Кои са най-подходящите процедури за извайване на тялото

"

Апаратните процедури за тяло стават все по-търсени, а разнообразието им – голямо. Кои от тях са най-ефективни за извайване на тялото?

През последните години обръщаме все по-голямо внимание на външния си вид и на начина, по който изглежда нашето тяло. В забързаното ни ежедневие все по-трудно намираме време за спорт и здравословно хранене и именно поради тази причина все повече хора се обръщат към апаратните процедури, за да стегнат и контурират своето тяло. Разнобразието от бодишейпинг апарати е наистина голямо, но не при всички се наблюдават добри и задоволителни резултати. Когато искаме да стегнем и подмладим кожата, несъмнено най-ефективната технология е мултиполярната радиочестота. При локалните мастни натрупвания най-доказалият се метод е криолиполизата. А когато става въпрос за целулит, много често се налага да разчитаме на комбинацията от различни технологии и методи, защото за редуцирането му е нужно време и комплексен подход.

Как да изберем правилната за нас процедура?

Това може да стане само след консултация със специалист в тази област. След обстоен преглед и задълбочен анализ на проблемните зони по тялото, той изготвя индивидуален план от процедури и комбинация от различни технологии за справяне с проблема.

В кои случаи криолиполизата е най-подходящият метод?

Криолиполизата е подходящ метод в случаите, когато имаме меки локални мастни натрупвания в областта на корема, паласките, бричовете, вътрешната страна на бедрата, коленете, ръцете.

Кои комбинации от процедури препоръчвате за максимален ефект?

Препоръчително е да се комбинират следните апаратни технологии: мултиполярна радиочестота за стягане на кожата и екстракорпорална радиална шокова терапия за стимулиране метаболизма и лимфния дренаж, което благоприятства за по-бързото изхвърляне на отпадните продукти и замръзналите разрушени мастни клетки в третираната от криолиполизата зона. Чрез комбинация от тези три технологии се постига пълно контуриране на тялото, стягане и изглаждане на кожата.

 

Колко време е необходимо, за да получим ефект? Колко процедури?

Криолиполизата, с която ние в „Малинови Естетикс” работим, е Cooltech на Cocoon Medical. Необходими са три процедури в зона, всеки месец по една. Ефектът е видим след 20 дни, но всичко е индивидуално и зависи от нашия метаболизъм, начин на живот, хранителен режим и двигателна активност. Продължителността на една процедура е 70 минути и окончателният резултат се наблюдава до третия месец след последната процедура.

 

Колко продължителен е ефектът, след като се приключи курс с процедури за структуриране на тялото?

Това е въпрос, който ми задават често. Имайки предвид, че криолиполизата е неинвазивна липосукция и при нея настъпва процес на апоптоза на мастните клетки, то оттук нататък ще ни бъде много трудно да напълнеем в третираните зони. След пълен курс от процедури е клинично доказано, че се премахват около 70% от мастните клетки, които по естествен път се изхвърлят от организма. При бодишейпинг процедурите, за да се получи оптимален резултат, е необходимо те да се съчетаят с балансирано хранене и добра двигателна активност. Затова ние,
от „Малинови Естетикс”, винаги съветваме нашите клиенти да подобрят своите хранителни навици, ежедневния прием на вода, да се движат повече, за да подобрят качеството си на живот и самочувствието си.

 


Валентина Малинова е дермато-естетичен експерт. През 2007 г. завършва висшето си образование в Медицинския университет в Пловдив със специалност медицинска сестра. През 2011 г. придобива магистърска степен по приложна психология от ПУ “Паисий Хилендарски”. Има над 10-годишен стаж като медицинска сестра в неврологично, хирургично и ортопедично отделение. В момента интересите й са насочени към медико-естетичните процедури за лице и тяло. Посещава множество лекции и курсове в областта на естетичната медицина и козметика. Валентина Малинова е собственик на клиника „Малинови
Естетикс” в Пловдив.


 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...