Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Топ 5 ползи от процедурите ни за подмладяване

Процедурите за подмладяване, предлагани в Малинови Център, могат да променят начина , по който изглежда кожата ти – да бъде по-хидратирана и сияйна, с по-добра текстура и тонус и без фини линии и бръчки. В тази статия ще разгледаме петте основни предимства на процедурите Venus Freeze Plus, мезотерапия, Skin Booster, Collagen 90 и PRP (плазмотерапия)

1. Подобряване на текстурата и тонуса на кожата

  • Venus Freeze Plus

Venus Freeze Plus използва мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле за стягане на кожата и намаляване на бръчките. Тази процедура стимулира производството на колаген и еластин, като по този начин подобрява текстурата и тонуса на кожата. Резултатът е по-гладка и по-стегната кожа без хирургическа намеса.

  • Skin Booster

Skin Booster инжекциите съдържат хиалуронова киселина, която хидратира и възстановява кожата отвътре. Това води до значително подобряване на текстурата и тонуса на кожата, придавайки ѝ младежки и сияен вид.

2. Хидратация

  • Мезотерапия

Мезотерапията е техника, при която в кожата се инжектират витамини, минерали и аминокиселини. Тази процедура осигурява дълбока хидратация, което води до подобряване на нейната еластичност и здравина.

  • PRP (плазмотерапия)

PRP терапията използва твоята собствена кръв, която се обработва, за да се отделят тромбоцитите и растежните фактори. Тези компоненти се инжектират обратно в кожата, стимулирайки естествените регенеративни процеси и подобрявайки хидратацията и структурата на кожата.

3. Намаляване на бръчките и фините линии

  • Collagen 90

Процедурата Collagen 90 включва използването на специална колагенова маска и серуми, които подпомагат възстановяването и укрепването на кожата. Това води до значително намаляване на бръчките и фините линии, като придава на кожата по-младежки, сияен и свеж вид.

  • Venus Freeze Plus

Освен подобряването на текстурата на кожата, Venus Freeze Plus е изключително ефективен за намаляване на бръчките и фините линии чрез стимулиране на производството на колаген и еластин.

 4. Подобряване на еластичността и стегнатостта на кожата

  • PRP (плазмотерапия)

Терапията PRP не само хидратира и подхранва кожата, но също така значително подобрява нейната еластичност. Тази процедура е идеална за хора, които търсят естествен и безболезнен метод за подмладяване на кожата.

  • Мезотерапия

Мезотерапията също е отлична за подобряване на еластичността на кожата. Инжекциите с полезни вещества стимулират производството на колаген и еластин, което води до по-стегната и еластична кожа.

 5. Стимулиране на клетъчната регенерация

  • Skin Booster

Skin Booster процедурите стимулират клетъчната регенерация, като осигуряват дълбока хидратация и подхранване на кожата. Това води до видимо подобрение на кожата, като тя става по-сияйна и здрава.

  • Collagen 90+

Collagen 90 терапията подпомага естествените регенеративни процеси на кожата, като осигурява дълбоко подхранване и укрепване на колагеновата структура. Това води до по-бързо възстановяване и обновяване на кожата.

Процедурите за подмладяване, които предлагаме в нашия център, могат да донесат значителни ползи за кожата ти – от подобряване на текстурата и тонуса на кожата до стимулиране на клетъчната регенерация и намаляване на бръчките, тези процедури предлагат комплексно решение за поддържане на младежкия и здрав вид на кожата. Независимо дали ще изберешVenus Freeze Plus, мезотерапия, Skin Booster, Collagen 90 или PRP, всяка от тези процедури ще ти помогне да постигнеш желаните резултати и да се почувстваш по-уверена и красива.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top