Бляскава и свежа кожа за празничните дни само след една процедура?

"
Бляскава и свежа кожа за празничните дни

Преди бихме ви отговорили, че е невъзможно, но сега, в Малинови Център – Пловдив, разполагаме с медицинския апарат за бляскава и свежа кожа, още след първата процедура. За празничните дни всяка жена иска кожата и да бъде перфектна дори  в домашна обстановка, затова ние предлагаме бърз и ефективен метод с помощта на диамантите – Diamond Glow е най-новият апарат в Малинови Център. Нашите клиенти са много доволни от резултата, а ние като специалисти виждаме промяната в тяхната кожата.

 

бляскава и свежа кожа

 

Тази невероятна процедура за лице и шия не само ще направи вашата кожа бляскава и свежа, но  има много ползи и осигурява цялостна грижа за различни типове кожа. Терапията с Diamond Glow дава възможност на нашите специалисти да персонализират процедурата, за да отговори на специфичните нужди на вашата кожата.

С Diamond Glow третираме кожата ви по три различни начина:

Ексфолиация– за разкриване на нова, здрава и обновена кожа.

Екстракция – за дълбоко почистване на кожата и отстраняване на токсините.

Инфузия – за вливане в кожата ви на четири различни серума, според нуждите й.

Терапията помага за подобряването на еластичността на кожата, тонуса, тена и чистотата й. Серумите, които използваме по време на терапията са без сулфати, парабени и без аромати. Процедурата е подходяща за нормална, суха, мазна и акнеична кожа, както и за кожа с петънца и неравномерен тен. Може да се извършва целогодишно и няма възстановителен период. Единственото условие е да се нанася слънцезащита 10 дни след процедурата.

Едно от най-важните условия, за да имате бляскава и свежа кожа е правилното функциониране на хидролипидния слой, защото той защитава кожа от външната среда и предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Точно това е една от силните характеристики на терапията с Diamond Glow, защото възстановявя защитната функция на кожата.

Процедурата толкова много ще ви хареса, че няма да искате да свършва. Ако желаете да сте бляскави и неотразими за Новата Година, все още не е късно  да си подарите едно невероятно изживяване. Резултатът ще ви впечатли!

Време траене на процедурата: 45 минути.

Цената на една процедура е 160 лв (със серуми хидратиращ, подхранващ или богат на Витамин Д) и  170 лв (с избелващ серум).

Разбира се разполагаме и с пакетни цени, които можете да погледнете тук

Колко често: четири пъти през две седмици след това веднъж месечно. Това е минимума грижа, който трябва да помагаме, за да имаме здрава и блестяща кожа.

За повече информация и как протича процедурата можете да види и чуете тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Струва ли си да си направиш лазерна епилация?

Лазерната епилация е най-доброто, трайно и единствено решение за премахване и справяне с нежеланото окосмяване, врасналите болезнени косъмчета, дразнещият и болезнен фоликулит и да не забравяме пигментациите, които можеш да получиш. Сигурна съм, че си се с сблъсквала...

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Skin Booster – Пътят към идеалната кожа

Съвременният свят на естетиката предлага множество продукти за грижа за кожата, но сега ще ви запознаем отблизо със Skin Booster. Той действа като вълшебен еликсир за твоята кожа, предоставяйки й мощна хидратация, която ще те остави възхитена.  Тайната се крие в...

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

“Криолиполизата сбъдна мечтите ми” – Вдъхновяващата история на наша клиентка и нейната трансформация чрез криолиполизата

В царството на красотата и естетиката външният вид често говори много повече от думите. В нашето бързо развиващо се общество натискът да изглеждаме перфектно никога не стихва, което кара все повече жени да търсят иновативни решения за справяне с упоритите мастни...