Бляскава и свежа кожа за празничните дни само след една процедура?

"
Бляскава и свежа кожа за празничните дни

Преди бихме ви отговорили, че е невъзможно, но сега, в Малинови Център – Пловдив, разполагаме с медицинския апарат за бляскава и свежа кожа, още след първата процедура. За празничните дни всяка жена иска кожата и да бъде перфектна дори  в домашна обстановка, затова ние предлагаме бърз и ефективен метод с помощта на диамантите – Diamond Glow е най-новият апарат в Малинови Център. Нашите клиенти са много доволни от резултата, а ние като специалисти виждаме промяната в тяхната кожата.

 

бляскава и свежа кожа

 

Тази невероятна процедура за лице и шия не само ще направи вашата кожа бляскава и свежа, но  има много ползи и осигурява цялостна грижа за различни типове кожа. Терапията с Diamond Glow дава възможност на нашите специалисти да персонализират процедурата, за да отговори на специфичните нужди на вашата кожата.

С Diamond Glow третираме кожата ви по три различни начина:

Ексфолиация– за разкриване на нова, здрава и обновена кожа.

Екстракция – за дълбоко почистване на кожата и отстраняване на токсините.

Инфузия – за вливане в кожата ви на четири различни серума, според нуждите й.

Терапията помага за подобряването на еластичността на кожата, тонуса, тена и чистотата й. Серумите, които използваме по време на терапията са без сулфати, парабени и без аромати. Процедурата е подходяща за нормална, суха, мазна и акнеична кожа, както и за кожа с петънца и неравномерен тен. Може да се извършва целогодишно и няма възстановителен период. Единственото условие е да се нанася слънцезащита 10 дни след процедурата.

Едно от най-важните условия, за да имате бляскава и свежа кожа е правилното функциониране на хидролипидния слой, защото той защитава кожа от външната среда и предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Точно това е една от силните характеристики на терапията с Diamond Glow, защото възстановявя защитната функция на кожата.

Процедурата толкова много ще ви хареса, че няма да искате да свършва. Ако желаете да сте бляскави и неотразими за Новата Година, все още не е късно  да си подарите едно невероятно изживяване. Резултатът ще ви впечатли!

Време траене на процедурата: 45 минути.

Цената на една процедура е 160 лв (със серуми хидратиращ, подхранващ или богат на Витамин Д) и  170 лв (с избелващ серум).

Разбира се разполагаме и с пакетни цени, които можете да погледнете тук

Колко често: четири пъти през две седмици след това веднъж месечно. Това е минимума грижа, който трябва да помагаме, за да имаме здрава и блестяща кожа.

За повече информация и как протича процедурата можете да види и чуете тук

Индивидуална Консултация

Ние от Малинови даваме индивидуална консултация на всеки, който се интересува от нашите услуги и желае да получи най-доброто качество, съобразено със световните стандарти.

Нашият Блог

Нови Статии

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Пресотерапия-премахване на целулита и засилване на метаболизмa

Усещате тежест в краката си, оточни са и нямате търпение да захвърлите обувките си, които са се впили в тях? Най-вероятно задържате течности и имате нужда от детоксикация на организма. Пресотерапията е метод, който ще ви помогне при тези симптоми. Това е процедура,...

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата – отслабване без диета и физическа активност

Криолиполизата е най-добрият неоперативен метод за премахване на локално натрупани мазнини по цялото тяло. За да е достатъчно ефективна процедурата обаче е необходим добър специалист и модерна апаратура. Това заяви в ефира на специализираното предаване на Дарик радио...

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация? На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването "Най-добрите болници и лекари" по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на...