Колагенови влакна – Нов естествен метод за подмладяване на кожата

"
 

В Малинови Център град Пловдив използваме иновативните колагенови конци DSV Line. Терапията с колагеновите нишки се прилага успешно на лице, шия, деколте, ръце, околоочен контур, чело и гневна бръчка, назолабиални и марионетни бръчки. Колагеновите влакна намаляват фините линии и бръчките, кожата възвръща еластичността, жизнеността и блясъка си, подобряват текстурата й, елиминират уморения вид на кожата, забавят стареенето й, като я възстановяват и регенерират.

Какво представляват колагеновите влакна?

Колагеновите влакна представляват тънки нишки и са изградени от 100 % колаген, който е извлечен от пашкула на копринени буби и се използва в медицината за регенерация на тъкани. Той достига до по-дълбоките слоеве на кожата и осигурява 300 пъти повече влага от конвенционалните продукти за грижа за кожата. Колагеновите влакна проникват в нея с помощта на най-новата наносферна технология , като по този начин позволяват трайното подобряване на кожата отвътре навън и осигуряват видим резултат. Колагеновите конци са създадени от германски и турски специалисти и са произведени в Южна Корея.  В Малинови Център работим с единствените сертифицирани в Европа колагенови влакна DSV Line , които се използват от специалисти в 53 държави от цял свят.

Технологията на колагеновите конци води до равномерното им сливане с кожата и запълване на фините линии и бръчки. Това е възможно благодарение на активните съставки, които проникват дълбоко в дермата през междуклетъчните пространства.

Грижа за кожата на ръцете
Грижа за кожата на ръцете
Болезнена ли е процедурата?

Терапията е безболезнена, не е инжекционна и е изключително приятна. По време на нея може да релаксирате.

Колко процедури са необходими и през какъв период?

Необходими са от 4 до 6 процедури, които се извършват през две седмици. Ефектът от колагеновите влакна се запазва средно 6 месеца и зависи от състоянието на кожата.

Как протича терапията с колагенови влакна?

Има точна последователност, която се спазва при терапията с колагенови влакна. Фините нишки се поставят по хода на бричките в проблемните зони( лицето, шията, деколтето или ръцете).

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени и мъже, които искат да забавят видимите признаци на стареене по кожата, като фини линии и бръчки, да подобрят еластичността й и да подмладят кожата си. Терапията може да се прилага и след 18 – годишна възраст като превенция, благодарение на естествения състав на продуктите.

Moжете да видите нашите пакетни предложения тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

  Когато за първи път започнах да се занимавам сериозно с фитнес, бях изпълнена с ентусиазъм. Бях решена да променя начина, по който изглежда тялото ми и да постигна целите си. Въпреки редовните тренировки и диетите забелязах, че упоритата мазнина около корема ми дори...

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

  Успяваш ли да се наспиш качествено? Полагаш ли грижи за зоната около очите си? С появата на фините линии, тъмните кръгове и подпухналост около очите, много хора търсят решение, което може ефективно да се справи с тези проблеми. Тук идва на помощ RRS Eyes –...