Защо Diamond Glow е любимата процедура на терапевта ни Виги?

"

Здравейте , казвам се Виргиния и съм естетичен специалист в Малинови Център . Любимата ми процедура в нашия център е Diamond Glow . И като специалист, и като жена , която си прави тази процедура искам да ви споделя, че тя кара всяка кожа да заблести , да сияе и да изглежда чиста и хидратирана. Всеки месец си правя тази терапия на лицето и шията и след всяка следваща процедура лицето ми става все по-чисто, гладко и дори цвета на кожата ми се променя. Харесвам да виждам ефекта от процедурата върху своето лице, но съм още по-щастлива да виждам усмивките на нашите клиентки след процедурата. Те сияят. Когато човек се грижи за себе си, това се отразява положително на настроението и светоусещането му.

Как бихте се почувствали, поглеждайки се сутрин в огледалото и виждайки в отражението една чиста, свежа и хидратирана кожа. Начинът по който изглеждаме влияе върху нашата увереност и самочувствие. След тази процедура със сигурност ще се чувствате по-красиви и уверени. Много наши клиенти ни споделят, че след процедурата често близките им задават въпроса “Какво си правила на лицето си, изглеждаш чудесно?”. Вие сами ще се убедите в ефективността на процедурата, защото след приключването й ще ви покажем какво сме премахнали от кожата на лицето и шията ви. Бурканчето е пълно с всички замърсявания, мъртва кожа и токсини, които до преди час са били по кожата ви.

Преди процедурата много от клиентките ни лягат на кушетката и казват “Моята кожа е чиста”, а след извършването й, когато им покажа, ахват и не вярват, че тези замърсявания са били по техните лица. “Това от моето лице ли е, не знаех, че е толкова замърсено”. Diamond Glow е минималната ежемесечна грижа , която всяка дама трябва да полага , за да има чиста, здрава и блестяща кожа.

Сега ще попитате “Как става всичко това само с един апарат” ? Този апарат е 3в1 патентована технология , която едновременно ексфолира кожата , почиства порите от замърсявания и влива в нея различни серуми според нуждите и състоянието й . Честно да ви кажа през годините съм правила не малко процедури на моята кожа , и до момента единствено тази процедура успя да се справи с несъвършенствата по нея, които не бяха никак малко . Кожата ми беше след акне и само Diamond Glow успя да премахне всички несъвършенства, черните точки и мъртвата кожа и неравномерния тен на лицето ми.

След процедурата нанасяме висококачествена френска козметика, с която допълнително ще ви поглезим и хидратираме кожата. А това далеч не е всичко. Правим и релаксиращ масаж на лицето и шията , за да се почустват клиентите ни като на едно истинско СПА изживяване . Те просто стават от кушетката зашеметени , защото от една страна имат чиста и сияйна кожа, а от друга са отпочинали и забравили за непрегнатото ежедневие покрай работата, децата и всекидневните им задачи.

Не се замисляй, не чакай и не се колебай – започни още сега да се грижиш за твоята кожа, за да бъде тя здрава, сияйна и бляскава. В нашия център ще усетиш приятелска атмосфера ,процедурите ще бъдат извършени от опитни специалисти , за които най-важно е ти да се чувстваш красива и щастлива от резултатите си. Опитай и се убеди сама!

Moжеш да научиш повече за процедурата Diamond Glow  тук.

 

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага...

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център - Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея....

Видимо подмладяване на кожата с новата ни процедура Collagen 90+

Видимо подмладяване на кожата с новата ни процедура Collagen 90+

С напредване на възрастта процесът на обновяване на клетките се забавя ,кожата изтънява и задържа по-малко вода. Тя става по-чувствителна към стреса от околната среда.​Всички типове кожа са уязвими към тези промени. Нека повогорим малко за колагена и това как той се...