Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

"

Какво е EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини.
Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно оформяне на тялото единствено в Малинови Естетикс.
Вече не е нужно да отделяте  часове в тренировки, за да тонизирате и стегнете мускулите на вашето тяло. Трябва ви само 30-минутна сесия и сте готови за лятото.

Как работи EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO използва електромагнитна технология с висока интензивност.
Това е изключителнo иновативна и ефективна технология, която работи с електромагнитни импулси. Те имитират сигналите на централната нервна система и карат мускулите да се свиват и отпускат в поредица от интензивни контракции.  Чрез тези контракции апаратът стимулира отделни мускули или цели мускулни групи, което води до едновременно изграждане и стягане на мускулните влакна и намаляване на мастните клетки. Мазнините, съхранявани под формата на триглицериди, се разграждат до свободни мастни киселини и глицерол, които след това се използват като енергийни източници. Благодарение на интензивните контракции се подобрява кръвообращението и се стимулира метаболизма
.

Мускулно развитие

Интензивните контракции на EMSHAPE PRO стимулират реакцията на мускулите с дълбоко преустройство на тяхната вътрешна структура, тоест растежа на миофибрилите (мускулна хипертрофия) и създаването на нови вериги на протеини и мускулни влакна (мускулна хиперплазия). Процесът води до по-висока плътност и мускулен обем.

Изгаряне на мазнините

Чрез своята технология EMSHAPE PRO увеличава освобождаването на епинефрин, което предизвиква каскаден ефект, който води до липолиза в мастните клетки. С помощта на тази неинвазивна технология, стимулирането на мускулите води до бърз ефект, без болка и без да се налага да прибягваш до радикални хирургични намеси или часове наред прекарани във фитнеса. Силно интензивната мускулна тренировка по време на една сесия – средно с над 20 000 контракции на мускулите, надминава и най-интензивните тренировки, които могат да бъдат постигнати във фитнеса.  Клиничните резултати показват увеличаване на мускулната маса с над 16 % и 19 % редуциране на мастните клетки. След сесията тялото реагира на напрежението по време на тренировката – мускулните влакна се увеличават, а външният резултат е постигане на мечтаната форма и стегнато тяло, което винаги си искал. Мастните клетки са унищожени под ефекта на електромагнитните вълни, кожата е обновена, а микроциркулацията на тъканите – подобрена.

EMSHAPE PRO е подходяща терапия за следните зони – корем и талия, бедра, седалище.
Според множество проучвания терапията с  EMSHAPE PRO  е доказано ефективна при диастаза на коремните мускули (раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул след бременност). Високо интензивната фокусирана електромагнитна терапия подобрява до 15% състоянието на коремната стена при диастаза. Едно от другите големи предимства на EMSHAPE PRO, е че процедурите с него са подходящи за всички жени и мъже, от всякакви възрастови групи.

EMSHAPE PRO е подходящ за хора, които:

– не искат да губят време и усилия във фитнес залата.
не искат да прибягват до инвазивни намеси за постигане на мечтаната фигура.
– искат да оформят и стегнат тялото си бързо и ефективно.
– искат трайни резултати без болка.

Направи първата стъпка към твоето стегнато и оформено тяло като заповядаш на консултация при нас Малинови Естетикс. Ще имаш възможността да се срещнеш с нашия екип от специалисти, а ние ще отговорим на всички твои въпроси като наш специалист ще изготвим терапевтичен план специално за теб с необходимия брой процедури в зависимост от нуждите ти, за да постигнеш самочувствието, което заслужаваш. 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...