Кои са най-подходящите процедури за извайване на тялото

"

Апаратните процедури за тяло стават все по-търсени, а разнообразието им – голямо. Кои от тях са най-ефективни за извайване на тялото?

През последните години обръщаме все по-голямо внимание на външния си вид и на начина, по който изглежда нашето тяло. В забързаното ни ежедневие все по-трудно намираме време за спорт и здравословно хранене и именно поради тази причина все повече хора се обръщат към апаратните процедури, за да стегнат и контурират своето тяло. Разнобразието от бодишейпинг апарати е наистина голямо, но не при всички се наблюдават добри и задоволителни резултати. Когато искаме да стегнем и подмладим кожата, несъмнено най-ефективната технология е мултиполярната радиочестота. При локалните мастни натрупвания най-доказалият се метод е криолиполизата. А когато става въпрос за целулит, много често се налага да разчитаме на комбинацията от различни технологии и методи, защото за редуцирането му е нужно време и комплексен подход.

Как да изберем правилната за нас процедура?

Това може да стане само след консултация със специалист в тази област. След обстоен преглед и задълбочен анализ на проблемните зони по тялото, той изготвя индивидуален план от процедури и комбинация от различни технологии за справяне с проблема.

В кои случаи криолиполизата е най-подходящият метод?

Криолиполизата е подходящ метод в случаите, когато имаме меки локални мастни натрупвания в областта на корема, паласките, бричовете, вътрешната страна на бедрата, коленете, ръцете.

Кои комбинации от процедури препоръчвате за максимален ефект?

Препоръчително е да се комбинират следните апаратни технологии: мултиполярна радиочестота за стягане на кожата и екстракорпорална радиална шокова терапия за стимулиране метаболизма и лимфния дренаж, което благоприятства за по-бързото изхвърляне на отпадните продукти и замръзналите разрушени мастни клетки в третираната от криолиполизата зона. Чрез комбинация от тези три технологии се постига пълно контуриране на тялото, стягане и изглаждане на кожата.

 

Колко време е необходимо, за да получим ефект? Колко процедури?

Криолиполизата, с която ние в „Малинови Естетикс” работим, е Cooltech на Cocoon Medical. Необходими са три процедури в зона, всеки месец по една. Ефектът е видим след 20 дни, но всичко е индивидуално и зависи от нашия метаболизъм, начин на живот, хранителен режим и двигателна активност. Продължителността на една процедура е 70 минути и окончателният резултат се наблюдава до третия месец след последната процедура.

 

Колко продължителен е ефектът, след като се приключи курс с процедури за структуриране на тялото?

Това е въпрос, който ми задават често. Имайки предвид, че криолиполизата е неинвазивна липосукция и при нея настъпва процес на апоптоза на мастните клетки, то оттук нататък ще ни бъде много трудно да напълнеем в третираните зони. След пълен курс от процедури е клинично доказано, че се премахват около 70% от мастните клетки, които по естествен път се изхвърлят от организма. При бодишейпинг процедурите, за да се получи оптимален резултат, е необходимо те да се съчетаят с балансирано хранене и добра двигателна активност. Затова ние,
от „Малинови Естетикс”, винаги съветваме нашите клиенти да подобрят своите хранителни навици, ежедневния прием на вода, да се движат повече, за да подобрят качеството си на живот и самочувствието си.

 


Валентина Малинова е дермато-естетичен експерт. През 2007 г. завършва висшето си образование в Медицинския университет в Пловдив със специалност медицинска сестра. През 2011 г. придобива магистърска степен по приложна психология от ПУ “Паисий Хилендарски”. Има над 10-годишен стаж като медицинска сестра в неврологично, хирургично и ортопедично отделение. В момента интересите й са насочени към медико-естетичните процедури за лице и тяло. Посещава множество лекции и курсове в областта на естетичната медицина и козметика. Валентина Малинова е собственик на клиника „Малинови
Естетикс” в Пловдив.


 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

  Когато за първи път започнах да се занимавам сериозно с фитнес, бях изпълнена с ентусиазъм. Бях решена да променя начина, по който изглежда тялото ми и да постигна целите си. Въпреки редовните тренировки и диетите забелязах, че упоритата мазнина около корема ми дори...

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

  Успяваш ли да се наспиш качествено? Полагаш ли грижи за зоната около очите си? С появата на фините линии, тъмните кръгове и подпухналост около очите, много хора търсят решение, което може ефективно да се справи с тези проблеми. Тук идва на помощ RRS Eyes –...