Най-новото бижу в Малинови Център – Diamond Glow

"
n
l

Коментари

Публикувано

07.10.2022

Автор

Валентина Малинова

Дори най-добрите скъпоценни камъни и благородни метали се нуждаят от добро полиране, за да запазят блясъка си. Нашата кожа също има нужда от редовна грижа, за да бъде здрава и сияйна. Процедурата за лице и шия Diamond Glow използва истински диаманти за ексфолиране и подмладяване на кожата ви. Изпробвате ли я веднъж, се влюбвате в нея завинаги.

Diamond Glow е любимата процедура на Дженифър Лопес, задължителен бюти ритуал преди всяка нейна публична изява. Американските актриси близначките Мери-Кейт и Ашли Оулсен също я обожават и се наслаждават на терапията преди всеки повод, защото има моментален и дълготраен ефект.

Но това не е всичко. Diamond Glow е отличена с наградата за 2021 г. Best Facial for Medical Offices на престижното американско козметично списание New Beauty. Признанието е абсолютно заслужено, защото Diamond Glow е иновативна технология, която много бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и шията.

Какво е решението за здрава, сияйна и подмладена кожа?

Медицинският апарат Diamond Glow е патентована 3 в 1 технология за незабавна и неинвазивна възстановяваща терапия. Тя едновременно ексфолира, осъществява екстракция и инфузира кожата със специални за състоянието й серуми, за едно цялостно лечение в една единствена стъпка.

 

Грижа за кожата на ръцете

 

Медицинският апарат Diamond Glow притежава диамантен накрайник, който осигурява нежно обновяване на кожата чрез равномерно и прецизно ексфолиране. Сухият и увреден повърхностен слой на кожата е премахнат. Налягането на затворената вакуум система почиства кожата повърностно и в дълбочина, премахвайки замърсяванията, токсините и мъртвите клетки. А специално разработените серуми се вливат в кожата в точния момент на ексфолиране и екстракция, когато кожата е най-пропусклива и може най-ефективно да абсорбира продукта. Заедно тези технологии видимо подобряват вида, усещането и чистотата на кожата. Резултатът е кожа, която показва незабавно и забележимо подобрение на обема, хидратацията, тонуса и текстурата.

Терапията е подходяща за всеки тип кожа и няма възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията може да се прилага както за лице и шия, така и за деликатните зони на устните и очите, за увредената от слънцето кожа в областта на деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема и гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа.

Защо Малинови Център избра Diamond Glow?

През всичките тези години от първостепенно значение за нас е бил резултатът, качеството и безопасността на процедурите и терапиите, които предлагаме. Никога не сме правили компромис с това, защото нашите стандарти на работа са високи. Ние вярваме, че нашите клиенти заслужават само най-доброто качество. Винаги много задълбочено проучваме всеки нов апарат и терапия, преди да ги предложим на клиентите си. Diamond Glow не прави изключение и ние сме много щастливи, че за пореден път ще ви предложим терапия с много ползи за вашата кожа.

А за да направим процедурата с Diamond Glow един незабравим ритуал, в който ще се влюбите, сме обогатили процедурата с премиум клас френска козметика, за да заблести кожата ви като диамант. Diamond Glow не е просто процедура за кожата. Това е красиво, нежно и релаксиращо изживяване, което вашата кожа заслужава. Затова резервирайте час днес и разкрийте истинския потенциал на кожата си.

Безплатна Консултация

Ние от Малинови даваме безплатна индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Как с 5 процедури ще се погрижим за кожата на вашата шия?

Как с 5 процедури ще се погрижим за кожата на вашата шия?

Не харесвате как изглежда шията ви? А искате ли да я подмладите? Провокирани от вашите лични истории, в Малинови Център решихме да обърнем специално внимание на кожата на шията и да поставим сега, на първо място, грижата за нея. През последните месеци много често ни...

Какво е решението за премахване на хормоналното окосмяване по лицето и тялото?

Какво е решението за премахване на хормоналното окосмяване по лицето и тялото?

Тази статия не е просто информативна, тя е посветена на всички жени, страдащи от засилено нетипично окосмяване по лицето и тялото. Случаите, през годините на млади момичета и по-зрели жени, търсещи нашата помощ в борбата с нежеланото „мъжко“ окосмяване, най-често в...

Как да се погрижим за кожата на ръцете си в 3 лесни тъпки

Как да се погрижим за кожата на ръцете си в 3 лесни тъпки

Здравейте, мили дами! Днес бих искала да обърна внимание на грижата за кожата на ръцете. Една много красива и изразителна част от тялото ни, според мен. За съжаление тя постоянно е изложена на фактори, които допринасят за бързото й стареене. Такива са честото миене...