Как с 5 процедури ще се погрижим за кожата на вашата шия?

"
n
l

Коментари

Публикувано

01.09.2022

Автор

Валентина Малинова

Не харесвате как изглежда шията ви?

А искате ли да я подмладите?

Провокирани от вашите лични истории, в Малинови Център решихме да обърнем специално внимание на кожата на шията и да поставим сега, на първо място, грижата за нея.

През последните месеци много често ни споделяте, че намирате голяма промяна в начина, по който изглежда шията ви. Описвате я като състарена, с отпусната кожа, загубила жизнения си вид, сбръчкана. Обикновено се обръща много повече внимание и грижа за кожата на лицето, за сметка на шията. Това е и една от причините видимо да има голяма разлика между тези две зони, в полза на лицето. Ние винаги сме ви съветвали да не забравяте и грижата за шията, защото тя най-бързо издава възрастта. Затова е много важно да бъде включена в общата терапия.

Защо кожата на шията остарява много по-бързо от тази на лицето?

В областта на шията има много по-малко мастни жлези, т.е произвежда се по-малко себум, което е предпоставка за суха и дехидратирана кожа.

В зоната на шията кожата е много по-фина, тънка и деликатна и затова много повече й влияят факторите на околната среда.

Знаем основните причини за по-бързото стареене на шията. Те ще се задълбочават с годините и това е факт.

 

Грижа за кожата на ръцете

 

Можем ли да подобрим състоянието на кожата в тази област?

Отговорът е ДА, с правилните терапии и процедури!

В Малинови Център сме ви подбрали комбинация от 5 различни по действие процедури, които се допълват взаимно и с които ще върнем красотата на вашата шията :

  1. Мезотерапия – тя ще подхрани, заздрави и хидратира кожата ви, чрез комплекс от витамини, растителни стволови клетки и хиалуронова киселина.
  2. Плазмотерапия – ще регенерира и уплътни кожата ви, ще подобри микроциркулацията, ще образува нов колаген и еластин, ще подобри тонуса и тургора на кожата и всичко това, благодарение на нейните уникални свойства.
  3. Skinbooster – изключително мощна хидратация за силно дехидратирана кожа, която ще повлияе положително на бръчките.
  4. Venus Viva – апаратна процедура, с която ще подмладим кожата, като подобрим нейния тургор, цвят и плътност.
  5. Venus Freeze Plus– апаратна процедура, с която ще стегнем кожата, като предизвикаме образуване на нов колаген и еластин.

Пет различни процедури се включват успешно в борбата със стареенето на шията, за да поправим щетите, които времето е нанесло по нея. С правилната и постоянна грижа, вие сами ще усетите резултатите и промяната, която ще настъпи в кожата на вашата шия.

Затова ние от Малинови Център обявяваме война срещу стареенето на кожата на шията!

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Бляскава и свежа кожа за празничните дни само след една процедура?

Бляскава и свежа кожа за празничните дни само след една процедура?

Преди бихме ви отговорили, че е невъзможно, но сега, в Малинови Център – Пловдив, разполагаме с медицинския апарат за бляскава и свежа кожа, още след първата процедура. За празничните дни всяка жена иска кожата и да бъде перфектна дори  в домашна обстановка, затова...

Най-новото бижу в Малинови Център – Diamond Glow

Най-новото бижу в Малинови Център – Diamond Glow

Дори най-добрите скъпоценни камъни и благородни метали се нуждаят от добро полиране, за да запазят блясъка си. Нашата кожа също има нужда от редовна грижа, за да бъде здрава и сияйна. Процедурата за лице и шия Diamond Glow използва истински диаманти за ексфолиране и...

Какво е решението за премахване на хормоналното окосмяване по лицето и тялото?

Какво е решението за премахване на хормоналното окосмяване по лицето и тялото?

Тази статия не е просто информативна, тя е посветена на всички жени, страдащи от засилено нетипично окосмяване по лицето и тялото. Случаите, през годините на млади момичета и по-зрели жени, търсещи нашата помощ в борбата с нежеланото „мъжко“ окосмяване, най-често в...