3 процедури за тяло, които да направим сега

"
n
l

Коментари

Публикувано

28.01.2021

Автор

Валентина Малинова

С по-високите температури през последните дни вече извадихме късите панталонки и поли от дъното на гардероба. През главата ни все по-често минават мисли за пролетни барбекюта на открито и дори за планиране на лятната отпуска и избор на място за плажуване. Но измежду еуфорията, винаги в един момент се прокрадва мисълта, дали тялото ни е в перфектна форма. Дори и да сте се отдали на по-обилни кулинарни удоволствия, днес ние ще ви предложим цели 3 процедури, които са подходящи за оформяне на тялото и ще ви подпомогнат в изгаряне на мазнините.

 

Премахване на локални мастни натрупвания с криолиполиза

Тази сложна за произнасяне процедура се определя като неинвазивна алтернатива на липосукцията. Тя успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания, както при жените, така и при мъжете. Нарежда се сред най-надеждните методи за справяне с мастните клетки и може да се прилага в най-различни зони. Първите резултати се наблюдават след 20 дни, като  ефектът се разгръща до третия месец след пълния цикъл от процедури за конкретната зона.

 

Стягане на кожата и антицелулитно третиране с Venus Freeze Plus и Adipo Wave

След като сме се справили с  мастните натрупвания, кожата ни има нужда да бъде стегната, a тялото с оформен контур. Това може да се случи чрез използването на технологии, които да стимулират производството на колаген и еластин. По този начин кожата ще възстанови своята еластичност и плътност. Третирането с апарата от най-ново поколение Venus Freeze Plus подпомага стягането, свиването на обиколките на третираните зони и видимо намалява целулита. Благодарение на комбинацията с Adipo Wave  се стимулира метаболизма и лимфния дренаж, а заедно с криолиполиза дават уникални резултати в посока пълно контуриране на тялото, стягане и изглаждане на кожата.

 

Заличаване на стрии и белези по тялото с Venus Viva

За обновяване на структурата на кожата не само по лицето, но и по тялото,  технология Venus Viva е най-доброто решение. Чрез нея, ние ремоделираме колагена и предизвикваме оздравителни процеси в кожата. Процедурата ще  прибави последния щрих към грижата за тялото , а именно заличаването на стриите и  постоперативни белези.

Грижата за тялото е важна и не трябва да бъде пренебрегвана. За най-добри резултати съветваме да съчетавате всички процедури с правилен хранителен режим и спортни тренировки, които да  помогнат да запазите постигнатите резултати за дълго време.

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Каква е разликата между старата Криолиполиза Cooltech и най-новата Криолиполиза Define

Решение за хора, които не правят компромиси Много често, поради една или друга причина, в тялото настъпват промени. Дали заради рязко отслабване кожата се е отпуснала, или пък заради повече килограми са натрупани мазнини. А може би сте спрели да спортувате и мускулите...

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Най-Новата и Модерна Криолиполиза – Define

Експертният център в Пловдив Ние, Малинови винаги се стараем да предоставим най-доброто на нашите клиенти и затова непрестанно инвестираме в нови, качествени технологии и обучения на нашия екип, за да можем с гордост да заявим, че притежаваме най-модерните,...

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Изграждане на красиво тяло без усилия и загуба на време

Какво е EMSHAPE PRO EMSHAPE PRO e eдинствената  процедура за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата, постигане на „бразилско дупе“ и  изгаряне на мазнини. Ние разполагаме с решението за постигане на мечтаната фигура. Новият апарат за неинвазивно...