Кои сме ние?

Ние сме специалистите от Малинови Център – ваши медицински терапевти, но и верни приятели. Малинови Център  е една сбъдната мечта, зад която стои много труд, упоритост, както и безкрайна, безгранична любов. Нашата идеология е, че няма невъзможни неща – всичко е възможно ако е направено по правилния начин. Ние се стараем да сбъдваме мечтите на нашите клиенти. Те са най-важната част от нашето звено, затова ние винаги се стремим към това те да се чувстват прекрасно по време на престоя си при нас – качеството на извършваните процедури винаги е на много високо ниво, апаратурата, с която работим е най-съвременната, модерна и професионална, но това което ни отличава най-много е индивидуалният ни подход и отдадеността ни към всеки един клиент. 

Идеята за Малинови Център се зароди от желанието ни да правим добро, да сме близо до хората и да можем да им помогнем. Усмивките им след извършените от нас процедури, както и факта, че се връщат при нас отново и отново ни показват, че вървим по правилния път.

Нашето ЗАЩО?

1. За да моделираме тялото ви само с апаратни процедури  – без възстановителен период, без болка и то сравнително бързо ,без диети и спорт.

2. За да се грижим за кожата на лицето и тялото Ви с иновативни технологии, за да бъде тя здрава, еластична и сияйна и да не остарява бързо. 

3. За да премахнем комплексите ви по отношение на това как изглежда тялото и лицето ви и за да ви дадем увереност, самочувствие и щастие, за да разгърнете вашия потенциал, да постигнете целите си и да предадете нататък вашата положителна енергия и щастие на вашето семесйтво, близки, приятели, колеги.

4. За да ви помогнем и да открием къде е причината за вашето състояние с изследвания, насоки и консултация със специалист.

5. За да може посланието ни за превенция на здравето и духа да достигне до все повече хора, чрез нашата работа.

6. За да докажем, че можем да помагаме на хората чрез етичност, морал, разбиране, загриженост и добро отношение.

Какви процедури предлагаме?

Предлагаме широк спектър от процедури за лице и тяло, за да можем да се преборим срещу всяко ваше несъвършенство или несигурност. Извършваме процедурите си в нашият естетичен център, който се намира на територията на град Пловдив.

 

Лазерна епилация

 

 

Процедурите, които предлагаме могат да бъдат разделени на два отдела: лазерна епилация и естетика. Извършваме процедура лазерна епилация , за да се чувствате винаги красиви и желани, а кожата Ви да бъде кадифено мека, гладка и без косми. Клиентите ни определят лазерната ни епилация с две думи “комфорт” и “свобода”. 

Другият ни отдел е насочен изцяло към естетиката, разполагаме с модерна и професионална техника, която може да се пребори с всеки ваш естетичен проблем. Всички процедури, които предлагаме са съвременни и иновативни, но най-важното, което бихме могли да кажем за тях е, че са напълно безопасни, а в същото време резултатите, които се постигат с тях са изключително добри. Подбрали сме апаратурата си така, че да може лесно да съчетваме различните процедури една с друга, за да постигаме още по-добри резултати

 

 

Естетични процедури

 

 

 

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Отзиви от Нашите Клиенти

Много приятно впечатление ми направиха центровете, защото наистина си личи, че сте хора, които изпипват всичко.

Бояна Захариева

Добро отношение и вежлив персонал. Препоръчвам с двете си ръце.

Габриела Стойчева

Услугите дават резултат още след първите няколко процедури, всичко е на много високо ниво. Препоръчвам!

Анастасия Симеонова

Индивидуална Консултация

Всеки човек е различен и се нуждае от различни по вид и брой процедури, затова ние от Малинови предлагаме на нашите бъдещи клиенти Индивидуална Консултация, с помощта на която да се запознаем със състоянието ви и да предложим това, което ще има най-голям ефект при вас, за да постигнете желаните резултати, с които ще сме щастливи.