Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

"
най новата и модерна криолиполиза - Define
n
l

Коментари

Публикувано

03.04.2021

Автор

Валентина Малинова

Експертният център в Пловдив

Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните, високотехнологични центрове в град Пловдив и околността.

С голяма радост искаме да съобщим на нашите настоящи и бъдещи клиенти, че  от месец  април ще можем да ви предложим поредната ненадмината иновация в света на естетичните процедури за тяло, а именно най-новата Криолиполиза – Define. Тя е без аналог, защото е подобрена до съвършенство за изключителни резултати.  Вече няма невъзможни неща в оформянето на желаното от вас тяло. Вълнуваме се много, защото ние сме един от трите центъра в България, притежаващи този апарат и единственият център в цялата страна разполагащ с 10 апликатора с различни форми, с които ще можем да ви гарантираме пълно контуриране и моделиране на всяка част от вашето тяло, без никакво усилие от ваша страна. Сега всичко е възможно много по-бързо и лесно.

За да ви обясним защо Криолиполизата Define е  уникална технология и единствена по рода си, ще започнем от самото начало. В следващите редове ще ви запознаем с процедурата Криолиполиза.

Какво представлява Криолиполиза

Криолиполиза е метод за трайно премахване на локални мастни натрупвания по тялото и е нехирургична алтернатива на липосукцията. Нейната цел са мастните клетки , които се намират в подкожния мастен слой и са термочувствителни. При Криолиполизата се използва  минусова температура, която замразява мастните клетки и те кристализират. Това от своя страна предизвиква каскада от процеси в тялото, които завършват с тяхното унищожаване и извеждане от организма по естествен път. Криолиполизата ви помага да се разделите с мастните натрупвания в различни зони по тялото  и да имате така желания силует, бързо, ефективно, безопасно и без усилия от ваша страна. Процедурата може да се извършва целогодишно и е с продължителност 70 минути. 

Опитът е важен

Ние, Малинови имаме много голям опит с Криолиполизата и за това свидетелстват нашите доволни клиенти и резултатите, които постигаме за тях. В нашия център доскоро работихме с медицинския апарат за Криолиполиза на Cocoon Medical – Cooltech и имахме много добри резултати. За нас винаги е било важно да използваме апаратура на световно ниво със съответните сертификати, патенти и клинични проучвания, защото само така можем да предоставим на вас – нашите клиенти, гаранция за качество и безопасност, която вярваме, че заслужавате.
И тъй като мечтите и стремежите ни в сферата на естетичните и лазерните процедури са големи, ние решихме отново да ви изненадаме и да ви предложим най-доброто. В нашия център ще извършим вашата процедура с най-новата Криолиполиза на Cocoon Medical – Define.

Cocoon Medical – Define.

Define e най – новата медицинска апаратура, базирана на иновативна технология, която замразява мастните клетки на – 11 градуса, което я прави ненадмината по ефективност при отстраняването на мастните натрупвания по вашето тяло. По-силният вакуум на апликаторите засмуква много повече подкожна мазнина за още по – големи резултати, а самите апликатори са проектирани, така че охлаждат на 360° обработваната зоната и в резултат на това унищожават много по – голям брой мастни клетки само след една процедура. Към всичко това като прибавим и факта, че новите апликатори са с различна форма и големина за различните зони и труднодостъпни части по тялото ви, спокойно можем да заявим, че притежаваме нещо изключително. Клиничните проучвания показват, че Криолиполизата Define на Cocoon Medical замразява 90% от мастната тъкан попаднала в апликаторите. И не на последно място за 70 минути можем да обработим не една, а две зони едновременно, като това ще спести от вашето време, защото при медицинския апарат Define може заедно да работят четири апликатора.

 

криолиполиза-define

Процедурата е напълно безопасна, тъй като апаратът работи със специално разработени и патентовани предпазни мембрани. Те защитават вашата кожа от ниската минусова температура. Всяка от тези мембрани има собствен уникален код, който медицинският апарат за криолиполиза Definе трябва да разпознае, за да бъде стартирана процедурата. Това гарантира 100% безкомпромисна защита, сигурност и комфорт на всеки, който иска да постигне желаните резултати с Define. Зоните, които могат да бъдат обработвани с Define са корем, паласки, бричове, бедра, колене, ръце, гръб, зоната под седалището, двойна брадичка и други труднодостъпни зони по цялото тяло.

Абсолютно безкомпромисно качество

Ние, Малинови винаги сме предлагали на вас нашите клиенти качество, опитност и резултати, затова непрестанно инвестираме в квалификация на целия ни екип и високотехнологична апаратура, защото само така ще ви предоставим най-доброто и ще имате възможността да използвате последната иновация в моделирането на тялото, за да постигнем заедно фигурата, за която винаги сте си мечтали. Точно затова ние избрахме най-новия медицински апарат – Криолиполиза Define, защото искаме да ви предложим процедури и технологии на световно ниво, които ви гарантират не само забележителни резултати, но също така са и 100% безопасни за вашето здраве, тъй като притежават FDA и CE сертификати. Ние се стараем клиентите ни да са винаги щастливи от това, което сме постигнали заедно, защото вашите резултатите са и наши резултати и ние вярваме, че като правим нещо, то трябва да е направено по най-добрия начин.
Заповядайте в центровете на Малинови и се убедете сами. Очакваме ви!

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Не се отказвай от лазерната епилация, ако си попаднал на грешното място

Всяка жена иска да има гладка и нежна кожа. Мекият допир по краката или ръцете може да се сравни с нежно галене от перо и няма мъж, който да устои на това усещане. Знаем колко важна е за теб грижата за кожата, а също и колко досадна може да е борбата с нежеланото...