Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

"

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура.

Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио “Най-добрите болници и лекари” един от най-добрите специалисти по естетични процедури Валентина Малинова, собственик на „Малинови Център“ в Пловдив.

Много много да говоря по темата, защото имаме стотици извършени процедури. В „Малинови  Център“ използваме най-новата технология, за да дадем на нашите клиенти най-добрия резултат. Изумително е как буквално си лежите 70 минути, релаксирате, четете книга и след месец мазнината е премахната, а обиколките в зоната, в която е направена криолиполизата са намалели в см. И при това без спорт и диета“, разказа с усмивка специалистът.

По думите й обаче, при прилагането на технологията няма място за повърхностни умения

Има две много важни условия, за да бъдат премахнати мазнините. Най-важен е специалистът, защото неговата експертиза ще ви даде индивидуално решение на вашия проблем с натрупаните мазнини. Неговите познания за технологията и опита са от огромно значение за крайния резултат. Трябва да си отдаден на работата си, защото в случая криолиполизата, която прилагаме в „Малинови Център“  е висока топка  и това да премахнеш трупани с години мазнини изисква много комплексни умения и експертност“, обясни Валентина Малинова.

Изключително е важно да се знае, че не всеки апарат за криолиполиза е способен да премахне мазнината. Това се дължи на факта, че не може достигне нужната минусова температура, за да унищожи мастните клетки“, предупреди обаче експертът. Затова за постигане на най-добър ефект от изключително значение е работата с ефективна апаратура на световно ниво, която има клинични проучвания, гарантиращи резултат и безопасност.

Криолиполизата е метод, при който се използва минусова температура, за да се премахне мазнината. Това е възможно благодарение на факта, че мастната клетка е термочувствителна.

 

Грижа за кожата на ръцете
Грижа за кожата на ръцете

Ако искаме да премахнем мазнината в зоната на корема,  поставяме там апликаторите на апарата. С високотехнологичната апаратура, с която работим, мазнината в зоната се изстудява до -11 градуса за 70 мин и след по-малко от месец вие сами ще забележите разликата и първите резултати“, даде пример естетичният специалист.

Криолиполизата има редица предимства, посочи още Валентина Малинова.

Става въпрос за неоперативен метод, при който няма болка и възстановителен период, за разлика от липосукцията, където е точно обратното – процедурата се извършва под анестезия, нужни са 3 месеца за възстановяване и се носи специално стягащо бельо“, поясни тя.

Криолиполизата е с продължителност 70 мин и не е болезнена. Това, което може да се усеща няколко дни след прилагането й е сърбеж и леко мравучкане. Всички това обаче бързо отшумява. Препоръчително е в рамките на една седмица третираните зони да не бъдат излагани на слънце. Други специфични изисквания след криолиполиза няма, което е много важно за съвременния работещ и динамичен човек.

Няма място от тялото, в която технологията да не е ефективна, а най-видими резултати се постигат при прилагането й в зоната на корема, ръцете, бричовете, паласките и бедрата, гърба. Точно защото хората забравят как са изглеждали преди криолиполизата, в „Малинови Център“  водят точен анализ на преди и след процедурата.

По отношение на това колко процедури трябва да се направят за да се „стопят“ най-много мазнини, броят им се определя на индивидуална консултация със специалист от Центъра и може да варира от 1 до 3 в зависимост от обема мазнини.

За постигане на най-добър ефект е добре да се прилагат и други процедури, които изключително добре подпомагат допълнително криолиполизата и не случайно те са част от нашите услуги”, коментира още Валентина Малинова. Това са мултиполярната честота, радиалната шокова терапия и прилагането на апарат за изграждане на мускули.

Криолиполиза не се прилага при студова алергия, при бременни и кърмещи жениЗатова е толкова важна предварителната консултация, на която се снема анамнеза и нашите специалисти преценяват дали сте подходящи за нея, предупреди Валентина Малинова.

Въпреки, че процедурата няма сезонност и може да се извършва целогодишно, ако искаме през лятото да нямаме мазнини на корема, брича или бедрата, е препоръчително да се започне още през зимните месеци.

Това е важно условие, защото така  ефектът от криолиполизата ще има време да се разгърне до постигането на най-добрите резултати.

Moжете да видите нашите пакетни предложения тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...