Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

"
n
l

Коментари

Публикувано

27.02.2021

Автор

Валентина Малинова

Какво е EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини.
Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно оформяне на тялото единствено в Малинови Естетикс.
Вече не е нужно да отделяте  часове в тренировки, за да тонизирате и стегнете мускулите на вашето тяло. Трябва ви само 30-минутна сесия и сте готови за лятото.

Как работи EMSHAPE PRO

EMSHAPE PRO използва електромагнитна технология с висока интензивност.
Това е изключителнo иновативна и ефективна технология, която работи с електромагнитни импулси. Те имитират сигналите на централната нервна система и карат мускулите да се свиват и отпускат в поредица от интензивни контракции.  Чрез тези контракции апаратът стимулира отделни мускули или цели мускулни групи, което води до едновременно изграждане и стягане на мускулните влакна и намаляване на мастните клетки. Мазнините, съхранявани под формата на триглицериди, се разграждат до свободни мастни киселини и глицерол, които след това се използват като енергийни източници. Благодарение на интензивните контракции се подобрява кръвообращението и се стимулира метаболизма
.

Мускулно развитие

Интензивните контракции на EMSHAPE PRO стимулират реакцията на мускулите с дълбоко преустройство на тяхната вътрешна структура, тоест растежа на миофибрилите (мускулна хипертрофия) и създаването на нови вериги на протеини и мускулни влакна (мускулна хиперплазия). Процесът води до по-висока плътност и мускулен обем.

Изгаряне на мазнините

Чрез своята технология EMSHAPE PRO увеличава освобождаването на епинефрин, което предизвиква каскаден ефект, който води до липолиза в мастните клетки. С помощта на тази неинвазивна технология, стимулирането на мускулите води до бърз ефект, без болка и без да се налага да прибягваш до радикални хирургични намеси или часове наред прекарани във фитнеса. Силно интензивната мускулна тренировка по време на една сесия – средно с над 20 000 контракции на мускулите, надминава и най-интензивните тренировки, които могат да бъдат постигнати във фитнеса.  Клиничните резултати показват увеличаване на мускулната маса с над 16 % и 19 % редуциране на мастните клетки. След сесията тялото реагира на напрежението по време на тренировката – мускулните влакна се увеличават, а външният резултат е постигане на мечтаната форма и стегнато тяло, което винаги си искал. Мастните клетки са унищожени под ефекта на електромагнитните вълни, кожата е обновена, а микроциркулацията на тъканите – подобрена.

EMSHAPE PRO е подходяща терапия за следните зони – корем и талия, бедра, седалище.
Според множество проучвания терапията с  EMSHAPE PRO  е доказано ефективна при диастаза на коремните мускули (раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул след бременност). Високо интензивната фокусирана електромагнитна терапия подобрява до 15% състоянието на коремната стена при диастаза. Едно от другите големи предимства на EMSHAPE PRO, е че процедурите с него са подходящи за всички жени и мъже, от всякакви възрастови групи.

EMSHAPE PRO е подходящ за хора, които:

– не искат да губят време и усилия във фитнес залата.
не искат да прибягват до инвазивни намеси за постигане на мечтаната фигура.
– искат да оформят и стегнат тялото си бързо и ефективно.
– искат трайни резултати без болка.

Направи първата стъпка към твоето стегнато и оформено тяло като заповядаш на консултация при нас Малинови Естетикс. Ще имаш възможността да се срещнеш с нашия екип от специалисти, а ние ще отговорим на всички твои въпроси като наш специалист ще изготвим терапевтичен план специално за теб с необходимия брой процедури в зависимост от нуждите ти, за да постигнеш самочувствието, което заслужаваш. 

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Всяка жена иска да има гладка и нежна кожа. Мекият допир по краката или ръцете може да се сравни с нежно галене от перо и няма мъж, който да устои на това усещане. Знаем колко важна е за теб грижата за кожата, а също и колко досадна може да е борбата с нежеланото...