Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

"

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура.

Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио “Най-добрите болници и лекари” един от най-добрите специалисти по естетични процедури Валентина Малинова, собственик на „Малинови Център“ в Пловдив.

Много много да говоря по темата, защото имаме стотици извършени процедури. В „Малинови  Център“ използваме най-новата технология, за да дадем на нашите клиенти най-добрия резултат. Изумително е как буквално си лежите 70 минути, релаксирате, четете книга и след месец мазнината е премахната, а обиколките в зоната, в която е направена криолиполизата са намалели в см. И при това без спорт и диета“, разказа с усмивка специалистът.

По думите й обаче, при прилагането на технологията няма място за повърхностни умения

Има две много важни условия, за да бъдат премахнати мазнините. Най-важен е специалистът, защото неговата експертиза ще ви даде индивидуално решение на вашия проблем с натрупаните мазнини. Неговите познания за технологията и опита са от огромно значение за крайния резултат. Трябва да си отдаден на работата си, защото в случая криолиполизата, която прилагаме в „Малинови Център“  е висока топка  и това да премахнеш трупани с години мазнини изисква много комплексни умения и експертност“, обясни Валентина Малинова.

Изключително е важно да се знае, че не всеки апарат за криолиполиза е способен да премахне мазнината. Това се дължи на факта, че не може достигне нужната минусова температура, за да унищожи мастните клетки“, предупреди обаче експертът. Затова за постигане на най-добър ефект от изключително значение е работата с ефективна апаратура на световно ниво, която има клинични проучвания, гарантиращи резултат и безопасност.

Криолиполизата е метод, при който се използва минусова температура, за да се премахне мазнината. Това е възможно благодарение на факта, че мастната клетка е термочувствителна.

 

Грижа за кожата на ръцете
Грижа за кожата на ръцете

Ако искаме да премахнем мазнината в зоната на корема,  поставяме там апликаторите на апарата. С високотехнологичната апаратура, с която работим, мазнината в зоната се изстудява до -11 градуса за 70 мин и след по-малко от месец вие сами ще забележите разликата и първите резултати“, даде пример естетичният специалист.

Криолиполизата има редица предимства, посочи още Валентина Малинова.

Става въпрос за неоперативен метод, при който няма болка и възстановителен период, за разлика от липосукцията, където е точно обратното – процедурата се извършва под анестезия, нужни са 3 месеца за възстановяване и се носи специално стягащо бельо“, поясни тя.

Криолиполизата е с продължителност 70 мин и не е болезнена. Това, което може да се усеща няколко дни след прилагането й е сърбеж и леко мравучкане. Всички това обаче бързо отшумява. Препоръчително е в рамките на една седмица третираните зони да не бъдат излагани на слънце. Други специфични изисквания след криолиполиза няма, което е много важно за съвременния работещ и динамичен човек.

Няма място от тялото, в която технологията да не е ефективна, а най-видими резултати се постигат при прилагането й в зоната на корема, ръцете, бричовете, паласките и бедрата, гърба. Точно защото хората забравят как са изглеждали преди криолиполизата, в „Малинови Център“  водят точен анализ на преди и след процедурата.

По отношение на това колко процедури трябва да се направят за да се „стопят“ най-много мазнини, броят им се определя на индивидуална консултация със специалист от Центъра и може да варира от 1 до 3 в зависимост от обема мазнини.

За постигане на най-добър ефект е добре да се прилагат и други процедури, които изключително добре подпомагат допълнително криолиполизата и не случайно те са част от нашите услуги”, коментира още Валентина Малинова. Това са мултиполярната честота, радиалната шокова терапия и прилагането на апарат за изграждане на мускули.

Криолиполиза не се прилага при студова алергия, при бременни и кърмещи жениЗатова е толкова важна предварителната консултация, на която се снема анамнеза и нашите специалисти преценяват дали сте подходящи за нея, предупреди Валентина Малинова.

Въпреки, че процедурата няма сезонност и може да се извършва целогодишно, ако искаме през лятото да нямаме мазнини на корема, брича или бедрата, е препоръчително да се започне още през зимните месеци.

Това е важно условие, защото така  ефектът от криолиполизата ще има време да се разгърне до постигането на най-добрите резултати.

Moжете да видите нашите пакетни предложения тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...

Колагенови влакна – Нов естествен метод за подмладяване на кожата

Колагенови влакна – Нов естествен метод за подмладяване на кожата

  В Малинови Център град Пловдив използваме иновативните колагенови конци DSV Line. Терапията с колагеновите нишки се прилага успешно на лице, шия, деколте, ръце, околоочен контур, чело и гневна бръчка, назолабиални и марионетни бръчки. Колагеновите влакна намаляват...