Как да се погрижиш за тялото и кожата си след раждане

"

След един от най-важните моменти от живота на жената – раждането, следва не винаги краткия период, през който тя трябва да възстанови силите си, тялото и енергията си, за да бъде готова за всичко, което й предстои. Разбира се, всяка жена се вълнува за самото раждане и грижите за детето след него, но това, което остава често на заден план, е грижата за самата нея. Тя е не по-малко важна за емоционалното и здравословно възстановяване.

Всяка дама наблюдава редица промени в тялото си и те са свързани не само с натрупаните килограми, но и с промени в състоянието на кожата – тя става по-суха, разпъва се и се образуват стрии.

В комбинация с бушуващите хормони и пренаситеността от емоции след раждане, това е момент, в който младата майка може да придаде прекалено голямо значение на външния си вид и това да влияе често на настроението й и емоциите. Грижата за тялото след раждане трябва да бъде внимателно съобразена с всички професионални съвети и насоки, а това означава да не се прекалява с физическата активност отрано и храненето да е балансирано. 

Ако и ти скоро си преминала през бременност и раждане, и сега се радваш на мъниче у дома, открадни си минута да прочетеш какви решения за твоята грижа ще ти предложим!

Грижа за тялото

Промените, които са настъпили в живота ти, сякаш се надпреварват с това колко емоционална да те направят. А на фона на всичко това, ти трябва да се справиш и с физическите промени, които са настъпили в твоето тяло. Независимо дали това е кожата ти, килограмите в повече, падащата коса или умората и болките в кръста. 

Имаме новина за теб! Не е нужно да чакаш месеци и да започваш тежки тренировъчни и хранителни режими, за да можеш отново да влезеш във форма. Вече има решение, което е подходящо точно за теб – безболезнено, безопасно и ефективно. И това решение е криолиполиза

Този процес е идеалният начин да отделиш само 90 минути от времето си и да се радваш на невероятни резултати. Причината той да е подходящ именно за теб е, че той е най-ефективен, когато става въпрос за няколко килограма в излишък в определени зони. Това означава, че натрупаните мазнини в областта на корема в резултат на бременността могат бързо да си заминат и ти отново да изглеждаш като преди – в добра форма, със секси извивки и самоувереност, която заслужаваш. 

От Malinovi Esthetics знаем колко е ценно за теб времето и колко много искаш да се фокусираш върху уюта и щастието в дома си. Знаем за забързаното ежедневие и грижите, които трябва да полагаш за малките, а и за големите вкъщи. Точно затова ти предлагаме решение, което ще върне сияйния ти вид, отстранявайки всички натрупали се мазнини без да отнема от ценното ти време.

Какво е клиолиполизата? Алтернативна липосукция – неоперативна процедура, която редуцира броя на мастните клетки и се сбогува с тях завинаги. Чрез изстудяване на мастната тъкан при -8 градуса на третираната по избор зона – ръце, корем, паласки, бедра, брич или колене, клетките спират да функционират и стават ненужни, затова организмът ги изхвърля от тялото. Ти не усещаш нищо, а тялото ти работи за теб и съвсем скоро виждаш резултатите в огледалото.

Грижа за кожата и следите след раждане

Всяка жена преминава през множество физиологични процеси – не само бременност, но и раждане, кърмене, а и генерална промяна в тялото. Понякога, тези процеси дори не зависят от нея самата. 

Ако ти се е наложило да родиш секцио, знаем колко неприятен и смущаващ може да бъде белегът след това. Разбира се, има много грижи, които можеш да полагаш, за да поддържаш максимално здрава кожата в областта и да забързаш процеса по възстановяване.

Изключително важно е първите дни и седмици да се съобразяваш с инструкциите и съветите на своя лекар. Непременно те ще включват насоки за опазване на мястото чисто и да му позволяваш да диша – с повече време без дрехи върху него или с памучни такива. 

Друг ценен съвет, който ще получиш, е поддържането на мястото хидратирано с подходящия за това крем. Независимо какъв тип мехлем ще ти препоръчат, все пак не трябва да се прекалява, за да може зоната да има своята свобода да заздравее естествено. 

Освен да посещаваш редовно своя лекар и да се движиш достатъчно, за да увеличиш притока на кръв, постарай се да намираш време и да правиш това, което те кара да се усмихваш и да набавяш необходимия за тялото допамин. 

А за да е пълно щастието ти, ние имаме още едно предложение за борбата с белези след секцио. Процедурата по редуциране на белези по тялото е напълно безопасна и коригира структурата на кожата като само след няколко процедури прави белезите почти незабележими!

Чрез новата иновативна технология, възстановителните процеси в организма се грижат за изглаждане на несъвършенствата, появили се в следствие на раждане секцио. Това, разбира се, става безболезнено и е напълно безопасно, но за твое успокоение правим първо безплатна консултация, с която определяме състоянието и изключваме всякакви потенциални рискове.

Както най-вероятно знаеш, стриите са друга неприятна промяна, която е много вероятно да забележиш в тялото си. Те се появяват при резки промени в килограмите, а именно затова и засягат най-често именно жените след раждане. Борбата с тях обаче също може да бъде преодоляна вече много бързо и лесно! Процедурата Venus Viva е най-доброто решение, което ще намериш за кожата на своето тяло. Освен за белезите от секцио, тя може да върне и блясъка на кожата ти и да се сбогуваш с досадните стрии! 

 

Погрижи се за себе си!

Бременността и раждането са свързани с най-красивите и прекрасни моменти от твоя живот. Не позволявай на няколко излишни килограма или белези да повлияят на настроението ти, да понижат самочувствието ти или да се превърнат в пречка в твоето ежедневие, когато всъщност трябва да се наслаждаваш на добре прекарано време. Вече има как да се справиш с всичко без усилия и ние сме тук, за да се погрижим за това!

И разделянето с натрупани мазнини, и зарастването на рана от секцио, са процеси, които могат да отнемат прекалено много време. Ако искаш да ускориш тези процеси и отново да се почувстваш перфектно в кожата си, довери се на опита и уменията на професионалистите от Malinovi Esthetics.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

  Когато за първи път започнах да се занимавам сериозно с фитнес, бях изпълнена с ентусиазъм. Бях решена да променя начина, по който изглежда тялото ми и да постигна целите си. Въпреки редовните тренировки и диетите забелязах, че упоритата мазнина около корема ми дори...

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

  Успяваш ли да се наспиш качествено? Полагаш ли грижи за зоната около очите си? С появата на фините линии, тъмните кръгове и подпухналост около очите, много хора търсят решение, което може ефективно да се справи с тези проблеми. Тук идва на помощ RRS Eyes –...