Колагенови влакна – Нов естествен метод за подмладяване на кожата

"
 

В Малинови Център град Пловдив използваме иновативните колагенови конци DSV Line. Терапията с колагеновите нишки се прилага успешно на лице, шия, деколте, ръце, околоочен контур, чело и гневна бръчка, назолабиални и марионетни бръчки. Колагеновите влакна намаляват фините линии и бръчките, кожата възвръща еластичността, жизнеността и блясъка си, подобряват текстурата й, елиминират уморения вид на кожата, забавят стареенето й, като я възстановяват и регенерират.

Какво представляват колагеновите влакна?

Колагеновите влакна представляват тънки нишки и са изградени от 100 % колаген, който е извлечен от пашкула на копринени буби и се използва в медицината за регенерация на тъкани. Той достига до по-дълбоките слоеве на кожата и осигурява 300 пъти повече влага от конвенционалните продукти за грижа за кожата. Колагеновите влакна проникват в нея с помощта на най-новата наносферна технология , като по този начин позволяват трайното подобряване на кожата отвътре навън и осигуряват видим резултат. Колагеновите конци са създадени от германски и турски специалисти и са произведени в Южна Корея.  В Малинови Център работим с единствените сертифицирани в Европа колагенови влакна DSV Line , които се използват от специалисти в 53 държави от цял свят.

Технологията на колагеновите конци води до равномерното им сливане с кожата и запълване на фините линии и бръчки. Това е възможно благодарение на активните съставки, които проникват дълбоко в дермата през междуклетъчните пространства.

Грижа за кожата на ръцете
Грижа за кожата на ръцете
Болезнена ли е процедурата?

Терапията е безболезнена, не е инжекционна и е изключително приятна. По време на нея може да релаксирате.

Колко процедури са необходими и през какъв период?

Необходими са от 4 до 6 процедури, които се извършват през две седмици. Ефектът от колагеновите влакна се запазва средно 6 месеца и зависи от състоянието на кожата.

Как протича терапията с колагенови влакна?

Има точна последователност, която се спазва при терапията с колагенови влакна. Фините нишки се поставят по хода на бричките в проблемните зони( лицето, шията, деколтето или ръцете).

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени и мъже, които искат да забавят видимите признаци на стареене по кожата, като фини линии и бръчки, да подобрят еластичността й и да подмладят кожата си. Терапията може да се прилага и след 18 – годишна възраст като превенция, благодарение на естествения състав на продуктите.

Moжете да видите нашите пакетни предложения тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...