Как създадохме Малинови Естетикс

"

Здравейте, аз съм Валентина Малинова и искам да Ви разкажа как създадохме Малинови Естетикс и колко много желание и сърце вложихме в осъществяването.

Всичко започна през месец юни 2016 година.
До този момент бях в майчинство. Един от най-прекрасните периоди в моя живот. Бях се посветила изцяло в грижи за нашата дъщеря Виктория, но неусетно настъпи времето, в което отново да се върна на работа.
Преди да изляза в майчинство работех в ортопедично отделение, но работното ми време там вече не ме устройваше, имайки предвид, че имам тригодишна дъщеря.

Наложи се да напусна и това ни мотивира с мъжа ми да започнем да обмисляме различни варианти, чрез които да имам по-гъвкаво работно време. Изминаха почти шест месеца и в един студен зимен ден, моят съпруг ми сподели страхотна идея, която двамата заедно доразвихме – като стоматолог той да се грижи за перфектната усмивка на пациентите, а аз да завърша тази грижа с една красива и здрава кожа на лицето.
Дотук, добре…Имаме цел, а сега как да я осъществим? Започнаха безсънни нощи, съвсем буквално, в които търсихме информация как, с какви методи и апарати да го постигнем.

Направихме подробно проучване на пазара и това, което се предлага. Отне ни близо 4 месеца, в които се срещнахме с всички фирми, компании и търговски представители в естетичния бранш и внимателно анализирахме всяка информация, която получавахме. Няма да скрием от Вас, че беше трудно, рисковано, скъпо, изпълнено с много съмнения, страх, лишения, но и с огромна надежда и вяра в тази наша идея.
Взехме решение и избрахме първия ни медицински апарат да бъде Venus Freeze Plus. Вярвам, че няма случайни неща.

Винаги ще имам сантимент към него и няма как да е друго!
Но какво ще бъде името, с което ще се представим пред нашите бъдещи клиенти? Тук, искам да благодаря на Ивон. Тя е нашата кръстница, защото съвсем ясно отсече :“Малинови Естетикс – Валя и Иван. Това е.“ След името дойде и логото ни. Харесахме го веднага.

Започнахме буквално от нулата. Имахме точно нула клиенти. Спомням си, че тогава за първи път направихме „Дни на отворените врати”, за да представим себе си и нашия първи апарат. Това се случи на 18 и 19.03.2017г. Благодарим от сърце на всички, които дойдоха и ни подкрепиха в новото ни начинание. Помня имената на всички клиенти, които присъстваха тогава. Беше много емоционално и вълнуващо за нас.

И така започна нашата история. Всяка следваща стъпка, която правихме бе внимателно обмислена и постепенно нашето портфолио се разширяваше. Услугите, които предлагахме, ставаха все повече и по този начин имахме възможността да помогнем на нашите клиенти за разрешаването на много повече естетични проблеми, свързани с лицето и тялото.

През март месец 2019 година Малинови Естетикс ще навърши две години от създаването си. За тези две години преминахме през много изпитания, научихме много, развивахме се, имахме трудни моменти, щастливи мигове и много моменти на удовлетворение от постигнатите резултати. Разбрахме, че успехът има висока цена и трябва да си готов да я платиш.

А сега продължаваме напред, по-целеустремени от всякога, за да Ви предложим най-доброто качество и резултати, които заслужавате, след като сте избрали нас и сте ни гласували доверие.
Благодарим Ви. За нас е чест.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...