Защо да избереш процедурата мезотерапия?

"

В последните години процедурата мезотерапия буди голям интерес у жените. Тя се използва за лечение на различни кожни проблеми. Сред тях са и най-често срещаните несъвършенства, които всяка жена иска да премахне или подобри – фините линии, бръчките, загубата на обем и повяхналия, сивкав цвят на кожата, особено при пушещите дами.

Процедурата е инжекционна – в дълбоките слоеве на кожата посредством фина игла се инжектира чудотворен елексир от активни съставки, включващи хиалуронова киселина, витамини и антиоксиданти, чиято цел е да хидратират и подхранят кожата. Това спомага за подобряване на кръвообращението, доставяне на ценни витамини и минерали, а хиалуроновата киселина прави кожата по-хидратирана и сияйна. Ефектът от процедурата е именно такъв – по-хидратирана, освежена и подхранена кожа и превенция за фини линии и бръчки. Ето защо мезотерапията е подходяща процедура за всяка жена, която не иска да прибягва до хирургическа намеса и иска най-накрая да се погрижи за себе си.

В Малинови Център държим на качеството и безопасността, затова използваме мезотерапията на Pluryal – Refresh. Нейната цел е да хидратира, регенерира и защити кожата. Здравата кожа не остарява, нали?

Съставът й се състои от хиалуронова киселина, растителни стволови клетки и ревитализиращ комплекс, съдържащ витамини и DHA. Любопитен факт е, че в тази мезотерапия се съдържа най-високата концентрация на хиалуронова киселина, от всички, които се предлагат на естетичния пазар – цели 40 мг, чрез които се постига дълбока хидратация на кожата, като се възстановява здравия й вид и се повишава еластичността й.

Растителните стволови клетки стимулират производството на колаген и заздравяват кожата – в резултат от това се подобрява състоянието на фините линии и бръчките, тена се изравнява, а тя придобива сиян и свеж вид.

Ролята на ревитализиращия комплекс е да я предпази и възстанови.

Комфортът ти по време на процедурата е от съществено значение за нас, затова поставяме специален обезболяващ крем, чрез който дискомфорта ще бъде сведен до минимум. Процедурата мезотерапия е подходяща дори и за чувствителна кожа. Обещаваме ти, че резултата ще си струва всяко “боцкане”.

Разбира се, преди да се убедиш в чудните ефекти на процедурата, нашият екип от медицински специалисти ще ти проведе специална индивидуална консултация, на която ще отговори на всичките ти въпроси. Всеки човек е различен, състоянието и нуждите на кожата – също. Затова ние изготвяме персонален и индивидуален подход към всеки, за да постигнем най-добри резултати. Погрижи се за външния си вид и го направи неподвластен на времето. Все пак възрастта е само число! Очакваме те!

Moжеш да научиш повече за процедурата мезотерапия тук.

 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...