Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

"

Какво не е качествена лазерна епилация?

На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването “Най-добрите болници и лекари” по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на които да се доверят. Постоянните посещения в салони, които предлагат лазерна епилация, от която се вижда леко изсветляване и минимално оредяване на окосмяването, със сигурност не са резултатът, който трябва да имаме от процедурата. Първото и задължително нещо, от което трябва да се предпазим, са подвеждащите промоции за лазерна епилация. За да изберем правилното място, е много важно първото впечатление, което имаме по време на консултацията, както и специалистите да могат да ни гарантират 100% ефективност и безопасност на процедурата, и да имат етично отношение, за да им се доверим.

По темата разговаряме с един от най-добрите специалисти по естетични процедури Валентина Малинова, собственик на Малинови център гр. Пловдив. Центърът работи с най-съвременна апаратура, а резултатът от лазерната епилация  действително е окончателен и завинаги. 

За мен като специалист, на първо място е безопасността на пациентите. Водещото в професионалната ми работа е убеждението, никога да не правим на хората това, което не искаме и на нас да ни се случи.  Да обичаш да помагаш на всеки, който има нужда от твоя професионален опит – за мен е най-важно.” Това заяви в предаването “Най-добрите болници и лекари” по Дарик Валентина Малинова. 

Във времена, в които етичността е почти изгубена ценност, в Малинови център няма нито един клиент, който да е останал недоволен от лазерната епилация. Тя действително е най-добрият метод за премахване на нежеланото окосмяване и всеки, който има нужда от тази услуга, заслужава ефективни резултати и професионално отношение.  

Има случаи, в които е противопоказно да се извършва лазерна епилация – например при бременност, кърмене, инвитро процедури и други”, уточни още Валентина Малинова.

 

Грижа за кожата на ръцете
Грижа за кожата на ръцете

Безспорно лазерната епилация ни спестява изключително ценно време. Факт е, че няма ограничения за зоните по тялото и може да се прилага на тийнейджъри от 14-годишна възраст, с разрешението на родителите, категорични са специалистите. Процедурите са абсолютно комфортни, не причиняват болка. Препоръчителният брой е между 6 и 8 за тялото и между 10 и 12 за лицето. Всеки клиент в центъра задължително преминава през индивидуална консултация със специалист. Важно условие при лазерната епилация е седмица преди и седмица след процедурата, зоната, която се обработва, да не се излага на плаж или солариум. Затова зимният сезон е най-подходящото време за нея. Резултатът е окончателен и завинаги, а кожата става много гладка, нежна и ефирна – без пъпчици, враснали косми и тъмни петна.

Единственото спасение от неприятното окосмяване за хора с хирзутизъм и други заболявания, водещи до хормонален дисбаланс, е лазерната епилация.

Връщаме усмивката на лицето още след първата процедура и това за нас е най-голямата награда, казва също с усмивка Валентина Малинова.

Moжете да видите нашите цени  тук

 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...