Криолиполиза – мразовита процедура за по-горещо тяло

"
n
l

Коментари

Публикувано

28.01.2021

Автор

Валентина Малинова

Когато искаме да намалим своята обиколка, най-често прибягваме до диети и тренировки. Но има мазнини, за които този подход не работи. Как да се отървеш от тях, тогава? Липосукция? Не. Просто ги замрази!

Какво е криолиполиза?

Криолиполизата е неоперативен начин за премахване на натрупаните мазнини. При тази процедура се използва специален апликатор, който вакуумира мастната тъкан в третираната зона и я изстудява до -8 градуса. Мастните клетки „замръзват“ и изпадат в състояние, наподобяващо зимен сън.

Тогава организмът допуска, че те вече не изпълняват своята дейност и тялото ти вече няма нужда от тях. В резултат, метаболитните процеси се забързват и тялото само се освобождава от ненужните мастни клетки.

Този вид естетична процедура е създадена с една основна цел – да повлиява единствено и само мазнините, но не и заобикалящите ги тъкани (кожа и мускули). Ето защо, терапията е напълно безопасна, няма скрити рискове и не причинява болка.

Криолиполиза: какъв е ефектът?

До месец след първата процедура, ще забележиш, че обемът на третираната област е намалял драстично. Това е така, защото ще сме унищожили около 20-30% от мастните клетки в зоната.

Максималният постижим ефект е до 70% по-малко мастна тъкан. За да го постигнеш се нуждаеш от 3-4 процедури. Той ще се разгърне напълно до 3 месеца след последната планирана процедура

Криолиполизата има ли странични ефекти?

Криолиполизата е напълно безопасна. Възможно е по време на терапията да усетиш лек дискомфорт, тъй като рязко редуцираме температурата в избраната от теб област. Някои наши клиенти описват усещането като „галене“ с кубче лед.

След терапията е вероятно да наблюдаваш леко зачервяване или повишена чувствителност в третираната област.

Криолиполиза: за кои зони се прилага?

Криолиполизата е приложима във всички зони по твоето тяло. В Malinovi Esthetics постигаме най-добри резултати в областите на:

  • корема и паласките
  • бедрата, брича и колене
  • горната част на ръцете

Криолиполиза в Malinovi Esthetics: 5 неща, които трябва да запомниш

  1. Криолиполизата е алтернатива на липосукцията – с тази разлика, че не боли и е изцяло неоперативна!
  2. Работим с технологията CoolTech – най-безопасният апарат за криолиполиза
  3. Задължително комбинираме криолиполизата с Радиална терапия AdipoWave, за да засилим метаболитните процеси в зоната и да постигнем по-добри резултати за по-кратко време.
  4. Малко известен факт е, че всеки от нас се ражда с генетично заложен брой мастни клетки в своето тяло. През годините те променят своя обем, но не и броя си. Криолиполизата прави така, че тялото ти натурално да редуцира броя на мастните клетки, а веднъж унищожени, те няма да се появят отново.
  5. Можеш да очакваш до 30% по-малко мастни натрупвания в рамките на 20-30 дни след първата процедура и до 70% – след края на последната планирана терапия.

 


Имаш ли нужда от летящ старт към твоето съвършено тяло? Или може би искаш да премахнеш и последните детайли, които ти пречат да имаш изваяни форми? От каквото и да се нуждаеш, ние сме насреща! Можеш да ни зададеш своите въпроси по всяко време през нашата контактна форма.

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...