За Нас

Нашият екип се състои от специалисти, които са изцяло отдадени на нашите клиенти. Ние работим с грижа и внимание, защото вярваме, че всичко е възможно, ако бъде направено по правилния начин.

Как ви Помагаме

В наше лице вие ще намерите партньор, на когото може да се доверите, ние винаги подхождаме към нашите клиенти с разбиране и прецизност и сме до всеки един от тях по пътя към мечтаната визия, за постигането на желаните резултати.

Нашите Центрове

Нашият център за лазерна епилация в Пловдив разполага с модерна високотехнологична апаратура, с която да предоставим безболезнени лазерни процедури на всички наши клиенти, за да могат да изпитат комфорта и свободата на гладката кожа, бързо и без болка.

Нашият център за естетика е единственият в града, който разполага с най-модерната и професионална апаратура, която не може да се намери на друго място на територията на град Пловдив.
Екипът ни от професионалисти работят неуморно, за да предоставят най-доброто качество на предлаганите услуги на нашите клиенти.

Какво Предлагаме

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Отзиви от Нашите Клиенти

Много приятно впечатление ми направиха центровете, защото наистина си личи, че сте хора, които изпипват всичко.

Бояна Захариева

Добро отношение и вежлив персонал. Препоръчвам с двете си ръце.

Габриела Стойчева

Услугите дават резултат още след първите няколко процедури, всичко е на много високо ниво. Препоръчвам!

Анастасия Симеонова

Индивидуална Консултация

Всеки човек е различен и се нуждае от различни по вид и брой процедури, затова ние от Малинови предлагаме на нашите бъдещи клиенти Индивидуална Консултация, с помощта на която да се запознаем със състоянието ви и да предложим това, което ще има най-голям ефект при вас, за да постигнете желаните резултати, с които ще сме щастливи.