Как с 5 процедури ще се погрижим за кожата на вашата шия?

"

Не харесвате как изглежда шията ви?

А искате ли да я подмладите?

Провокирани от вашите лични истории, в Малинови Център решихме да обърнем специално внимание на кожата на шията и да поставим сега, на първо място, грижата за нея.

През последните месеци много често ни споделяте, че намирате голяма промяна в начина, по който изглежда шията ви. Описвате я като състарена, с отпусната кожа, загубила жизнения си вид, сбръчкана. Обикновено се обръща много повече внимание и грижа за кожата на лицето, за сметка на шията. Това е и една от причините видимо да има голяма разлика между тези две зони, в полза на лицето. Ние винаги сме ви съветвали да не забравяте и грижата за шията, защото тя най-бързо издава възрастта. Затова е много важно да бъде включена в общата терапия.

Защо кожата на шията остарява много по-бързо от тази на лицето?

В областта на шията има много по-малко мастни жлези, т.е произвежда се по-малко себум, което е предпоставка за суха и дехидратирана кожа.

В зоната на шията кожата е много по-фина, тънка и деликатна и затова много повече й влияят факторите на околната среда.

Знаем основните причини за по-бързото стареене на шията. Те ще се задълбочават с годините и това е факт.

 

Грижа за кожата на ръцете

 

Можем ли да подобрим състоянието на кожата в тази област?

Отговорът е ДА, с правилните терапии и процедури!

В Малинови Център сме ви подбрали комбинация от 5 различни по действие процедури, които се допълват взаимно и с които ще върнем красотата на вашата шията :

  1. Мезотерапия – тя ще подхрани, заздрави и хидратира кожата ви, чрез комплекс от витамини, растителни стволови клетки и хиалуронова киселина.
  2. Плазмотерапия – ще регенерира и уплътни кожата ви, ще подобри микроциркулацията, ще образува нов колаген и еластин, ще подобри тонуса и тургора на кожата и всичко това, благодарение на нейните уникални свойства.
  3. Skinbooster – изключително мощна хидратация за силно дехидратирана кожа, която ще повлияе положително на бръчките.
  4. Venus Viva – апаратна процедура, с която ще подмладим кожата, като подобрим нейния тургор, цвят и плътност.
  5. Venus Freeze Plus– апаратна процедура, с която ще стегнем кожата, като предизвикаме образуване на нов колаген и еластин.

Пет различни процедури се включват успешно в борбата със стареенето на шията, за да поправим щетите, които времето е нанесло по нея. С правилната и постоянна грижа, вие сами ще усетите резултатите и промяната, която ще настъпи в кожата на вашата шия.

Затова ние от Малинови Център обявяваме война срещу стареенето на кожата на шията!

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...