Моята лична история за лазерната епилация

"
Beautiful Valentina Malinova

Здравейте! Аз съм Валентина Малинова, собственик и дермато-естетичен експерт в Малинови Център.
Днес искам да ви разкажа за лазерната епилация, но без параметри, без марки и без технологии. Искам да ви споделя чисто човешки моите лични впечатления от лазерната епилация в нашия център и какво трябва да очаквате след извършен курс от процедури.

Аз бях от жените, които предимно използваха бръсненето като метод за обезкосмяване и понякога през летните месеци, преди морето и кола маска. Знам какво е да имаш враснали косъмчета от употребата на епилатор и дискомфорт след използването на самобръсначка. 

Бях, може би, около 18-годишна, когато случайно по една от телевизията гледах интервю с дерматолог, който разказваше за премахването на космите чрез фотоепилация. Много бях впечатлена.
Тази процедура тепърва започваше да се предлага в България и може би затова реших, че най-вероятно не е по джоба на студентка като мен тогава.

И така, дори не проверих дали услугата се предлага и в Пловдив и колко струва, но си спомням, че си пожелах един ден и аз да си направя епилация на тялото. Изминаха  още няколко години и се подложих на фотоепилация на подмишници, за да пробвам, но нямаше резултат. Сега знам защо се е получило така, но тогава реших, че може би този метод не е чак толкова добър, колкото го представят. Моментът с разочарованието познат ли ви е? Защото с мен се случи точно това.
Разбира се, от тогава до днес измина много време и технологиите се усъвършенстваха. Какво нещо е животът! Не съм си и представяла, че един ден ще имам естетичен център, в който една от най-желаните процедури ще бъде лазерната епилация. 

нежна и гладка кожа

Премахването на окосмяването по тялото и лицето чрез лазерна епилация вече е много желана и достъпна процедура, но аз искам да ви разкажа за качествената и трайна епилация, защото аз познавам само нея. За тази лазерна епилация, която ти дава свобода. С тази дума мога да я опиша. Тя най-добре й подхожда.

Сигурна съм, че не един или два пъти сте избирали да облечете дългия  панталон пред късата пола, защото бързате и нямате време да премахнете косъмчетата по краката си. Понякога не намирам думи, с които да опиша и обясня какво е чувството да имаш наистина гладка и нежна кожа. Това не са клишета, а самата истина. Както беше казала една от нашите прекрасни клиентки-„Просто не го мислиш“, а когато не го мислиш, не трябва да се съобразяваш.

Да, кожата ми е перфектно гладка, но това, което ми спести тази процедура, е време. За мен времето е най-ценният ресурс, с който разполагам, след здравето. Ако трябва да опиша с няколко думи какво ми даде лазерната епилация, то те ще бъдат- спестено ценно време, свобода на действие, гладка, красива кожа и самочувствие. Това са ползите, които трябва да усетите след качествената лазерна  епилация.

Моля ви, не се задоволявайте с по-малко. Качествената лазерна епилация не е да правите процедури всеки месец в продължение на една, две или три години и пак да имате окосмяване. Лазерната епилация не е 20 процедури в една зона с минимален или никакъв резултат, не е три месеца след приключване на курса ви от процедури, отново да ви поникнат същото количество косми.
Не е само изтъняване и изсветляване на окосмяването ви. Не е „вашите косми са по-особени и затова нямате резултат“ . Всичко това не е качествена и трайна лазерна епилация, а просто скъпа кола маска. 

Не позволявайте да ви бъде отнето усещането за свобода и удовлетворението, че сте се погрижили за себе си по възможно най-добрия начин.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...