6 неща, които трябва да знаете преди да сложите филъри в устните си

"
n
l

Коментари

Публикувано

28.01.2021

Автор

Валентина Малинова

Филърите за устни са процедура, набираща все повече привърженици сред нежния пол през последните години. Както всяка друга естетична интервенция и за тази трябва добре да се информирате и да обмислите. Ето 6 неща, които е добре да знаете преди да пристъпите към оформяне на устните си с помощта на филъри.

6 неща, които трябва да знаете преди да сложите филъри в устните си:

  1. Изберете добър специалист;

Това, може би е най-важното нещо, което трябва да решите. Само опитен специалист може да прецени колко и къде да инжектира филърите, за постигне желания ефект. Потърсете мнения, снимки, коментари и се уверете, че избирате квалифицирано медицинско лице!

  1. Не гонете максимума.

По пътя към мечтаните устни не е желателно да прибързвате и да търсите максималния ефект. Доверете се на специалиста, който сте избрали и започнете с по-малко филър. Винаги може по-късно да добавите още.

  1. Обмислете добре: Колко големи?!

Преди дори да си запишете час за консултация, трябва сериозно и задълбочено да помислите как точно искате да се променят устните ви. След като изясните това за себе си, обяснете желанието си на специалиста и чуйте съветите му. Корекцията на устните трябва да се съобрази с много фактори, като:  обем на лицето, форма на устните, естетични пропорции и други.

  1. Подгответе се за процедурата.

Поне седмица преди процедурата е добре да избягвате употребата на аспирин, противовъзпалителни средства като ибупрофен, рибено масло и витамин Е. Всеки от тези витамини или лекарства разрежда кръвта ви и може да причини големи синини или оток непосредствено след процедурата. 24 часа преди часът ви е добре да ограничите до минимум кофеина  и алкохола, отново с цел избягване на отока.

  1. Внимателно изберете типа и количеството на филъра!

Количеството и вида на филъра се определят от специалиста. Вслушайте се в преценката му. Целта на корекцията е да се постигне естетически, красив и естествен резултат. Филърите са съставени от хиалуроновата киселина, която е естествена съставка на кожата. Трайността на ефекта зависи от качеството на филъра и от индивидуалните особености на организма, но средно продължава около 4-9 месеца.

  1. Ефектът на филърите с хиалурон търпи корекции.

Ако не се чувствате комфортно с новите си устни или ефектът на филърите много се разминава с вашите очаквания, има процедура, с която да се направят корекции. Поставя се специален ензим – хиалуронидаза, който ускорява разграждането на хиалуроновата киселина.

 

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...