Най-новото бижу в Малинови Център – Diamond Glow

"

Дори най-добрите скъпоценни камъни и благородни метали се нуждаят от добро полиране, за да запазят блясъка си. Нашата кожа също има нужда от редовна грижа, за да бъде здрава и сияйна. Процедурата за лице и шия Diamond Glow използва истински диаманти за ексфолиране и подмладяване на кожата ви. Изпробвате ли я веднъж, се влюбвате в нея завинаги.

Diamond Glow е любимата процедура на Дженифър Лопес, задължителен бюти ритуал преди всяка нейна публична изява. Американските актриси близначките Мери-Кейт и Ашли Оулсен също я обожават и се наслаждават на терапията преди всеки повод, защото има моментален и дълготраен ефект.

Но това не е всичко. Diamond Glow е отличена с наградата за 2021 г. Best Facial for Medical Offices на престижното американско козметично списание New Beauty. Признанието е абсолютно заслужено, защото Diamond Glow е иновативна технология, която много бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и шията.

Какво е решението за здрава, сияйна и подмладена кожа?

Медицинският апарат Diamond Glow е патентована 3 в 1 технология за незабавна и неинвазивна възстановяваща терапия. Тя едновременно ексфолира, осъществява екстракция и инфузира кожата със специални за състоянието й серуми, за едно цялостно лечение в една единствена стъпка.

 

Грижа за кожата на ръцете

 

Медицинският апарат Diamond Glow притежава диамантен накрайник, който осигурява нежно обновяване на кожата чрез равномерно и прецизно ексфолиране. Сухият и увреден повърхностен слой на кожата е премахнат. Налягането на затворената вакуум система почиства кожата повърностно и в дълбочина, премахвайки замърсяванията, токсините и мъртвите клетки. А специално разработените серуми се вливат в кожата в точния момент на ексфолиране и екстракция, когато кожата е най-пропусклива и може най-ефективно да абсорбира продукта. Заедно тези технологии видимо подобряват вида, усещането и чистотата на кожата. Резултатът е кожа, която показва незабавно и забележимо подобрение на обема, хидратацията, тонуса и текстурата.

Терапията е подходяща за всеки тип кожа и няма възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията може да се прилага както за лице и шия, така и за деликатните зони на устните и очите, за увредената от слънцето кожа в областта на деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема и гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа.

Защо Малинови Център избра Diamond Glow?През всичките тези години от първостепенно значение за нас е бил резултатът, качеството и безопасността на процедурите и терапиите, които предлагаме. Никога не сме правили компромис с това, защото нашите стандарти на работа са високи. Ние вярваме, че нашите клиенти заслужават само най-доброто качество. Винаги много задълбочено проучваме всеки нов апарат и терапия, преди да ги предложим на клиентите си. Diamond Glow не прави изключение и ние сме много щастливи, че за пореден път ще ви предложим терапия с много ползи за вашата кожа.

А за да направим процедурата с Diamond Glow един незабравим ритуал, в който ще се влюбите, сме обогатили процедурата с премиум клас френска козметика, за да заблести кожата ви като диамант. Diamond Glow не е просто процедура за кожата. Това е красиво, нежно и релаксиращо изживяване, което вашата кожа заслужава. Затова резервирайте час днес и разкрийте истинския потенциал на кожата си.

Време траене на процедурата: 45 минути.

Цената на една процедура е 180 лв (със серуми хидратиращ, подхранващ или богат на Витамин Д) и 190 лв (с избелващ серум).

Разбира се разполагаме и с пакетни цени, които можете да погледнете тук

Колко често: четири пъти през две седмици след това веднъж месечно. Това е минимума грижа, който трябва да помагаме, за да имаме здрава и блестяща кожа.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да...