Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

"
мезотерапия за очи
 

Успяваш ли да се наспиш качествено? Полагаш ли грижи за зоната около очите си? С появата на фините линии, тъмните кръгове и подпухналост около очите, много хора търсят решение, което може ефективно да се справи с тези проблеми. Тук идва на помощ RRS Eyes – новаторска мезотерапия за очи, която обещава да преобрази уморената ти кожа и да върне блясъка в очите ти.

Какво представлява RRS Eyes? RRS Eyes е мезотерапия, специално разработена за подобряване на външния вид на зоната около очите. Тази процедура включва инжектиране на биосъвместим коктейл от витамини, минерали, аминокиселини и пептиди директно в кожата около очите. Целта на лечението е да се стимулира производството на колаген, да се подобри еластичността и да се намали появата на фини линии, бръчки и тъмни кръгове.

 

 

 

1. Намаляване на фините линии и бръчките: Чрез доставяне на концентрирани количества хранителни вещества точно в зоната около очите, RRS Eyes помага за стимулиране производството на колаген и еластин. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки те с гладка и стегната кожа.

2. Изсветляване на тъмните кръгове: Мезотерапията съдържа съставки, които могат да помогнат за намаляване на тъмните кръгове и подпухналостта под очите.

3. Хидратация: Коктейлът от хидратиращи съставки в RRS Eyes помага за възстановяване на деликатната кожа около очите, което води до по-здравословен и по-младежки вид.

4. Подобряване на тонуса на кожата: Мезотерапията може да помогнае за стягане на кожата и подобряване на цялостния тонус, което води до по-отпочинал и освежен външен вид.

Неща, които трябва да знаеш преди процедурата:

Процедурата е инжекционна, но не е болезнена. В Малинови Център се грижим за твоят комфорт. Ще ти поставим специален обезболяващ крем преди процедурата, за да сведем дискомфорта до минимум. Процедурата е кратка и може да бъде извършена дори в обедната ти почивка.

Може да отнеме известно време, докато забележиш цялостният резултат от RRS Eyes, тъй като процесът на обновяване на кожата изисква време. Повечето наши клиенти споделят, че забелязват подобрение в деликатната зона около очите след 3-4 седмици. За оптимални резултати се препоръчва курс от процедури, разпределени през точно определен период от време.

 

 

Кои са активните съставки в RRS Eyes?

1. Хиалуронова киселина: Тя привлича и задържа вода, като помага за попълване на фините линии и бръчки и подобрява текстурата на кожата.

2. Витамин C: Известен със своите антиоксидантни свойства, витамин С помага за защита на кожата от увреждане от свободните радикали и също така играе решаваща роля в синтеза на колаген.

3. Витамини А и Е: Тези витамини работят заедно, за да предпазят кожата от увреждане на околната среда, намаляват възпалението и да спомагат за регенерацията на клетките.

4. Аргинин: Тази аминокиселина подпомага производството на колаген и еластин, като допринася за по-плътна и по-еластична кожа.

5. Кератин: Като основен протеин в косата, ноктите и кожата, кератинът укрепва структурата на кожата и осигурява здравина и устойчивост срещу увреждане.

Ако търсиш подходящото решение за подмладяване на зоната около очите, премахване на тъмните кръгове и отоци и възвръщане на блясъка на кожата, RRS Eyes може да бъде идеалния избор за теб. Със своята комбинация от активни съставки и целенасочен подход в зоната около очите, тази мезотерапия предлага грижа за свежа, млада и безупречно изглеждаща кожа.

Както винаги, можеш да се консултираш с нас, за да определим дали RRS Eyes е подходяща за твоята кожа и да постигнем най-добрите възможни резултати.

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

  Когато за първи път започнах да се занимавам сериозно с фитнес, бях изпълнена с ентусиазъм. Бях решена да променя начина, по който изглежда тялото ми и да постигна целите си. Въпреки редовните тренировки и диетите забелязах, че упоритата мазнина около корема ми дори...

Какво трябва и какво не трябва да правиш преди процедура лазерна епилация? Как да се подготвиш за лазерна епилация вкъщи?

Какво трябва и какво не трябва да правиш преди процедура лазерна епилация? Как да се подготвиш за лазерна епилация вкъщи?

Здравей, аз съм Анелия и съм естетичен терапевт в Малинови Център. Днес ще ти дам съвети какво да правиш и какво да не правиш преди и след лазерна епилация. Нека започнем с това какво НЕ ТРЯБВА да правиш преди и след лазерна епилация. 1. Ако е правена кола маска,...