 

Бях, може би, около 18-годишна, когато случайно по една от телевизията гледах интервю с дерматолог, който разказваше за премахването на космите чрез фотоепилация. Много бях впечатлена.
Тази процедура тепърва започваше да се предлага в България и може би затова реших, че най-вероятно не е по джоба на студентка като мен тогава.

И така, дори не проверих дали услугата се предлага и в Пловдив и колко струва, но си спомням, че си пожелах един ден и аз да си направя епилация на тялото. Изминаха  още няколко години и се подложих на фотоепилация на подмишници, за да пробвам, но нямаше резултат. Сега знам защо се е получило така, но тогава реших, че може би този метод не е чак толкова добър, колкото го представят. Моментът с разочарованието познат ли ви е? Защото с мен се случи точно това.
Разбира се, от тогава до днес измина много време и технологиите се усъвършенстваха. Какво нещо е животът! Не съм си и представяла, че един ден ще имам естетичен център, в който една от най-желаните процедури ще бъде лазерната епилация. 

нежна и гладка кожа

Премахването на окосмяването по тялото и лицето чрез лазерна епилация вече е много желана и достъпна процедура, но аз искам да ви разкажа за качествената и трайна епилация, защото аз познавам само нея. За тази лазерна епилация, която ти дава свобода. С тази дума мога да я опиша. Тя най-добре й подхожда.

Сигурна съм, че не един или два пъти сте избирали да облечете дългия  панталон пред късата пола, защото бързате и нямате време да премахнете косъмчетата по краката си. Понякога не намирам думи, с които да опиша и обясня какво е чувството да имаш наистина гладка и нежна кожа. Това не са клишета, а самата истина. Както беше казала една от нашите прекрасни клиентки-„Просто не го мислиш“, а когато не го мислиш, не трябва да се съобразяваш.

Да, кожата ми е перфектно гладка, но това, което ми спести тази процедура, е време. За мен времето е най-ценният ресурс, с който разполагам, след здравето. Ако трябва да опиша с няколко думи какво ми даде лазерната епилация, то те ще бъдат- спестено ценно време, свобода на действие, гладка, красива кожа и самочувствие. Това са ползите, които трябва да усетите след качествената лазерна  епилация.

Моля ви, не се задоволявайте с по-малко. Качествената лазерна епилация не е да правите процедури всеки месец в продължение на една, две или три години и пак да имате окосмяване. Лазерната епилация не е 20 процедури в една зона с минимален или никакъв резултат, не е три месеца след приключване на курса ви от процедури, отново да ви поникнат същото количество косми.
Не е само изтъняване и изсветляване на окосмяването ви. Не е „вашите косми са по-особени и затова нямате резултат“ . Всичко това не е качествена и трайна лазерна епилация, а просто скъпа кола маска. 

Не позволявайте да ви бъде отнето усещането за свобода и удовлетворението, че сте се погрижили за себе си по възможно най-добрия начин.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Как да се справим с белезите от акне?

Как да се справим с белезите от акне?

Един от най-често срещаните козметични проблеми на нашето време еакнето. За съжаление след него идва друг проблем, който не е никакпо-малък, а именно белезите, които остават по лицето ни вследствиена възпалението. Неправилната грижа за лицето, стискането напъпките и...

Стягане на отпуснатата кожа по тялото с Venus Freeze Plus

Стягане на отпуснатата кожа по тялото с Venus Freeze Plus

Усещаш кожата на тялото си отпусната и без еластичност? С напредването на възрастта всяка жена се сблъсква с този проблем. С времето човешкият организъм започва да произвежда все по-малки количества колаген, което води до отпусната кожа, загубила своята...

По-млада и красива кожа без несъвършенства с PQ Age пилинг

По-млада и красива кожа без несъвършенства с PQ Age пилинг

Използването на пилинги в естетиката е много добре познато още от  преди десетки години. Компонентите на пилингите са киселини, които приложени правилно оказват чудесно влияние върху кожата. Като резултат от тях тя е ексфолирана, свежа, стегната  и озарена. Пилингът...